0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری اصلاح خاکهای سدیمی به روش نانو
نویسندگان :
آمنه قاسمی مصرمی
1
محمد جعفر هدایتی
2
راضیه گزنی
3
سوسن قاسمی مصرمی
4
علی توکلی مهر
5
عنایت الله نیازی اسفیانی
6
محمد حسین جمال آبادی
7
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه ازاد اسلامی
3- دانشگاه آزاد اسلامی
4- دانشگاه علمی کاربردی
5- دانشگاه شاهرود
6- دانشگاه علمی کاربردی
7- دانشگاه ازاد اسلامی
کلمات کلیدی :
خاک های شور،فناوری نانون،کشاورزی
چکیده :
مهندسی نانو بیوتکنولوژی شاخه ای است، که همکاری نزدیک دو زمینه علوم، یعنی زیست شناسی و مهندسی را فراهم آورده است. نانوتکنولوژی نه تنها مواد با ویژگی جدید ایجاد می کند، بلکه مواد دیگری با ویژگی های خود التیام و نگهداری تولید می کند. نانوتکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند کیفیت خاک در مناطق خشک و نیمه خشک اهمیت بسیار زیادی دارد. یکی از پارامترهای اصلی مؤثر بر کیفیت خاک در این مناطق میزان شور و سدیمی بودن خاک است. این عامل باعث از هم پاشیده شدن ذرات خاک شده و ساختمان خاک را از بین می برد و علاوه بر آن باعث کاهش حاصلخیزی خاک و محدودیت رشد پوشش گیاهی می شود. از گذشته تا به امروز پژوهش های بسیاری برای بررسی راهکارهای متفاوت شوریزدایی و اصلاح خاک های شور و شور-سدیمی انجام شده است. در این پژوهش ها روشهای بیولوژیکی در کنار روشهای شیمیایی موردبررسی قرارگرفته و کمتر در رابطه با تأثیر نانو مواد بر خصوصیات خاک های شور و سدیمی بحث شده و با توجه به پیشرفت و توسعه فناوری های جدید ازجمله فناوری نانو در تمامی ابعاد علمی در این پژوهش سعی شده تا بامطالعه بهکارگیری این فناوری به بررسی تأثیر نانو مواد آلی بر بهبود کیفیت خاک های شور و سدیمی پرداخته شود. بنابراین استفاده از این روش برای اصلاح خاک و بهبود خصوصیات گیاه بهصورت توأم در مناطق خشک و نیمهخشک یک راهکار مناسب برای بهبود شرایط نامناسب خاک های تخریب یافته و کاهش فرسایش بادی است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Artificial Intelligence: A Practical and Satisfying Tool for Ensuring the Safety and Quality of Seafood Products
Alireza Rabiepour - Fatemeh Zahmatkesh - Aria Babakhani
سنجش کارایی مدل¬های تعیین دمای نقطه شبنم
لاله پرویز - فائزه عبدی کر - سارا عبادی نژاد مرودیزج
پتانسیل جلبکها در تولید بیودیزل و فوکوییدان: راهکارهای نوین برای انرژی پایدار و سلامت
مریم نظری - گیلان عطاران فریمان
بهبود چقرمگی فیلمهای خوراکی سدیم کربوکسی متیل سلولز با استفاده از ترکیبات طبیعی غنی از امگا ۳
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
مولفه ها و عملکرد تمدنى سردار قاسم سلیمانی
میثم تارم - حسن علیدادی
فناوریهای نوین افزایش دهنده کیفیت شیمیایی و ميکروبي مواد غذایی
زهرا نظیری - شهرزاد یونسیان
تاثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی انبه برداشت شده طی زمان ماندگاري
ملیکا براهوئی کنگوری - عارفه حسنوند
استخراج آنزیم از ضایعات غذایی
ستایش کرمعلی - محمدیار حسینی
اثر ملاتونین و گابا روی رشد و عملکرد توت فرنگی در شرایط مزرعه
ناصر عسکری - محمد امین چروگ گرگیچ
ارزیابی تأثیر پارامترهای اقلیمی سرد بر پراکنش سوسک شاخک بلند سارتا (Aeolesthes sarta Solsky) در شهرستان نیشابور
پریسا اسحاقی - وحید اعتماد - محمدابراهیم فرآشیانی - شهرام خلیقی سیگارودی - محمدحسین ارسلانلو
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2