0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر خواص کود عصاره جلبک دریایی به عنوان کود زیستی سازگار
نویسندگان :
محمد حسن جعفری صیادی
1
سید محمد احمدیان
2
1- دانشگاه پیام نور
2- دانشگاه تهران
کلمات کلیدی :
باغبانی،توسعه پایدار،کشاورزی،محصول
چکیده :
کود عصاره جلبک دریایی یکی از کودهای نوپای سازگار با محیط زیست است که به تازگی در بین کشاورزان محبوبیت زیادی به دست آورده است. استفاده از جلبکها به عنوان کود به قرن 19 بر میگردد. جلبکها بخاطر داشتن میزان بالاي فیبر، از یک طرف نقش مهمی در بهبود ساختمان هاي خاك و حفظ رطوبت و از طرف دیگر، بخاطر داشتن مواد معدنی، عناصرریزمغذي و برخی هورمونهاي گیاهی، اهمیت ویژهاي در رشد و نمو گیاه دارند. عصاره جلبک دریایی یک ماده آلی تغلیظ شده است و معمولا به صورت مایع یا گرانول در بازار یافت میشود. عصاره جلبک دریایی به عنوان یک کود زیستی علاوه بر دارا بودن عناصر غذایی، اسیدهای آمینه، ویتامینها و هورمونهای رشد گیاهی با تأثیر بیولوژیکی که دارند موجب افزایش تحمل به تنشها، افزایش میزان رشد و جوانه زنی، بهبود خواص خاک و افزایش گلدهی و تولید، بهبود کیفیت محتوای غذایی محصولات کشاورزی و کاهش بیماری و افزایش مقاومت نسبت به آفات و سرما شده و همچنین سبب کاهش زمان رسیدن محصول و رسیدگی کامل میوه، افزایش محصولات زراعی و افزایش ماندگاری محصول پس از برداشت میگردد. این کود به دلیل زیست سازگاری و ترکیبات بیولوژیکی مشترکی که با گیاهان دارند، موجب تسهیل کشاورزی ارگانیک و پایدار نیز میشود. کارایی عصاره جلبک دریایی بسته به مرحلهایی که بکار برده میشود، متفاوت است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پتانسیل جلبکها در تولید بیودیزل و فوکوییدان: راهکارهای نوین برای انرژی پایدار و سلامت
مریم نظری - گیلان عطاران فریمان
اولین گزارش ویروس A گیلاس از ایران براساس دادههای RNA Seq
پارسا گلابی - احمد حسینی - مینا راستگو
بهبود چقرمگی فیلمهای خوراکی سدیم کربوکسی متیل سلولز با استفاده از ترکیبات طبیعی غنی از امگا ۳
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
بررسی تأثیر غلظتهای مختلف ملاتونین بر رنگیزههای گیاهی گل همیشه بهار در شرایط گلخانهای
بهار علینقی لنگری - وحیدرضا صفاری - علی اکبر مقصودی مود - صفورا سعادتی
An Overview on some Studies on Roasting Process in Food Industry
Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
مطالعه تنوع ژنتیکی اجزاء عملکرد در گندم وحشیAegilops tauschii تحت شرایط تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی
میزان زیرالنون در روغن، برنج و نان و روشهای کاهش آن: یک مطالعهی مروری
محیا سلطانی - احسان صادقی - مارال نیستانی
کشاورزی پیشرفته با هوش مصنوعی: طرحی برای امنیت غذایی و آینده پایدار
خدیجه سلیمانی - بهمن خسروی پور
تاثر منابع مختلف سلنیوم بر باروری خروس مسن گوشتی
صفورا برزگر - صالح طباطبایی وکیلی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2