0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر تکنیکهای چاپ سهبعدی (3D) مواد غذایی
نویسندگان :
مینا سالاری شهری
1
1- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
پرینترهای سه بعدی موادغذایی،تکنیک های چاپ سه بعدی موادغذایی،چاپ3D موادغذایی
چکیده :
چاپگرهای 3Dمواد غذایی امکان تولید مواد غذایی با اشکال 3 بعدی را که نمی توان به صورت سنتی تهیه کرد را فراهم ساخته است.با این حال این فناوری فقط برای ایجاد طرح های رنگارنگ و اشکال جالب در صنایع غذایی کاربرد ندارد.بلکه از مزایای پرینترهای 3 بعدی می توان به طراحی غذا باتوجه به رژیم شخصی،توانایی تنظیم دیجیتالی بافت و ترکیبات غذایی اشاره کرد.تهیه موادغذایی با این فناوری توسط تکنیک های مختلفی همچون چاپ 3D مبتنی بر اکستروژن،جت بایندر،زینترینگ لیزری(تف جوشی) و جوهرافشان انجام می شود که هدف از این مطالعه بررسی اساس کار این روشها در صنایع غذایی می باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تحولات پنج نسل کشاورزی؛ از کار دستی تا هوش مصنوعی و اتوماسیون
آرزو حسنوند
Electrochemical Sensors for Detecting Sodium Benzoate in Food Industry
Zahra Izadi
تحلیل اقتصادی تولید تخم مرغ بلدرچین: تاثیر یارانهها بر هزینهها و سودآوری در شهرستان سراوان
راضیه گلدرزهی - منوچهر یوسفی
جزایر بیماریزایی سالمونلا
فرزانه جلدی - سید مصطفی پیغمبری
طبقهبندی تنش گیاهی با استفاده از ویژگیهای برگ و یادگیری ماشین
محمدرضا بحرینی بهزادی
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب در استان خوزستان
محمد مهران زاده
تحلیل فراوانی و مشخصه یابی آلودگی میکروپلاستیکها به عنوان آلایندههای نوظهور در تالاب فرهنگ آباد، شهرستان انار، کرمان
محمدحسین صیادی - سارا امامی - محمد ابراهیم صحتی ثابت - امیر حمزه درخشانی
بررسی کاربرد باکتریهای مقاوم به شوری در کشاورزی
معصومه مقبلی گردینی - قباد جلالی - شکوفه السادات اعتمادزاده
تاثیر تنش اکسیداتیو بر برخی شاخصهای بیوشیمایی پنج رقم گندم نان
آمنه قاسمی مصرمی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی اسفیازی - محمد جعفر هدایتی - محمد حسین جمال آبادی
عوامل بحران محیطزیست در جهان امروز و راهحلهای معنوی آن
علی احمدپور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4