0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
واکاوی مفهوم معادله مدل بلک- شولز در فرایند قیمت گذاری اختیار معامله محصولات کشاورزی
نویسندگان :
نرگس سریع القلم
1
محمدرضا نوروزی
2
1- دانشگاه پیام نور
2- دانشکده علوم پزشکی مراغه
کلمات کلیدی :
مدل بلک- شولز،قیمت گذاری،اختیار معامله
چکیده :
در کشورهای در حال توسعه، دخالت دولت در بازار و به ویژه بازار کشاورزی بسیار رایج است. دخالت دولت شامل خرید، نگه داری، توزیع، تنظیم بازار و... میشود که مرحله تأمین از خرید داخلی و واردات و مرحله توزیع از فروش داخلی و صادرات تشکیل شده است. از سوی دیگر این کارها اغلب ساختار انگیزشها را در بازار تغییر میدهند. بنابراین همین تغییر انگیزشها موجب شده کشورها به سمت کاهش مداخله در بازار (اتخاذ سیاستهای آزادسازی)، کاهش کنترلها و تنظیم بازار حرکت نمایند، در این میان ظهور و حضور علم ریاضیات با کارکرد حل مسئله آن به خصوص با شاخه معادلات دیفرانسیل به بررسی مدل های قیمت گذاری می پردازد که این مقاله نیز در تلاش است تا به بررسی مفهوم معادله مدل بلک- شولز در فرایند قیمت گذاری اختیار معامله محصولات کشاورزی بپردازد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی اثر رقم و سرعت بارگذاری بر انرژی گسیختگی پسته دهان
سید رسول راضی - منصور راسخ - سینا فیض اله زاده
نقش گیاهان دارویی و دانههای روغنی بر باروری خروس
صفورا برزگر - صالح طباطبایی وکیلی
بررسی عوامل مؤثر بر تابآوری کشاورزی شهری
علیرضا کرباسی - سید علی اصغر قرشی
بررسی تولید سوخچه پیاز تحت شرایط کشت هیدروپونیک و رفع چالشهای تولید آن جهت حفظ امنیت غذایی
سیده ندا موسوی - ناصر عالم زاده انصاری
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اسانسها در مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
کشاورزی ارگانیک، امنیت غذایی و پایداری زیستمحیطی: نقش تولید پایدار در تأمین غذای سالم و حفظ منابع طبیعی
سمیرا حسینی - مهرانگیز ابراهیمی - سیدرفیع عارف حسینی - حسام الدین حسینی - میدیا جرایی
A Review on Dermatophytosis, a Zoonotic Diseases
Narges Bastami
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بررسی مزیتهای آرد سه واریته کینوا با نگاه به راهبردهای امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران
مسعود تقی زاده - حسام الدین آخوندزاده
مروری بر کاربرد کنجاله دانههای روغنی در غنی سازی فرآوردههای غذایی
زهرا آذری - علیرضا مهرگان نیکو
مروری بر پروبیوتیکها و پریبیوتیکهای رایج در صنعت طیور
نرگس نجفی - سید مصطفی پیغمبری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4