0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر نقش گونه‌های درختی در گیاه‌پالایی آلودگی زیست محیطی
شیدا جباری - زهرا میرآزادی - نگار اسماعیلوند
کاربرد کربن دات‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی
مهتاب پشتکار
اثرات تغییر اقلیم و تنش‌های محیطی بر روند تولید محصولات کشاورزی و محیط زیست (مطالعه موردی: شهرستان اردکان)
مریم مروتی - فاطمه قطب زاده اردکانی
اولین گزارش ویروس A گیلاس از ایران براساس داده‌های RNA Seq
پارسا گلابی - احمد حسینی - مینا راستگو
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
بررسی خصوصیات جوانه‌زنی و خواب بذر گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در منطقه اشترانکوه استان لرستان
الهام فاریابی
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاح‌شده در صنایع غذایی
یاسر شهبازی - نسیم شاویسی
تاثیر آب پلاسمایی شده در کاهش شمارش کلی میکروارگانیسم‌های میوه گواوا
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
کاربرد پسماندهای کشاورزی در حذف آلاینده‌های آبی
اعظم نیک بخت - محمد حسین صیادی - فاطمه محمدحسنی - فاطمه شریف پور
روش های نوین بهداشت، کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی
ثمین آدینه
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2