0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری اصلاح خاکهای سدیمی به روش نانو
نویسندگان :
آمنه قاسمی مصرمی
1
محمد جعفر هدایتی
2
راضیه گزنی
3
سوسن قاسمی مصرمی
4
علی توکلی مهر
5
عنایت الله نیازی اسفیانی
6
محمد حسین جمال آبادی
7
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه ازاد اسلامی
3- دانشگاه آزاد اسلامی
4- دانشگاه علمی کاربردی
5- دانشگاه شاهرود
6- دانشگاه علمی کاربردی
7- دانشگاه ازاد اسلامی
کلمات کلیدی :
خاک های شور،فناوری نانون،کشاورزی
چکیده :
مهندسی نانو بیوتکنولوژی شاخه ای است، که همکاری نزدیک دو زمینه علوم، یعنی زیست شناسی و مهندسی را فراهم آورده است. نانوتکنولوژی نه تنها مواد با ویژگی جدید ایجاد می کند، بلکه مواد دیگری با ویژگی های خود التیام و نگهداری تولید می کند. نانوتکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند کیفیت خاک در مناطق خشک و نیمه خشک اهمیت بسیار زیادی دارد. یکی از پارامترهای اصلی مؤثر بر کیفیت خاک در این مناطق میزان شور و سدیمی بودن خاک است. این عامل باعث از هم پاشیده شدن ذرات خاک شده و ساختمان خاک را از بین می برد و علاوه بر آن باعث کاهش حاصلخیزی خاک و محدودیت رشد پوشش گیاهی می شود. از گذشته تا به امروز پژوهش های بسیاری برای بررسی راهکارهای متفاوت شوریزدایی و اصلاح خاک های شور و شور-سدیمی انجام شده است. در این پژوهش ها روشهای بیولوژیکی در کنار روشهای شیمیایی موردبررسی قرارگرفته و کمتر در رابطه با تأثیر نانو مواد بر خصوصیات خاک های شور و سدیمی بحث شده و با توجه به پیشرفت و توسعه فناوری های جدید ازجمله فناوری نانو در تمامی ابعاد علمی در این پژوهش سعی شده تا بامطالعه بهکارگیری این فناوری به بررسی تأثیر نانو مواد آلی بر بهبود کیفیت خاک های شور و سدیمی پرداخته شود. بنابراین استفاده از این روش برای اصلاح خاک و بهبود خصوصیات گیاه بهصورت توأم در مناطق خشک و نیمهخشک یک راهکار مناسب برای بهبود شرایط نامناسب خاک های تخریب یافته و کاهش فرسایش بادی است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش صنعت بذر نوآور در افزایش بهرهوری کشاورزی و امنیت غذایی
علیرضا کرباسی - سارا بزرگ چنانی
مدیریت پسماندهای کشاورزی
تهمینه دهقانی - هدیه احمدپری
تأثیر عصاره جلبک دریایی بر رشد و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه آویشن دنایی در شرایط تنش شوری
عارفه حسنوند
احیای گونههای گیاهی بومی در جهت حفظ تنوع زیستی مطالعه موردی: استان هرمزگان
شراره قاسمی
کاربرد تخمین پارامترهای ارنشتاین اولنبک در فرایند بازاریابی محصولات کشاورزی
نرگس سریع القلم - محمدرضا نوروزی
ارزیابی روشهای تولید و بهبود عملکرد پریبیوتیکها بر پایه ترکیبات گیاهی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
بررسی خصوصیات زایشی توت فرنگی رقم سابرینا تحت تیمارهای نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis در شرایط تنش قلیایی)
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
ردیابی و شناسایی ویروس نهفته زعفران (Potyvirus croci) از مزارع زعفران استان کرمان
فاطمه شمسی - احمد حسینی
مروری اصلاح خاکهای سدیمی به روش نانو
آمنه قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی - راضیه گزنی - سوسن قاسمی مصرمی - علی توکلی مهر - عنایت الله نیازی اسفیانی - محمد حسین جمال آبادی
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4