0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی خصوصیات چهار گونه جلبک قرمز با روش الکتروشیمیایی
نویسندگان :
اسماعیل تماری
1
هاجر صداقت
2
1- دانشگاه خلیج فارس
2- دانشگاه خلیج فارس
کلمات کلیدی :
جلبک،خاصیت آنتی اکسیدانی،ولتامتری چرخه ای
چکیده :
یکی از خواص جلبکها به عنوان منابع عظیم دریایی خصوصیت آنتیاکسیدانی آنها به واسطه وجود ترکیبات شیمیایی آلی از جمله پلی فنول ها است، که این ترکیبات شیمیایی تحت تأثیر انواع گونههای جلبک و شرایط اقلیمی متفاوت، هستند. روشهای متفاوتی برای بررسی ظرفیت آنتیاکسیدانی ارائه گردیده است که عمدتاً مستلزم صرف وقت و هزینه زیادی است ضمن اینکه شرایط و مراحل انجام کار دشوار است. در بین انواع روشهای آزمایشگاهی، روشهای الکتروشیمیایی و خصوصاً ولتامتری به عنوان یک روش غربالگری ساده، مفید، ارزان و سریع برای بررسی ظرفیت آنتیاکسیدانی مورد استفاده قرار میگیرد. در این کار با استفاده از روشهای ولتامتری چرخهای خصوصیات آنتیاکسیدانی چهار گونه از جلبکهای حاشیه خلیج فارس (منطقه بوشهر) شامل چمپیا ، گراسیلاریا ، لورنسیا و لورنسیا پاپیلوسا مورد بررسی قرار گرفت. این روش براساس ارتباط جریان آندی ولتاموگرام عصاره جلبک با ظرفیت آنتیاکسیدانی ترکیبات آنتی اکسیدان آن جلبک انجام گردید. ولتاموگرام ها ی چرخهای برای عصاره متانولی هر جلبک در چهار حالت فیلتر شده و فیلتر نشده که هر کدام در تاریکی و نور قرار داده شد بودند، بدست آمد. نتایج نشان میدهند که در بین چهار گونه جلبک مورد مطالعه، جلبک چمپیا دارای بیشترین ظرفیت آنتیاکسیدانی هستند. بعلاوه مطالعه ی تأثیرات نور و اجزای جامد بر روی پایداری خواص آنتیاکسیدانی جلبکها نشان دهنده این است که در بعضی موارد تفاوت قابل توجهی بین جلبکهاست که وابسته به ظرفیت آنتیاکسیدانی آنها است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی راندمان انتقال و توزیع آب در شبکه آبیاری سبیلی دز
سعید طاهری قناد
بررسی تاثیر پلاسمای سرد به همراه اسانس میخک هندی بر افزایش مدت ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
مطالعه ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و کانیشناسی پدیده گردوغبار
معصومه سرمست
نوآوریهای علمی در امنیت غذایی: پاسخ به چالشهای جهانی تغذیه و تغییرات اقلیمی
سیده فریناز صارم نژاد نمینی - پویا پورعالی - آیتن قاسم پور نیاری - سیده سوین صفوی هیر
مدلسازی و تهیه نقشه رقومی غلظت عناصر موجود در طوفان گردوغبار
الهه اکبری - مهرداد جیهونی
بررسی خصوصیات حسی و عملکردی پنیر صبحانه فرآوری شده با زیتون
اهدا نوری زاده - علیرضا مهرگان نیکو
افزایش انعطافپذیری گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری و قلیاییت با استفاده از طیفهای نوری تکمیلی: ارزیابی دستگاه فتوسنتزی
محمدرضا ملک زاده - حمیدرضا روستا
اثر تراکم بوته و تاريخ كاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه بادام زمینی
مصطفی احمدی - صدیقه احمدی
فناوری جدید و مدرن برای تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی و مدیریت ایمنی مواد غذایی
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
Investigating Infrastructure of the Right to Climate Sustainability, an Obligation to Achieving Climate Justice
Shabab Jahanbin - Ali Faghih Habibi - Ali Mohammadi - Shirin Shirazian - Hadi Kiadliri
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2