0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
برآورد احتیاجات پروتئینی جوجههای شترمرغ ۱۰ تا ۴۰ روزه با استفاده از مدلسازی خط شکسته
نویسندگان :
غلامرضا زابلی
1
1- پژوهشگاه زابل
کلمات کلیدی :
افزایش وزن،احتیاجات،پروتئین،شترمرغ،مدلسازی
چکیده :
هدف از این تحقیق، برآورد احتیاجات پروتئینی جوجههای شترمرغ در سنین ۱۰ تا ۴۰ روزگی بر اساس عملکرد رشد، با استفاده از مدل سازی خط شکسته خطی و درجه دو بود. در مجموع 64 قطعه جوجه ده روزه در قالب یک طرح کاملأ تصادفی با چهار تیمار، چهار تکرار و چهار قطعه پرنده در هر تکرار اختصاص یافتند. تیمارهای آزمایشی شامل چهار سطح پروتئین (18، 20، 22 و 24 درصد) بودند.. جیره آزمایشی بر پایه ذرت و سویا و سطح انرژی متابولیسمی 2600 کیلوکالری تهیه شد و جوجهها تا سن ده روزگی با یک جیره یکنواخت تغذیه شدند و سپس جوجههای هموزن برای ادامه مطالعه انتخاب گردیدند. نتایج نشان داد که تیمارهای آزمایشی تأثیر معنیداری بر میزان مصرف خوراک و ضریب تبدیل خوراک نداشتند (p≥0.05). اثر تیمارهای آزمایشی بر افزایش وزن معنیدار بود (p≤0.05)، بهطوری که در جوجههای تغذیهشده با سطح 22 درصد پروتئین بیشترین افزایش وزن مشاهده شد. مدلسازی خط شکسته خطی و درجه دو میزان احتیاجات برای نقطه بهینه افزایش وزن بدن را بهترتیب 23/22 و 56/22 برآورد کردند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
وقوع همزمان تریکوفیتوز در یک گربه خانگی و سرپرست آن: یک گزارش موردی
محمدرضا تیربندپی - پارسا حیدری - امیرحسین مشرفی - سید محمد حسینی
بررسی تأثیر بستهبندی هوشمند مجهز به نشانگر pH بر عمر مفید گوشت
کیمیا حسینی - محمد محسن زاده
گزارش مشاهده بیماری اکتیمای واگیر در یک راس گوسفند با علائم غیر رایج
امیرسعید صمیمی - حسین سلاجقه - ستایش سعیدی
انواع پلیمرهای مورد استفاده در نانوالیاف به روش الکتروریسی
فاطمه قهرمانی - محمود توکلی - محمدامین میری - صدیقه سلیمانی فرد - سمیه نیک نیا
تأثیر سن، جنس، ناحیه بدن و وضعیت فیزیولوژیکی بر قطر الیاف گوسفندان کرمانی
فاطمه نسب پور - روح الله میرمحمودی - ارسلان برازنده - یدالله بدخشان
واکاوی شبکههای ژنی دفاعی پرتقال شیرین در پاسخ به باکتری Candidatus Liberibacter asiaticus
فاطمه سهرابی - علی مقدم - مرضیه مهری
نقش بیوانفورماتیک در تجزیه و تحلیل دادههای ژنومی برای ارتقای مقاومت به بیماری در گیاهان به منظور بهبود ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
Towards Eco-friendly Farming: Biofertilizers as an Alternative to Chemical Pesticides
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
نانوتکنولوژی برای بهبود کیفیت، خواص و ایمنی مواد غذایی و کشاورزی: روندهای اخیر و آینده
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
Electrochemical Biosensor and its Application in Food Evaluation Process
Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2