0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی تاثیر پلاسمای سرد به همراه اسانس میخک هندی بر افزایش مدت ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
نویسندگان :
مهدی پورهاشمی
1
مهناز هاشمی روان
2
نازنین زند
3
علیرضا شهاب لواسانی
4
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
4- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
کلمات کلیدی :
گواوا،پلاسمای سرد،اسانس میخک هندی،مدت ماندگاری
چکیده :
تولید مواد غذایی از منابع داخلی و توسعه صادارات، به عنوان بخشی از استراتژیهای تأمین امنیت غذایی کشورها، اهداف اصلی در عرصههای کشاورزی و صنایع غذایی است. یکی از مهمترین چالشهای این بخش، کاهش ضایعات پس از برداشت و افزایش طول عمر ماندگاری محصولات است. در این تحقیق، تأثیر ترکیب پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی بر کاهش ضایعات پس از برداشت گواوا بررسی شده است. اسانس میخک هندی به دلیل ترکیبات فنولی مانند اوژنول، خواص ضد میکروبی و قارچکشی که دارد میتواند به عنوان یک راهکار مؤثر در کنترل بیماریهای پس از برداشت عمل کند. علاوه بر این، پلاسمای سرد که یک روش غیر حرارتی است، میتواند به صورت مؤثری میکروارگانیسمها را غیرفعال کرده و کیفیت میوهها را حفظ کند. در این مطالعه، گواواهای تحت تیمار با پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی در معرض گازهای آرگون و اکسیژن قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمار با پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی، بهویژه با زمانهای طولانیتر، تأثیر زیادی در کاهش رشد کپکها و حفظ کیفیت بافت و pH میوهها داشت. تیمارهایی که مدت زمان بیشتری داشتند، کاهش بیشتری در تعداد کپکها و تغییرات pH نشان دادند. همچنین، ترکیب پلاسمای سرد با اسانس میخک هندی، نسبت به پلاسمای سرد به تنهایی یا اسانس میخک هندی به تنهایی، عملکرد بهتری در حفظ کیفیت و افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا داشت. این مطالعه نشان میدهد که استفاده از ترکیب پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی میتواند بهعنوان یک روش کارآمد برای بهبود کیفیت و افزایش عمر نگهداری میوهها در صنعت پس از برداشت مورد استفاده قرار گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
جداسازی و شناسایی باکتریوفاژ اختصاصی استافیلوکوکوس اورئوس از فاضلاب
فاطمه شریفی - سعید حسین زاده
انقلاب هوش مصنوعی در کشاورزی: آیندهای روشن برای تولید غذا
محمد جواد ادیبیان
بررسی اثر حس تعلق مکانی بر تمایل به پرداخت جهت احیا تالاب جازموریان: مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه جیرفت
محسن عادلی ساردوئی
Impact of Pediococcus acidilactici Supplementation in Plant Oil-Based Diets on Broiler Performance, Serum Lipids constituents, and Meat Oxidative Stability
Dariush Khademi Shurmasti - Farid Shariatmadari
بررسی عوامل موثر بر توسعه گل و گیاهان زینتی (مطالعه موردی: شهرستان محلات استان مرکزی)
مستانه غنجی - زهرا خوشنودی فر - غلامرضا گودرزی
ترکیب هوش مصنوعی و اینترنت اشیا: دگرگونی نظارت و مدیریت محصولات در کشاورزی دقیق
محمد جواد ادیبیان
ارزیابی مقاومت و شناسایی لاین¬های گرده افشان جدید چغندرقند مقاوم به پوسیدگی ریزوکتونیایی
حامد منصوری - حمزه حمزه - مهدی حسنی - اکبر علی وردی
مدیریت کنترل سفیده بزرگ کلم، Pieris brassicae L.
آزاده خرم دل - عباس حسین زاده - اکبر قاسمی کهریزه - شهرام آرمیده
پیش تغلیظ وجداسازی سرب در نمونههای آب و خاک با استفاده از میکرواستخراج مایع-مایع پخشی به کمک التراسونیک بر پایه مایع یونی کوپل شده با پلاسمای میکرو ویو-نشر اتمی
محبوبه شیرانی - فاطمه کدخدایی - محبوبه امیرانی پور
بررسی اثرات ضدمیکروبی و ضد سرطانی نانوالیاف سنتز شده از عصاره گیاهی به روش الکتروریسی
طاهره حیدری - عباس رهدار
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2