0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر استفاده از ماکروجلبکها در جیره مرغهای تخمگذار
نویسندگان :
حسنا حاجاتی
1
علی حسین پیرای
2
1- موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
2- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
ایمنی،کیفیت تخم مرغ،ماکروجلبک،مرغ تخمگذار
چکیده :
ماکروجلبکها به عنوان منابع غنی از مواد معدنی، ویتامینها، پروتئینها، الیاف خوراکی و ترکیبات زیستفعال، نقش مهمی در تغذیه طیور ایفا میکنند. استفاده از این جلبکها در جیره غذایی مرغهای تخمگذار موجب افزایش کیفیت تخممرغ (وزن تخم مرغ، ضخامت پوسته و رنگ زرده) و بهبود سیستم ایمنی می شود. خواص پریبیوتیکی ماکروجلبکها با بهبود فلور دستگاه گوارش و کاهش باکتریهای بیماریزا، سلامت طیور را نیز ارتقا میدهد. همچنین، ترکیبات ضدمیکروبی و ضدویروسی موجود در جلبکها، جایگزینی مؤثر برای آنتیبیوتیکها هستند. استفاده از ماکروجلبکها می تواند به کاهش هزینههای تولید کمک کند و گزینهای پایدار برای تولید محصولات با کیفیت بالاتر در صنعت طیور باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
عوامل موثر بر مرگ و میر در بزهای مورسیا –گرانادینا
محمد محسنی تکلو - مسعود اسدی فوزی - مرتضی مختاری
فناوری تکنیکهای هستهای در کشاورزی پایدار
بیژن کهراریان
پیش تغلیظ وجداسازی سرب در نمونههای آب و خاک با استفاده از میکرواستخراج مایع-مایع پخشی به کمک التراسونیک بر پایه مایع یونی کوپل شده با پلاسمای میکرو ویو-نشر اتمی
محبوبه شیرانی - فاطمه کدخدایی - محبوبه امیرانی پور
درون پوشانی پروبیوتیکها به روش الکتروریسی کواکسیال
فاطمه قهرمانی - محمود توکلی - محمدامین میری - صدیقه سلیمانی فرد - سمیه نیک نیا
بررسی صفات رویشی ارقام جديد و ژنوتیپ¬های امیدبخش به روی دو پایه بذری به و زالزالک
مشهید هناره - حسن اکبری - حمید عبدالهی
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اسانسها در مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
بررسی اثر رقم و سرعت بارگذاری بر تغییر شکل در نقطه گسیختگی پسته
سید رسول راضی - منصور راسخ - سینا فیض اله زاده
توسعه و نوآوری در صنعت بستهبندی: روندها و چالشهای آینده
شیما امیدی - سمیه سنجری - سارینا خواجه حیدری - سحر سنجری
اثر کودهاي زیستی بر قطر ساقه ریحان بنفش
شاهین مکری - حسن حیدری - فاطمه شیرزادی
Bio-Based Packaging in the Food Industry: Challenges, Market Trends, Future Prospects
Zeinab Khosravi Ghareche - Mohammadreza Rezaeigolestani
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2