0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر خواص کود عصاره جلبک دریایی به عنوان کود زیستی سازگار
نویسندگان :
محمد حسن جعفری صیادی
1
سید محمد احمدیان
2
1- دانشگاه پیام نور
2- دانشگاه تهران
کلمات کلیدی :
باغبانی،توسعه پایدار،کشاورزی،محصول
چکیده :
کود عصاره جلبک دریایی یکی از کودهای نوپای سازگار با محیط زیست است که به تازگی در بین کشاورزان محبوبیت زیادی به دست آورده است. استفاده از جلبکها به عنوان کود به قرن 19 بر میگردد. جلبکها بخاطر داشتن میزان بالاي فیبر، از یک طرف نقش مهمی در بهبود ساختمان هاي خاك و حفظ رطوبت و از طرف دیگر، بخاطر داشتن مواد معدنی، عناصرریزمغذي و برخی هورمونهاي گیاهی، اهمیت ویژهاي در رشد و نمو گیاه دارند. عصاره جلبک دریایی یک ماده آلی تغلیظ شده است و معمولا به صورت مایع یا گرانول در بازار یافت میشود. عصاره جلبک دریایی به عنوان یک کود زیستی علاوه بر دارا بودن عناصر غذایی، اسیدهای آمینه، ویتامینها و هورمونهای رشد گیاهی با تأثیر بیولوژیکی که دارند موجب افزایش تحمل به تنشها، افزایش میزان رشد و جوانه زنی، بهبود خواص خاک و افزایش گلدهی و تولید، بهبود کیفیت محتوای غذایی محصولات کشاورزی و کاهش بیماری و افزایش مقاومت نسبت به آفات و سرما شده و همچنین سبب کاهش زمان رسیدن محصول و رسیدگی کامل میوه، افزایش محصولات زراعی و افزایش ماندگاری محصول پس از برداشت میگردد. این کود به دلیل زیست سازگاری و ترکیبات بیولوژیکی مشترکی که با گیاهان دارند، موجب تسهیل کشاورزی ارگانیک و پایدار نیز میشود. کارایی عصاره جلبک دریایی بسته به مرحلهایی که بکار برده میشود، متفاوت است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تولید ورمی¬کمپوست در راستای کارآفرینی دانش¬آموزی در شهرستان بهبهان
مرضیه جامعی - طاهره فسحت - رقیه معلقی - امین الله مظفری - سعیدرضا حسین زاده
تاثیر روغن زیتون بر خواص مکانیکی فیلمهای خوراکی ژلاتین برای استفاده در بستهبندیهای خوراکی
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
واکاوی شاخصههای تمدن نوین اسلامی در اندیشه شهیدان مقاومت
رشید رکابیان
تخریب اراضی و تأثیر آن بر کشاورزی: چالشها، علل، پیامدها و راهکارها
زهره الویار - معصومه مصطفائی
تعیین حدود بهینه برخی عوامل مدیریتی در خلاء عملکرد سویا
علی نخ زری مقدم - افشین سلطانی - علی منصوری راد - علی راحمی کاریزکی - بنیامین ترابی - مهین پودینه
متاآنالیز در گیاهان روغنی کلزا و ذرت و برای شناسایی ژنهای فعال در بیوسنتز اسیدهای چرب و پاسخ به تنش خشکی
فاطمه محمودی خالدآبادی - علی مقدم - مرضیه مهری
ردیابی و شناسایی ویروس نهفته زعفران (Potyvirus croci) از مزارع زعفران استان کرمان
فاطمه شمسی - احمد حسینی
نقش اطلاعات رقومی خاک در مدیریت خاک
زهره الویار - معصومه مصطفائی
بررسی اثر ترکیب کائولین و روغن معدنی بر مهار پروانه برگخوار مرکبات Papilio demoleus (Lep., Papilionidae)
عاطفه اسدنیا چوب بستی - محمدرضا دماوندیان - بهنام امیری بشلی
میکروپلاستیکها و نانوپلاستیکها: تهدیدی نوظهور برای سلامت دستگاه تولیدمثل و باروری انسان و دام
روح اله میرمحمودی - محدثه محمدی ساردو
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2