0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
Biosynthesis of Silver Nanoparticles by Extract of Alfalfa Plant
نویسندگان :
Amin Baghizadeh
1
Zohreh Iranmanesh parizi
2
Hassan Karimi maleh
3
Mohammadali Ebrahimi
4
Behsa Baghizadeh
5
Negar Sadeghi
6
1- دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته
2- دانشگاه پیام نور
3- دانشگاه صنعتی قوچان
4- دانشگاه پیام نور
5- دانشگاه علوم پزشکی کرمان
6- دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کلمات کلیدی :
Silver Nanoparticles،Alfalfa،Ultraviolet-Visible،Spectrometry،Transmission Electron Microscopy
چکیده :
Nanotechnology due to the production of nanoparticles in size, shape, chemical composition, and as a consequence unique heat, optical, and electronic properties and its many applications is considered as an attractive research area. Most nanoparticle synthesis techniques are inefficient considering material and energy consumption. In most chemical methods, dangerous chemical materials to humans and the environment are used. Accordingly, there is a demand for nanoparticle production using biological methods. Biological production methods for nanoparticles have priority over physical and chemical methods considering energy cost, time reduction, and use of natural solvents. Meanwhile, silver nanoparticles are one of the most commercial nanomaterials. In this research, silver nanoparticles were produced using extract of alfalfa plant with biological methods without using any chemical materials. The synthesized nanoparticles were characterized by various methods including ultraviolet-visible spectroscopy and transmission electron microscopy. Various synthesis parameters such as temperature, pH, and synthesis time were optimized. The synthesized nanoparticles are spherical and have dimensions between 20 and 30 nm.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر نقش گونههای درختی در گیاهپالایی آلودگی زیست محیطی
شیدا جباری - زهرا میرآزادی - نگار اسماعیلوند
کاربرد کربن داتها در بستهبندی مواد غذایی
مهتاب پشتکار
اثرات تغییر اقلیم و تنشهای محیطی بر روند تولید محصولات کشاورزی و محیط زیست (مطالعه موردی: شهرستان اردکان)
مریم مروتی - فاطمه قطب زاده اردکانی
اولین گزارش ویروس A گیلاس از ایران براساس دادههای RNA Seq
پارسا گلابی - احمد حسینی - مینا راستگو
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
بررسی خصوصیات جوانهزنی و خواب بذر گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در منطقه اشترانکوه استان لرستان
الهام فاریابی
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاحشده در صنایع غذایی
یاسر شهبازی - نسیم شاویسی
تاثیر آب پلاسمایی شده در کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمهای میوه گواوا
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
کاربرد پسماندهای کشاورزی در حذف آلایندههای آبی
اعظم نیک بخت - محمد حسین صیادی - فاطمه محمدحسنی - فاطمه شریف پور
روش های نوین بهداشت، کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی
ثمین آدینه
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2