0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
فناوریهای نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
نویسندگان :
سید محمد حسین نظام دوست
1
1- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
ارزیابی حسی،بادام هندی خام،نوشیدنی گیاهی
چکیده :
رشد فزاینده جمعیت جهان، امنیت غذایی را با چالشهای جدی مواجه کرده است. این چالشها به ویژه در کشورهایی مانند ایران که با مشکلاتی در تأمین منابع روبرو هستند، جدیتر است. توسعه غذاهای گیاهی میتواند به عنوان راهکاری مؤثر در جهت کاهش این چالش ها و ارتقای امنیت غذایی مورد توجه قرار گیرد. این مطالعه با هدف ارزیابی پذیرش و توصیف شاخصهای حسی چهار نوع نوشیدنی گیاهی حاوی شیر بادام هندی و آب آناناس انجام شد. چهار فرمولاسیون مختلف تهیه و آزمایشهای حسی شامل ارزیابی لذتبخشی و توصیف شاخصها با استفاده از پانلهای چشنده بر روی آنها انجام گرفت. نتایج نشان داد فرمول(4) حاوی 25% شیر بادام هندی و 75% آب آناناس، بالاترین امتیاز ترجیح را کسب کرد. سایر فرمولها شدتهای متفاوتی از عطر و طعم بادام هندی، احساس گسی در دهان و طعم ماندگار نشان دادند. تولید فرمول(4) با توجه به پذیرش بالا و ارزش غذایی، میتواند به عنوان یک گزینه مناسب در جهت تنوعبخشی به رژیم غذایی و تقویت امنیت غذایی در سطح جامعه مطرح شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از مصرف کودهای نیتراته در برخی از محصولات پرمصرف کشاورزی در شهرستانهای کرمان و جیرفت
مسلم بسیج - فریده گنجوی - ایمان شریفیان
مروری بر خواص کود عصاره جلبک دریایی به عنوان کود زیستی سازگار
محمد حسن جعفری صیادی - سید محمد احمدیان
بازاریابی دیجیتال برای کسب و کارهای کوچک: چالشها و مزایای آن
بهمن خسرویپور - پردیس عالیوند
اولین گزارش ویروس ساقه آبلهای سیب (Apple stem pitting virus (Foveavirus mali) , ASPV) از باغات گلابی در استان کرمان
نجمه عظیمی - احمد حسینی - خلیل ملک زاده
آسیب دشمنان طبیعی در معرض آفتکشهای شیمیایی، چالشی پیش روی حفاظت از محیط زیست و تنوع زیستی: مطالعه موردی بررسی اثرات ناخواسته حشرهکشها بر مگس شکارگر سیرفید در شرایط آزمایشگاه
ریحانه براتی
Lippia citriodora (lemon verbena): A Comprehensive Review of its Medicinal and Culinary Applications Accounting Phytochemistry
Mohammad-Reza Jalali - Mina Amani
فراوردههای گوشتی تخمیری عملگرا
مهلا الهی نیا
کشت و کار هوشمندانه: چگونه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا به کشاورزان کمک میکنند؟
محمد جواد ادیبیان
لزوم بهبود معیشت دامداران مراتع جهت تولید محصولات ارگانیک در راستای امنیت غذایی
وحید کریمیان
توسعه پایدار توسعه روستایی بر تاکید در دانش بومی
بهمن خسرویپور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2