0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
واکاوی شبکه‌های ژنی دفاعی پرتقال شیرین در پاسخ به باکتری Candidatus Liberibacter asiaticus
فاطمه سهرابی - علی مقدم - مرضیه مهری
بررسی خصوصیات آنتی‌باکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلم‌های خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
مریم الیاسی بختیاری - مجید مکبر اصفهانی - فاختک طلیعی - مرضیه اکبرزاده
نقش استارت‌آپ‌ها در توسعه اقتصادی کشاورزی و توسعه روستایی استان سیستان و بلوچستان
علی سردار شهرکی - معصومه نجاری
پیشرفت‌های اخیر در فناوری‌ اکستروژن در صنعت غذا
حنان لشکری
بهبود اثرات تنش‌خشکی بر رشد، زنده¬مانی و برخی صفات فیزیولوژیک نهال¬¬های بلندمازو با استفاده از کود اوره
الهام اکاتی - علیرضا علی عرب
بررسی تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر ترکیبات اسانسی گیاهان دارویی: مطالعه مروری
محدثه احمدی - اکبر عرب حسینی - هادی صمیمی اخیجهانی
مروری بر برخی از کاربردهای فناوری نانو در تشخیص بیماری‌های گیاهی
نسرین سیدی
بررسی چالش‌های مرتبط با تنوع زیست محیطی در شهریاسوج
سیده فائزه لاهوتی نسب - سیامک دخانی
شناسایی عوامل مؤثر بر پایداری نهادهای مشارکتی مستقر در پروژه¬های منابع طبیعی (مطالعه موردی: پروژه ترسیب کربن شهرستان اسفراین)
مهسا امانی - ابوالفضل طهماسبی - امین محمدی استادکلایه - یاسر قاسمی آریان
تاثیر نوع تغذیه سیلیکونی بر محتوی عناصر غذائی در ریشه‌ها و اندام‌های هوائی گیاه گندم در شرایط تنش آلومینیوم
کورش دلاور - پگاه کاویانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2