0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد کوانتوم داتهای کربن مبتنی بر منبع پایدار و تجدید پذیر برای بستهبندی مواد غذایی
نویسندگان :
علی ظفرمند
1
ایرج کریمی ثانی
2
1- دانشگاه ارومیه
2- مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی
کلمات کلیدی :
بستهبندی هوشمند،حسگرهای نوری،ضد میکروبی،کوانتوم داتهای کربن،نانوذرات
چکیده :
کربن یکی از مهمترین عناصر حیاتی است. کوانتوم داتهای کربن ((CQDs نانومواد نسبتا جدیدی هستند که به طور تصادفی در طی فرآیند خالص سازی نانولوله های کربنی کشف شده اند. مفهوم ترکیب ها CQD در فیلم های فعال می تواند یک انقلاب فعال بسته بندی مواد غذایی در حال ظهور باشد. چشم انداز CQD، محققان را برای توسعه مواد جدید برای کاربردهای بسته بندی فعال مواد غذایی راهنمایی می کند. در این مقاله، کاربرد کوانتوم داتهای کربن ((CQDs در توسعه بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی بررسی شده است. کوانتوم داتهای کربن به دلیل خواص نوری، ضد میکروبی و زیست تخریب پذیری، گزینهای امیدوارکننده برای بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی هستند. این مطالعه به بررسی روشهای سنتز، عملکرد و چالشهای مرتبط با استفاده از این نانوذرات در صنعت بستهبندی میپردازد. نتایج نشان میدهند که CQDs میتوانند به عنوان حسگرهای نوری و عوامل ضد میکروبی در بستهبندیهای هوشمند استفاده شوند، اما نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد ایمنی و مقیاس پذیری آنها وجود دارد. علاوه بر این، استفاده بالقوه آنها به عنوان پرکننده های چند منظوره پایدار، کم هزینه و ارزش افزوده در فیلم های بسته بندی مواد غذایی و مکانیسم های آنها همراه با داده های تحقیقاتی پیشنهادی و پشتیبانی شده مورد بحث قرار گرفت. بنابراین، مطالعه اطلاعات جدید در مورد مهارت فیلم های مبتنی بر CQD در مواد بسته بندی فعال ارزان قیمت و پایدار ارزشمند است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر همافزایی بیفیدوباکتریوم و زایلواولیگوساکارید بر کاهش عوامل بیماریزای مشترک بین انسان و آبزیان در در جیره قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
علیرضا سالارزاده - جمشید اسلامی
کاربرد بیوچار ویژگیهای فیتوشیمیایی و عملکردی گوار (Cyamopsis tetragonoloba L.) را تحت تنش شوری بهبود میدهد
احسان بیژن زاده - محمد کشاورز - حمید رضا بوستانی
ارزیابی ریسک بهداشتی ناشی از مصرف کودهای نیتراته در برخی از محصولات پرمصرف کشاورزی در شهرستانهای کرمان و جیرفت
مسلم بسیج - فریده گنجوی - ایمان شریفیان
بررسی روشهای حذف و تثبیت آلودگی آرسنیک در محیط
امیر قربانی - هاله قربانی - هادی قربانی
تاثیر کاربرد بقایای گیاهی و زغال زیستی آنها بر صفات بیوشیمیایی و عملکرد تریتیکاله در شرایط تنش شوری
احسان بیژن زاده - زهرا ارکیان - حمید رضا بوستانی
بررسی روند مصرف و محاسبه شاخصهای کارایی انرژی در تولید نیشکر طی سالهای 1390-1400 در استان خوزستان
محمد مهران زاده
اثر سن و حذف برگ نشاء بر زنده¬مانی چغندر علوفهای
پروانه فتحی - حسن حیدری - محمود خرمی وفا
ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات فنولوژیکی اکوتیپهای گندم دیپلوئید (Aegilops tauschii) تحت تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی - محمد رضا عبداللهی
Perspective of Nanosensors in Food Quality Evaluation
Zahra Izadi
اثر کاربرد ترکیبی کود دامی همراه با کود مرغی بر رشد و عملکرد سیبزمینی رقم بامبا در شرایط مزرعهای
اصغر مارزی زاده - صاحبعلی بلندنظر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2