0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر بیماریزایی بیمارگرهای گیاهی در انسان
نویسندگان :
مینا راستگو
1
محمدرضا اتابکی
2
1- دانشگاه ارومیه
2- دانشگاه ارومیه
کلمات کلیدی :
آلودگی بین سلسله ای،تطابق میزبانی،خطرات سلامتی
چکیده :
بیمارگرهای گیاهی، از جمله باکتریها، قارچها و ویروسها، میتوانند تحت شرایط خاصی در انسانها عفونت ایجاد کنند. این پدیده ناشی از سازگاری و تطابق این بیمارگرها با محیطهای جدید و میزبانهای مختلف است. توانایی باکتریها، ویروس ها و قارچهای بیماریزای گیاهی برای ایجاد بیماری در سیستمهای انسانی و حیوانی تا همین اواخر، بسیار ناچیز در نظر گرفته میشد. با این حال، شواهد اخیر نشان میدهند که عفونتهای حیوانی و انسانی ناشی از قارچها، باکتریها و ویروسهای بیماریزای گیاهی ممکن است تأثیرات حیاتی بر سلامت و ایمنی انسان و حیوان داشته باشند. مکانیسمهای بیماریزایی بیمارگرهای گیاهی در انسانها یک حوزه تحقیقاتی نوظهور است که نیاز به توجه بیشتری دارد. شناسایی و بررسی دقیق تعاملات بین این بیمارگرها و سلولهای انسانی میتواند به پیشگیری از عفونتها و مدیریت خطرات ناشی از آنها بر سلامتی انسان و حیوان کمک کند و برای درک وقوع بیماری و تعیین مکانیسم های پیشگیری از بیماری ضروری می باشد. علاوه بر این، نیاز به افزایش آگاهی عمومی درباره خطرات بالقوه ناشی از مصرف محصولات آلوده وجود دارد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پتانسیل جلبکها در تولید بیودیزل و فوکوییدان: راهکارهای نوین برای انرژی پایدار و سلامت
مریم نظری - گیلان عطاران فریمان
تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو
سما حبیبی آذر - فاطمه قاسم نجف آباد - مبینا نیک فر
پیشرفتهای اخیر در کاربرد فرآیند خشککردن پاششی در صنایع غذایی
فخرالدین صالحی
A Review: Application Of Soilless Culture Technologies In The Ornamental plants
Omid Rasouli
تأثیر تنش شوری ناشی از تغییرات اقلیمی بر میزان کلروفیل برگ، هدایت روزنهای و کربوهیدراتهای محلول در ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.)
میترا جباری - نفیسه مهدی نژاد - خالد سلیمی
روندهای فعلی تجزیه و تحلیل، ایمنی و بسته بندی مواد غذایی
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
کاربرد کوانتوم داتهای کربن مبتنی بر منبع پایدار و تجدید پذیر برای بستهبندی مواد غذایی
علی ظفرمند - ایرج کریمی ثانی
واکنش فتوسنتزی و تعداد میوه دو توده بادمجان بومی ایران به محلولپاشی مخمر
رحیمه پورمحمدی زاده - محمدجواد آروین - نجمه زینلی پور
توسعه کاربردهای بستهبندی پایدار موادغذایی از فیلمهای ترکیبی کیتوزان/پلیوینیلالکل
حدیثه صادق زاده بجندی - ثمین صمدزاد - طرلان کرامتی - محمدحسین عبدلی حسین آبادی
فراتحلیل عوامل مؤثر بر کارآفرینی کشاورزی در ایران
فاطمه نقی بیرانوند - جعفر یعقوبی - غلامرضا مجردی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2