0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر استفاده از ماکروجلبکها در جیره مرغهای تخمگذار
نویسندگان :
حسنا حاجاتی
1
علی حسین پیرای
2
1- موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
2- دانشگاه رازی
کلمات کلیدی :
ایمنی،کیفیت تخم مرغ،ماکروجلبک،مرغ تخمگذار
چکیده :
ماکروجلبکها به عنوان منابع غنی از مواد معدنی، ویتامینها، پروتئینها، الیاف خوراکی و ترکیبات زیستفعال، نقش مهمی در تغذیه طیور ایفا میکنند. استفاده از این جلبکها در جیره غذایی مرغهای تخمگذار موجب افزایش کیفیت تخممرغ (وزن تخم مرغ، ضخامت پوسته و رنگ زرده) و بهبود سیستم ایمنی می شود. خواص پریبیوتیکی ماکروجلبکها با بهبود فلور دستگاه گوارش و کاهش باکتریهای بیماریزا، سلامت طیور را نیز ارتقا میدهد. همچنین، ترکیبات ضدمیکروبی و ضدویروسی موجود در جلبکها، جایگزینی مؤثر برای آنتیبیوتیکها هستند. استفاده از ماکروجلبکها می تواند به کاهش هزینههای تولید کمک کند و گزینهای پایدار برای تولید محصولات با کیفیت بالاتر در صنعت طیور باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد و اثرات حسگرهای هوشمند در کشاورزی دقیق
احسان باقری - هیمن خودکام
مروری برتاثیر استفاده از پروتئینهای تکیاخته با تمرکز بر پروتئینهای باکتریایی در جیره غذایی بر شاخصهای زیستی آبزیان
ساجده اسکافی نوغانی - امید صفری
Effectiveness of Sodium Alginate Edible Coating in Preserving the Quality of Citrus Fruit (Citrus clementina) during Storage
Golrokh Heidari krush - Somayeh Rastegar - Asghar Ramezanian - Hadi Hashemi gahruie
Evaluation of Grain Yield and Protein Content in Wheat Genotypes under End-of-the-Season Drought Stress
Mozhgan Gholizadeh Vazvani - Hossein Dashti - Roohallah Saberi Riseh
بازاریابی دیجیتال برای کسب و کارهای کوچک: چالشها و مزایای آن
بهمن خسرویپور - پردیس عالیوند
نقش قارچهای میکوریز آربوسکولار همزیست گیاهان در جذب عناصر ریزمغذی
مرضیه کلاه کج
Towards Eco-friendly Farming: Biofertilizers as an Alternative to Chemical Pesticides
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
ارزیابی تأثیر پارامترهای اقلیمی سرد بر پراکنش سوسک شاخک بلند سارتا (Aeolesthes sarta Solsky) در شهرستان نیشابور
پریسا اسحاقی - وحید اعتماد - محمدابراهیم فرآشیانی - شهرام خلیقی سیگارودی - محمدحسین ارسلانلو
فناوریهای نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
سید محمد حسین نظام دوست
بررسی خواص ضدسرطانی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گیاه پنیرک توسط آنزیم پپسین و فلاورزایم
رویا شهریاری سرحدی - علی نیازی - علی اکبر غلامی - محمدصادق تقی زاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2