0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی تاثیر پلاسمای سرد به همراه اسانس میخک هندی بر افزایش مدت ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
نویسندگان :
مهدی پورهاشمی
1
مهناز هاشمی روان
2
نازنین زند
3
علیرضا شهاب لواسانی
4
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
4- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
کلمات کلیدی :
گواوا،پلاسمای سرد،اسانس میخک هندی،مدت ماندگاری
چکیده :
تولید مواد غذایی از منابع داخلی و توسعه صادارات، به عنوان بخشی از استراتژیهای تأمین امنیت غذایی کشورها، اهداف اصلی در عرصههای کشاورزی و صنایع غذایی است. یکی از مهمترین چالشهای این بخش، کاهش ضایعات پس از برداشت و افزایش طول عمر ماندگاری محصولات است. در این تحقیق، تأثیر ترکیب پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی بر کاهش ضایعات پس از برداشت گواوا بررسی شده است. اسانس میخک هندی به دلیل ترکیبات فنولی مانند اوژنول، خواص ضد میکروبی و قارچکشی که دارد میتواند به عنوان یک راهکار مؤثر در کنترل بیماریهای پس از برداشت عمل کند. علاوه بر این، پلاسمای سرد که یک روش غیر حرارتی است، میتواند به صورت مؤثری میکروارگانیسمها را غیرفعال کرده و کیفیت میوهها را حفظ کند. در این مطالعه، گواواهای تحت تیمار با پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی در معرض گازهای آرگون و اکسیژن قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمار با پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی، بهویژه با زمانهای طولانیتر، تأثیر زیادی در کاهش رشد کپکها و حفظ کیفیت بافت و pH میوهها داشت. تیمارهایی که مدت زمان بیشتری داشتند، کاهش بیشتری در تعداد کپکها و تغییرات pH نشان دادند. همچنین، ترکیب پلاسمای سرد با اسانس میخک هندی، نسبت به پلاسمای سرد به تنهایی یا اسانس میخک هندی به تنهایی، عملکرد بهتری در حفظ کیفیت و افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا داشت. این مطالعه نشان میدهد که استفاده از ترکیب پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی میتواند بهعنوان یک روش کارآمد برای بهبود کیفیت و افزایش عمر نگهداری میوهها در صنعت پس از برداشت مورد استفاده قرار گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
آسیب دشمنان طبیعی در معرض آفتکشهای شیمیایی، چالشی پیش روی حفاظت از محیط زیست و تنوع زیستی: مطالعه موردی بررسی اثرات ناخواسته حشرهکشها بر مگس شکارگر سیرفید در شرایط آزمایشگاه
ریحانه براتی
القای مکانیسمهای دفاعی در برابر سفیدک پودری خیار با عصارۀ فلاونوئیدی اسفناج
هاجر سلیمانی - رضا مستوفیزاده قلمفرسا
بررسی کارایی بیوکاتالیزورها در طراحی و سنتز نانوکودها
حمیرا مسعودی پور
تأثیر تنش شوری ناشی از تغییرات اقلیمی بر میزان کلروفیل برگ، هدایت روزنهای و کربوهیدراتهای محلول در ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.)
میترا جباری - نفیسه مهدی نژاد - خالد سلیمی
نقش اقتصادی هوش مصنوعی در مدیریت خدمات اکوسیستم جنگل
ساره حسینی - شمیم خجسته دلدار
Study of Tecomella undulata Vegetative Parameters and Human Destructive Factors in Jiroft County, Kerman Province, Iran
Somayeh Zangiabadi - Hannah Owens - Ahmad Pourmirzaie - Mohammad Sadra Mijani
اثر رعایت حق حیات موجودات زنده در محیط زیست بر تنوع زیستی در زیست بوم¬های کشاورزی: مطالعه موردی اثر حشرهکش دلتامترین بر جمعیت کفشدوزک هفت نقطهای در شرایط آزمایشگاه
ریحانه براتی
مدیریت پسماندهای کشاورزی
تهمینه دهقانی - هدیه احمدپری
متاآنالیز در گیاهان روغنی کلزا و ذرت و برای شناسایی ژنهای فعال در بیوسنتز اسیدهای چرب و پاسخ به تنش خشکی
فاطمه محمودی خالدآبادی - علی مقدم - مرضیه مهری
روشهای نوین کنترل کیفیت در تولید پنیر پیتزا
سحر نیکوئی - رضا حاجی محمدی فریمانی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2