0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر تکنیکهای چاپ سهبعدی (3D) مواد غذایی
نویسندگان :
مینا سالاری شهری
1
1- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
پرینترهای سه بعدی موادغذایی،تکنیک های چاپ سه بعدی موادغذایی،چاپ3D موادغذایی
چکیده :
چاپگرهای 3Dمواد غذایی امکان تولید مواد غذایی با اشکال 3 بعدی را که نمی توان به صورت سنتی تهیه کرد را فراهم ساخته است.با این حال این فناوری فقط برای ایجاد طرح های رنگارنگ و اشکال جالب در صنایع غذایی کاربرد ندارد.بلکه از مزایای پرینترهای 3 بعدی می توان به طراحی غذا باتوجه به رژیم شخصی،توانایی تنظیم دیجیتالی بافت و ترکیبات غذایی اشاره کرد.تهیه موادغذایی با این فناوری توسط تکنیک های مختلفی همچون چاپ 3D مبتنی بر اکستروژن،جت بایندر،زینترینگ لیزری(تف جوشی) و جوهرافشان انجام می شود که هدف از این مطالعه بررسی اساس کار این روشها در صنایع غذایی می باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی میزان حساسیت بیابان¬زایی زاهدان با استفاده از مدل MEDALUS
سعید شجاعی
فناوری نانو و تاثیر آن بر کاهش آفات گیاهی: مطالعه برخی خواص ضد قارچی و ضد حشراتی نانوذرات مس/ اکسید
بهناز افضلیان مند - نادیا عسگرزاده
Medicinal Plants in Alzheimer's Disease Prevention and Treatment: Recent Advances in Biotechnology Approaches and Molecular Insights
Hosein Yousefi
ارزیابی خاصیت آنتیاکسیدانتی میوه گیاه پسته کوهی (بنه)
شکوفه حاجی هاشمی - ام البنین جهانتیغ - نسترن ایمانی فر - شیوا گرشاسبی - زهرا مهاجر
ترکیب هوش مصنوعی و اینترنت اشیا: دگرگونی نظارت و مدیریت محصولات در کشاورزی دقیق
محمد جواد ادیبیان
کاربرد هوش مصنوعی در بستهبندیهای نوین صنعت غذا
امیرحسین ابراهیمی - علیرضا بیعوض
ارزیابی مدل تابش خورشیدی هارگریوز و سامانی در منطقه سیستان
عمران اسماعیلی نژاد
مروری بر اثر ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی
زهرا باغبانی پور - مژگان مظهری - زهرا رنجبری نسب - زهرا مشایخ بردسیری
مطالعهی باکتریهای مفید در سیستم بیوفلاک پرورش آبزیان
نرجس سنچولی - هاشم خندان بارانی
Passive and Active Microwave Remote Sensing in Agricultural Forecasting
Amin Rostami
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2