0% Complete
صفحه اصلی
/
همایش تمدن نوین اسلامی در اندیشه شهدای خدمت و مقاومت
واکاوی شاخصههای تمدن نوین اسلامی در اندیشه شهیدان مقاومت
نویسندگان :
رشید رکابیان
1
1- عضوهیات علمی دانشگاه ایت الله بروجردی
کلمات کلیدی :
تمدن فقه
چکیده :
تمدن اسلامی فراز و فرودهایی داشته و با پیروزی انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی در ایران به اوج رسید و جهان اسلام به سوی بیداری حرکت کرد. در ایجاد تمدن اسلامی افراد زیادی تاثیرگذار بودند که از جمله افراد شهید سردارسلیمانی با ایجاد حرکت پیاده روی اربعین، شهید رئیسی با گسترش توسعه سیاست خارجی مقتدرو حمایت از محور مقاومت و...بودند. در مقاله حاضر، شاخصههای تمدن نوین اسلامی در اندیشه و روش این دوشهید واکاوی گردیده است و با روش توصیفی – تحلیلی به پرسشهایی درباره تمدن نوین اسلامی از دیدگاه این شهیدان پاسخ داده شده است، از جمله اینکه تمدن اسلامی چیست و شاخصههای اصلی آن کدامند؟ فرضیه تحقیق: با توجه به شاخص های تمدن اسلامی که عبارتند ازمحوریت قوانین قرآن، ایمان، علم، اخلاق، مجاهدت مداوم و حکومت مردمی، روش واندیشه این دوشهید آمیزه ای از متون دینی بوده که توانستند بیداری اسلامی را مجدد احیا و با حمیات از محور مقاومت به سمت تمدن نوین اسلامی حرکت کرد.. بر اساس نتایج پژوهش حاضر، از دیدگاه شهیدان مذکور گسترش و ترقی تمدن نوین اسلامی به همت و خرد دستهجمعی نیاز دارد که در سایه اخلاق، کار و تلاش، ایمان به خدا، عقلانیت، توانایی علمی، اقتصاد شکوفا، برخورداری از رسانههای قوی و روابط بینالملل به وجود میآید.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد فناوری CRISPR/Cas9 در مهندسی ژنتیک میکروارگانیسمهای غذایی برای ارتقای کیفیت و ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
Lippia citriodora (lemon verbena): A Comprehensive Review of its Medicinal and Culinary Applications Accounting Phytochemistry
Mohammad-Reza Jalali - Mina Amani
بررسی حذف فسفر از محلول آبی توسط بیوچارحاصل از پوستموز اصلاحشده با کلسیمکلرید
آرزو عطایی - رضا خوشبوی - فاطمه میانجیان
نقش متابارکدینگ در شناسایی آلودگیهای زیستی و تأثیر آن بر امنیت غذایی جهانی
یاسمن مظفری گودرزی - مهسا ساکی - زهرا میرسلیمانی - زینب بهمنی
احیای گونههای گیاهی بومی در جهت حفظ تنوع زیستی مطالعه موردی: استان هرمزگان
شراره قاسمی
A Review: Application Of Soilless Culture Technologies In The Ornamental plants
Omid Rasouli
بررسی نقش استفاده از پوششهای خوراکی و اسانسها بر افزایش ماندگاری مغزهای خوراکی
نیما براتی فر - آزاده سلیمی
Evaluating the Safety Profiles of Probiotic Bacteria in Aquaculture: A Comprehensive Review
Mohamad Fakhrian - Golbahar Zeitounli - Ali Ghanadi - Tahmineh Soltani
تکنیکهای بعد از فراوری مواد غذایی با پرینترهای سهبعدی (3DP)
مینا سالاری شهری
کاربرد نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در توسعه فیلمهای خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2