0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش واکنش‌های بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
محمدرضا صادقی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی - محبوبه باقری
A Review of Gluten-Free Cereals, Pseudo-Cereal Processing, and Food Products
Reza Pourhassani - Azam Ayoubi
بررسی تولید سوخ‌چه پیاز تحت شرایط کشت هیدروپونیک و رفع چالش‌های تولید آن جهت حفظ امنیت غذایی
سیده ندا موسوی - ناصر عالم‏‏ زاده انصاری
روش‌های فیزیکوشیمیایی تلخی‌زدایی از بادام وحشی
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
ارزیابی دقت محصولات تبخیر-تعرق مرجع مبتنی بر سنجش از دور در استان فارس
زهرا محمدی - شهره دیداری
نقش کشاورزی ارگانیک در دستیابی به کشاورزی پایدار :اثرات زیست‌ محیطی و اجتماعی- اقتصادی
محمد سعید وقار
بررسی اثر رقم و سرعت بارگذاری بر انرژی گسیختگی پسته دهان
سید رسول راضی - منصور راسخ - سینا فیض اله زاده
اثر گلایفوسیت و محصولات تراریخته (GMO) بر باروری انسان: تحلیل انتقادی از اثرات منفی و بالقوه آنها
پونه نیکوئی - غلامرضا مطلب
مروری بر تکنیک‌های چاپ سه‌بعدی (3D) مواد غذایی
مینا سالاری شهری
تعیین عملکرد دانه نخود و اجزاء آن تحت تأثیر تاریخ کاشت و سامانه خاک‌ورزی
شهرام چوبتاشانی - حسن حیدری - محمداقبال قبادی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4