0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
فناوریهای نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
نویسندگان :
سید محمد حسین نظام دوست
1
1- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
ارزیابی حسی،بادام هندی خام،نوشیدنی گیاهی
چکیده :
رشد فزاینده جمعیت جهان، امنیت غذایی را با چالشهای جدی مواجه کرده است. این چالشها به ویژه در کشورهایی مانند ایران که با مشکلاتی در تأمین منابع روبرو هستند، جدیتر است. توسعه غذاهای گیاهی میتواند به عنوان راهکاری مؤثر در جهت کاهش این چالش ها و ارتقای امنیت غذایی مورد توجه قرار گیرد. این مطالعه با هدف ارزیابی پذیرش و توصیف شاخصهای حسی چهار نوع نوشیدنی گیاهی حاوی شیر بادام هندی و آب آناناس انجام شد. چهار فرمولاسیون مختلف تهیه و آزمایشهای حسی شامل ارزیابی لذتبخشی و توصیف شاخصها با استفاده از پانلهای چشنده بر روی آنها انجام گرفت. نتایج نشان داد فرمول(4) حاوی 25% شیر بادام هندی و 75% آب آناناس، بالاترین امتیاز ترجیح را کسب کرد. سایر فرمولها شدتهای متفاوتی از عطر و طعم بادام هندی، احساس گسی در دهان و طعم ماندگار نشان دادند. تولید فرمول(4) با توجه به پذیرش بالا و ارزش غذایی، میتواند به عنوان یک گزینه مناسب در جهت تنوعبخشی به رژیم غذایی و تقویت امنیت غذایی در سطح جامعه مطرح شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
روشهای نوین کنترل کیفیت در تولید پنیر پیتزا
سحر نیکوئی - رضا حاجی محمدی فریمانی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی
ارزیابی اثرات اجتماعی توسعه سامانههای نوین آبیاری در دشت جیرفت*
شاپور کوهستانی بهرآسمان - علی شهدادی
اثر تنش خشکی، کاربرد بیوچار و تلقیح با میکوریزا بر رشد زرینگیاه
مرضیه بشارتی فر - غلامرضا خواجویی نژاد - عنایت الله توحیدی نژاد - جلال قنبری
نقش هوش مصنوعی در امنیت و کنترل کیفیت صنایع غذایی
مریم بهدانی
بررسی تمایل کشاورزان حوزه غرب جازموریان نسبت به بذرهای اصلاحشده با مقاومت به تنشهای محیطی
محسن عادلی ساردوئی - محمد خداوردیزاده
بررسی اثر پیش تیمارهای خراش دهی و هورمون پرایمینگ در جوانه زنی بذر و تولید گیاهچههای انزروت Astragalus fasciculifolius Bioss)) در شرایط کشت بافت
مجید جعفری - سید مسعود ضیائی
توسعه و نوآوری در صنعت بستهبندی: روندها و چالشهای آینده
شیما امیدی - سمیه سنجری - سارینا خواجه حیدری - سحر سنجری
استفاده از کودهای زیستی و کاهش سموم شیمیایی در کشاورزی
زینب فیروزبخت - قباد جلالی - حمیدرضا علیزاده
بررسی اثرات ضدمیکروبی و ضد سرطانی نانوالیاف سنتز شده از عصاره گیاهی به روش الکتروریسی
طاهره حیدری - عباس رهدار
اثر غلظتهای مختلف جیبرلین بر رشد درون شیشهای گیاهچه سیب زمینی حاصل از ریزنمونه میکروتیوبر
ناصر عسکری - امیرمحمد شاهرخی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4