0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اسانسها در مواد غذایی
نویسندگان :
میلاد قاسم زاده
1
حمیدرضا اخوان
2
سپیده خراسانی
3
رضا حاجی محمدی فریمانی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
اسانس،درونپوشانی،خواص ضداکسایشی،فعالیت ضدمیکروبی
چکیده :
حاملهای لیپیدی نانوساختار بهعنوان سامانههای مؤثر در کپسولهسازی و تحویل اسانسهای روغنی میتوانند پایداری، زیستفراهمی و آزادسازی کنترلشده ترکیبات زیستفعال را بهبود بخشند. این مطالعه به بررسی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی این حاملها در صنایع غذایی میپردازد. اسانسهای روغنی به دلیل خواص ضدمیکروبی و ضداکسایشی، جایگزین مناسبی برای نگهدارندههای شیمیایی محسوب میشوند، اما محدودیتهایی مانند فرار بودن، حلالیت کم و ناپایداری در برابر شرایط محیطی دارند. نتایج پژوهشها نشان میدهد که حاملهای لیپیدی نانوساختار میتوانند با کپسولهسازی اسانسها، عملکرد ضدمیکروبی آنها را تقویت کرده و رشد باکتریها، کپکها و مخمرها را مهار کنند. همچنین، این حاملها با کاهش اکسایش لیپیدها و حفظ ترکیبات ضداکسایشی، موجب افزایش ماندگاری مواد غذایی میشوند. اثربخشی بالای حاملهای لیپیدی نانوساختار در بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی در پژوهشهای علمی تأیید شده است و نشان میدهد که این فناوری میتواند بهعنوان یک راهکار پایدار و ایمن در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
عوامل موثر بر مديريت اقتصاد آب با رويكرد تكنولوژيهاي نوين در بخش کشاورزي
احمد نادری
مکانیابی بهینه مناطق مستعد برای جمعآوری آب باران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) و روش (AHP)مطالعه موردی: استان سیستان و بلوچستان
سعید شجاعی
لگجی (Capparis spinosa L.) گیاه دارویی مناسب جهت بهبود معیشت بهره¬برداران و احیای مراتع خشک و نیمه¬خشک
وحید کریمیان - محسن فرزین
ارزیابی کارایی سیلیکات پتاسیم و نانو ذرات سیلیکون در تحمل به خشکی بادام
هدیه صادقی زریسفی - سهیل کریمی - وحید توللی
ارزیابی دقت محصولات تبخیر-تعرق مرجع مبتنی بر سنجش از دور در استان فارس
زهرا محمدی - شهره دیداری
تاثیر کاربرد بیوچار و سیلیکون بر ویژگیهای بیوشیمیایی و عملکرد تریتیکاله در خاک آلوده به سرب
احسان بیژن زاده - حمید رضا بوستانی - مهدی نجفی قیری
کاربردهای اینترنت اشیاء در کنترل هوشمند آبزیپروری
زینب کاظمی - مریم عبدالرحمانی
تأثیر محلولپاشی اسیدهای آمينه بر شاخصهای رشد و فعالیت آنزيمي گياه گشنيز (sativum L. Coriandrum)
محمدعلی شریف زاده - الهام دانائی
تاثیر حسابداری در کشاورزی با تاکید بر تغییرات اقلیمی
حسین محمدی
عوامل مؤثر بر پذیرش کشاورزی هوشمند در بین کشاورزان مطالعه موردی:کشاورزان تولیدکننده پسته
ژاله کورکی نژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2