0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اسانسها در مواد غذایی
نویسندگان :
میلاد قاسم زاده
1
حمیدرضا اخوان
2
سپیده خراسانی
3
رضا حاجی محمدی فریمانی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
اسانس،درونپوشانی،خواص ضداکسایشی،فعالیت ضدمیکروبی
چکیده :
حاملهای لیپیدی نانوساختار بهعنوان سامانههای مؤثر در کپسولهسازی و تحویل اسانسهای روغنی میتوانند پایداری، زیستفراهمی و آزادسازی کنترلشده ترکیبات زیستفعال را بهبود بخشند. این مطالعه به بررسی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی این حاملها در صنایع غذایی میپردازد. اسانسهای روغنی به دلیل خواص ضدمیکروبی و ضداکسایشی، جایگزین مناسبی برای نگهدارندههای شیمیایی محسوب میشوند، اما محدودیتهایی مانند فرار بودن، حلالیت کم و ناپایداری در برابر شرایط محیطی دارند. نتایج پژوهشها نشان میدهد که حاملهای لیپیدی نانوساختار میتوانند با کپسولهسازی اسانسها، عملکرد ضدمیکروبی آنها را تقویت کرده و رشد باکتریها، کپکها و مخمرها را مهار کنند. همچنین، این حاملها با کاهش اکسایش لیپیدها و حفظ ترکیبات ضداکسایشی، موجب افزایش ماندگاری مواد غذایی میشوند. اثربخشی بالای حاملهای لیپیدی نانوساختار در بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی در پژوهشهای علمی تأیید شده است و نشان میدهد که این فناوری میتواند بهعنوان یک راهکار پایدار و ایمن در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی اثر پیش تیمارهای خراش دهی و هورمون پرایمینگ در جوانه زنی بذر و تولید گیاهچههای انزروت Astragalus fasciculifolius Bioss)) در شرایط کشت بافت
مجید جعفری - سید مسعود ضیائی
شناسائی گیاه هندوانۀ ابوجهل بهعنوان میزبان نگاهدارندۀ دو بگوموویروس مهم در استان فارس
نسیم بشارتی - جهانگیر حیدرنژاد - مریم اسماعیلی - حسین معصومی
نقش استارتآپها در توسعه اقتصادی کشاورزی و توسعه روستایی استان سیستان و بلوچستان
علی سردار شهرکی - معصومه نجاری
نقش استارتآپها در توسعه اقتصادی کشاورزی و جوامع روستایی ایران
معصومه والی
مدیریت و توسعه رویشگاه گیاه دارویی باارزش Zataria multiflora Boiss. در جنوب استان کهگیلویه و بویراحمد
وحید کریمیان
تاثیر استفاده از ماکروجلبکها در جیره مرغهای تخمگذار
حسنا حاجاتی - علی حسین پیرای
Life Cycle Assessment (LCA) – A Necessity for The Sustainable Food Systems
Mahta Samadi
مروری بر اثر اسید فولیک بر عملکرد رشد و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی
زهره سیدی مرغکی - مژگان مظهری - زهرا رنجبری نسب - محمدصالح خاکبازبنیاسدی
تأثیر تیمار پس از برداشت ملاتونین بر کیفیت و ترکیبات آنتیاکسیدانی میوه توتفرنگی رقم سابرینا
محمد صالحی سربیژن - حسین میغانی - محمد سادات حسینی - صدیقه افشاری پور
تحلیل مدیریت پسماند دامپروری با رویکرد اقتصاد چرخهای
کیانوش مهدی پور - علیرضا کرباسی - سید علی اصغر قرشی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2