0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری اصلاح خاکهای سدیمی به روش نانو
نویسندگان :
آمنه قاسمی مصرمی
1
محمد جعفر هدایتی
2
راضیه گزنی
3
سوسن قاسمی مصرمی
4
علی توکلی مهر
5
عنایت الله نیازی اسفیانی
6
محمد حسین جمال آبادی
7
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه ازاد اسلامی
3- دانشگاه آزاد اسلامی
4- دانشگاه علمی کاربردی
5- دانشگاه شاهرود
6- دانشگاه علمی کاربردی
7- دانشگاه ازاد اسلامی
کلمات کلیدی :
خاک های شور،فناوری نانون،کشاورزی
چکیده :
مهندسی نانو بیوتکنولوژی شاخه ای است، که همکاری نزدیک دو زمینه علوم، یعنی زیست شناسی و مهندسی را فراهم آورده است. نانوتکنولوژی نه تنها مواد با ویژگی جدید ایجاد می کند، بلکه مواد دیگری با ویژگی های خود التیام و نگهداری تولید می کند. نانوتکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند کیفیت خاک در مناطق خشک و نیمه خشک اهمیت بسیار زیادی دارد. یکی از پارامترهای اصلی مؤثر بر کیفیت خاک در این مناطق میزان شور و سدیمی بودن خاک است. این عامل باعث از هم پاشیده شدن ذرات خاک شده و ساختمان خاک را از بین می برد و علاوه بر آن باعث کاهش حاصلخیزی خاک و محدودیت رشد پوشش گیاهی می شود. از گذشته تا به امروز پژوهش های بسیاری برای بررسی راهکارهای متفاوت شوریزدایی و اصلاح خاک های شور و شور-سدیمی انجام شده است. در این پژوهش ها روشهای بیولوژیکی در کنار روشهای شیمیایی موردبررسی قرارگرفته و کمتر در رابطه با تأثیر نانو مواد بر خصوصیات خاک های شور و سدیمی بحث شده و با توجه به پیشرفت و توسعه فناوری های جدید ازجمله فناوری نانو در تمامی ابعاد علمی در این پژوهش سعی شده تا بامطالعه بهکارگیری این فناوری به بررسی تأثیر نانو مواد آلی بر بهبود کیفیت خاک های شور و سدیمی پرداخته شود. بنابراین استفاده از این روش برای اصلاح خاک و بهبود خصوصیات گیاه بهصورت توأم در مناطق خشک و نیمهخشک یک راهکار مناسب برای بهبود شرایط نامناسب خاک های تخریب یافته و کاهش فرسایش بادی است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی تاثیر کاربرد خارجی تیامین بر فعالیت آنزیم¬های آنتی اکسیدانی گیاه کلزا تحت تنش سمیت مس
شقایق مرادی - طاهره السادات آقاجانزاده
Biosynthesis of Silver Nanoparticles by Extract of Alfalfa Plant
Amin Baghizadeh - Zohreh Iranmanesh parizi - Hassan Karimi maleh - Mohammadali Ebrahimi - Behsa Baghizadeh - Negar Sadeghi
بررسي کارایی هیستامین در ارزیابی کیفیت ماهي یلی خط کمانی در طي نگهداري در يخ
سراج بیتا
فناوریهای نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
سید محمد حسین نظام دوست
Review of Biological Fertilizers and Biotechnological Approaches for Sustainable Agriculture: Reducing Chemical Pesticide Dependency
Hosein Yousefi
پیامدهای تغییرات اقلیمی بر پرورش میگو و راهکارهایی برای کاهش پیامدها
میلاد جعفری - شهلا چوبچیان
استفاده از تنظیمکنندههای رشد جهت افزایش مقاومت به تنش شوری در گیاهان دارویی (مطالعه موردی بر دیاکسید تیتانیوم)
محمدرضا جلالی - مینا امانی
تلقیح مصنوعی در طیور: یک رویکرد کارآمد در بهبود تولیدمثل
فاطمه متفکر
بهینه سازی و استخراج ترکیبات فراسودمند از گیاه چوچاق جهت تولید مکمل غذایی
فاطمه هاشمی - محمدجواد شکوری - کیانا کبریتی
Universal Cardinium Infection and Absence of Wolbachia in Iranian Rhizoglyphus robini: Evolutionary and Agricultural Implications
Marzieh Kashkouli - Jahangir Khajehali - Hosein Samadieh - Sanaz Rahnama
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2