0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد گیاهان دارویی در تولید نوشیدنیهای فراسودمند، تاثیر بر ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانها
نویسندگان :
عهدیه بهزادی
1
محمد بلوردی
2
اعظم ایوبی
3
مهدی کرامت جهرمی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شیراز
کلمات کلیدی :
ترکیبات فعال زیستی،گیاهان دارویی،نوشیدنی ها
چکیده :
در صنعت غذا، گیاهان دارویی به طور فزایندهای در نوشیدنیهای فراسودمند گنجانده میشوند تا مزایای سلامتیبخش آنها را افزایش دهند. مطالعات نشان دادهاند عصاره و اسانس این گیاهان میتواند منجر به افزایش غلظت ترکیبات آنتیاکسیدان و فنلی شود. فرآیند استخراج نیز میتواند بر نوع و مقدار ترکیبات فنلی موجود تأثیر بگذارد. عواملی مانند دما، زمان و نوع گیاه دارویی نیز میتوانند بر کارایی استخراج تأثیر بگذارند. بطور خلاصه، ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی اجزای اساسی بسیاری از غذاهای فراسودمند، بویژه نوشیدنیهای غنی شده با گیاهان دارویی هستند. گیاهان دارویی در پیشگیری و درمان بیماریها نقش برجسته و موثری دارند به همین جهت گنجاندن این ترکیبات در رژیم غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
انقلاب هوش مصنوعی در کشاورزی: آیندهای روشن برای تولید غذا
محمد جواد ادیبیان
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاحشده در صنایع غذایی
یاسر شهبازی - نسیم شاویسی
حفاظت از آلودگی رودخانه از طریق افزایش تمایل به مشارکت اجتماعی در انتقال پساب به تصفیهخانه فاضلاب توسط بخش خصوصی
ماهان صفریان بروجنی - صادق پرتانی - عظیم نظری
ارزیابی رهاسازی فسفر از کودهای حیوانی و لجن فاضلاب طی زمان¬های مختلف گرماگذاری در یک خاک آهکی
لیلا زارع - عبدالمجید رونقی
مروری بر اهمیت وجود و حفظ توازن اسیدهای چرب ضروری در رژیم غذایی مادران باردار و شیرده
سیّد محمد صالح موسوی خلیجی - محدثه سادات موسوی خلیجی
A Review of Biologically Active Compounds and Therapeutic Properties Agaricus campestris L. (Button mushroom or Field mushroom)
Mohammad Reza Jalali - Mina Amani
کاربرد محلولپاشی برگی نانوذرات اکسید روی بر برخی پارامترهای رشدی و فیزیولوژیکی گیاهچه خیار رقم سوپردومينوس
فاطمه سلیمانی - مریم مظاهری-تیرانی - اسرا سالاری - سیده عاطفه حسینی - حمیدرضا علیزاده
سازگاری حشرات تحت استرس گرمایی
اعظم امیری
ارزیابی تنوع مورفولوژیکی صفات ریشهای اکوتیپهای گندم وحشی تحت شرایط تنش رطوبتی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی
متابولومیکس مقایسه¬ای ارقام مقاوم و حساس گندم آلوده به ویروس موزائیک رگه¬ای گندم در شرایط دمایی بهینه
فریده فرح بخش - زهرا امجدی - حبیب الله حمزه زرقانی - امیر مساح - محسن یاسایی - ویکتور مانوئل رودریگز گرانا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2