0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر تکنیکهای چاپ سهبعدی (3D) مواد غذایی
نویسندگان :
مینا سالاری شهری
1
1- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
پرینترهای سه بعدی موادغذایی،تکنیک های چاپ سه بعدی موادغذایی،چاپ3D موادغذایی
چکیده :
چاپگرهای 3Dمواد غذایی امکان تولید مواد غذایی با اشکال 3 بعدی را که نمی توان به صورت سنتی تهیه کرد را فراهم ساخته است.با این حال این فناوری فقط برای ایجاد طرح های رنگارنگ و اشکال جالب در صنایع غذایی کاربرد ندارد.بلکه از مزایای پرینترهای 3 بعدی می توان به طراحی غذا باتوجه به رژیم شخصی،توانایی تنظیم دیجیتالی بافت و ترکیبات غذایی اشاره کرد.تهیه موادغذایی با این فناوری توسط تکنیک های مختلفی همچون چاپ 3D مبتنی بر اکستروژن،جت بایندر،زینترینگ لیزری(تف جوشی) و جوهرافشان انجام می شود که هدف از این مطالعه بررسی اساس کار این روشها در صنایع غذایی می باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اولین گزارش ویروس A گیلاس از ایران براساس دادههای RNA Seq
پارسا گلابی - احمد حسینی - مینا راستگو
کاربرد کودهای زیستی، رویکردی برای اصلاح مراتع و افزایش تولید علوفه
محدثه امیری - سیف اله فیضی خانقاه
اثر سن درخت و عمق خاک بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در باغهای کیوی
ذکریا معنوی - نفیسه یغمائیان - سپیده ابریشمکش
مروری بر تأثیر عوامل ضدکلوخهای شدن بر ویژگیهای کیفی پودر خرما
کیمیا شفیعی زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی
نقش صنعت بذر نوآور در افزایش بهرهوری کشاورزی و امنیت غذایی
علیرضا کرباسی - سارا بزرگ چنانی
مدیریت منابع آبهای نامتعارف جهت مصارف بخش کشاورزی
سعید طاهری قناد
تأثیر محلولپاشی اسیدهای آمينه بر شاخصهای رشد و فعالیت آنزيمي گياه گشنيز (sativum L. Coriandrum)
محمدعلی شریف زاده - الهام دانائی
بررسی روشهای هیدرولیز کراتین پشم: تحلیل روشهای شیمیایی و سبز برای بازیابی پروتئینهای ارزشمند
فاطمه نسب پور
استفاده از تنظیمکنندههای رشد جهت افزایش مقاومت به تنش شوری در گیاهان دارویی (مطالعه موردی بر دیاکسید تیتانیوم)
محمدرضا جلالی - مینا امانی
اثر دما، خشکی و شوری بر صفات فیزیولوژیکی گیاهان دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.)، شنبلیه (Borago officinalis L.)، گل گاو زبان (Borago officinalis L.) و گل راعی (Hypericum perforatum L.)
رضا میرزائیان دهکردی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2