0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری کوتاه بر ارزیابی غیرتهاجمی استرس در گوسفندان: نقش کورتیزول پشم به‌عنوان شاخص پایدار فیزیولوژیکی
فاطمه نسب پور
ارزیابی کود زیستی ریزوبیوم و قارچ میکوریزا بر صفات زراعی ارقام نخود در شرایط دیم
صلاح فرجی - بابک پاساری - اسعد رخزادی
مروری بر کاربردهای ترکیبات پری‌بیوتیک در صنایع غذایی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
مروری بر مدیریت سرخرطومی حنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus
مصطفی خنامانی
ارزیابی کیفیت برخی از منابع آب زیرزمینی شهرستان مهریز با استفاده از شاخص کیفیت منابع آب ایران (IRWQI)
مهدی نصیریان - ناصر برومند
سرخ‌کردن هوای داغ: راهکاری موثر برای حفظ ایمنی و کیفیت تغذیه‌ای غذاهای دریایی
بهاره معروف پور - امان محمد ضیائی فر - حسن صباغی
تحلیل اقتصادی تولید تخم مرغ بلدرچین: تاثیر یارانه‌ها بر هزینه‌ها و سودآوری در شهرستان سراوان
راضیه گلدرزهی - منوچهر یوسفی
نقش گونه‌های باسیلوس در بهبود تحمل گیاهان به تنش خشکی: مکانیسم‌ها و کاربردها
نگین جلیلیان - منا صراحی نوبر - خدیجه کیارستمی
کاربرد هوش مصنوعی در بسته‌بندی‌های نوین صنعت غذا
امیرحسین ابراهیمی - علیرضا بیعوض
اثر دما، خشکی و شوری بر صفات فیزیولوژیکی گیاهان دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.)، شنبلیه (Borago officinalis L.)، گل گاو زبان (Borago officinalis L.) و گل راعی (Hypericum perforatum L.)
رضا میرزائیان دهکردی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2