0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی تاثیر پلاسمای سرد به همراه اسانس میخک هندی بر افزایش مدت ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
نویسندگان :
مهدی پورهاشمی
1
مهناز هاشمی روان
2
نازنین زند
3
علیرضا شهاب لواسانی
4
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
4- دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
کلمات کلیدی :
گواوا،پلاسمای سرد،اسانس میخک هندی،مدت ماندگاری
چکیده :
تولید مواد غذایی از منابع داخلی و توسعه صادارات، به عنوان بخشی از استراتژیهای تأمین امنیت غذایی کشورها، اهداف اصلی در عرصههای کشاورزی و صنایع غذایی است. یکی از مهمترین چالشهای این بخش، کاهش ضایعات پس از برداشت و افزایش طول عمر ماندگاری محصولات است. در این تحقیق، تأثیر ترکیب پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی بر کاهش ضایعات پس از برداشت گواوا بررسی شده است. اسانس میخک هندی به دلیل ترکیبات فنولی مانند اوژنول، خواص ضد میکروبی و قارچکشی که دارد میتواند به عنوان یک راهکار مؤثر در کنترل بیماریهای پس از برداشت عمل کند. علاوه بر این، پلاسمای سرد که یک روش غیر حرارتی است، میتواند به صورت مؤثری میکروارگانیسمها را غیرفعال کرده و کیفیت میوهها را حفظ کند. در این مطالعه، گواواهای تحت تیمار با پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی در معرض گازهای آرگون و اکسیژن قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمار با پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی، بهویژه با زمانهای طولانیتر، تأثیر زیادی در کاهش رشد کپکها و حفظ کیفیت بافت و pH میوهها داشت. تیمارهایی که مدت زمان بیشتری داشتند، کاهش بیشتری در تعداد کپکها و تغییرات pH نشان دادند. همچنین، ترکیب پلاسمای سرد با اسانس میخک هندی، نسبت به پلاسمای سرد به تنهایی یا اسانس میخک هندی به تنهایی، عملکرد بهتری در حفظ کیفیت و افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا داشت. این مطالعه نشان میدهد که استفاده از ترکیب پلاسمای سرد و اسانس میخک هندی میتواند بهعنوان یک روش کارآمد برای بهبود کیفیت و افزایش عمر نگهداری میوهها در صنعت پس از برداشت مورد استفاده قرار گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
باکتری های همزیست درون قارچی و نقش آن ها در برهمکنش با قارچ و گیاه
زهرا بنیادی - مریم میرطالبی
لگجی (Capparis spinosa L.) گیاه دارویی مناسب جهت بهبود معیشت بهره¬برداران و احیای مراتع خشک و نیمه¬خشک
وحید کریمیان - محسن فرزین
مطالعه ویژگیهای بیوشیمیایی ترخون (Artemisia dracunculus) در مواجهه با تنش خشکی و همزیستی با قارچهای میکوریز آربوسکولار
نرگس حاتمی
مفهوم خدمات اکوسیستمی و اهمیت آن در پایداری محیط زیست
مینا بهنود - زهرا سلطانی - ثریا محمدحسینی
مروری بر کاربرد و توسعه نانوزیمها در کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلایندهها
نگین کریمی - ثمین دهقانی - حسین آهنگری
هوش مصنوعی: راهکار نوین برای مقابله با تغییرات اقلیمی و بهینهسازی منابع
اعظم نیک بخت - محمد حسین صیادی - عادله راه نشین - معصومه اسدی پور
نانوامولسیون عصاره گیاهی رازیانه روی صفات اسپرم قوچ در نگهداری درشرایط سرد
مریم محمدی - غلامعلی مقدم - بابک قاسمی پناهی - سید عباس رأفت
شیوع سرمی تب کیو در زنان باردار روستایی خرم آباد با استفاده از روش IFA
امین جایدری - ایمان عزیزیار قبادی - شیوا آزادی چگنی
تهیه تقویم زنبورداری حوزه آبخیز درمیان در مراتع شرق بیرجند
وحیده عبداللهی - حسین ارزانی
Efficacy of Microencapsulated Trichoderma Biocompounds on Biocontrol of Citrus Nematode (Tylenchulus semipenetrans)
Nilofar Arab Sarbizhan - Hossein Alaei Shah Vali Anar - Laleh Ilkhan - Ali Akbar Mohammadi-Meyrik
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4