0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد گیاهان دارویی در تولید نوشیدنیهای فراسودمند، تاثیر بر ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانها
نویسندگان :
عهدیه بهزادی
1
محمد بلوردی
2
اعظم ایوبی
3
مهدی کرامت جهرمی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شیراز
کلمات کلیدی :
ترکیبات فعال زیستی،گیاهان دارویی،نوشیدنی ها
چکیده :
در صنعت غذا، گیاهان دارویی به طور فزایندهای در نوشیدنیهای فراسودمند گنجانده میشوند تا مزایای سلامتیبخش آنها را افزایش دهند. مطالعات نشان دادهاند عصاره و اسانس این گیاهان میتواند منجر به افزایش غلظت ترکیبات آنتیاکسیدان و فنلی شود. فرآیند استخراج نیز میتواند بر نوع و مقدار ترکیبات فنلی موجود تأثیر بگذارد. عواملی مانند دما، زمان و نوع گیاه دارویی نیز میتوانند بر کارایی استخراج تأثیر بگذارند. بطور خلاصه، ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی اجزای اساسی بسیاری از غذاهای فراسودمند، بویژه نوشیدنیهای غنی شده با گیاهان دارویی هستند. گیاهان دارویی در پیشگیری و درمان بیماریها نقش برجسته و موثری دارند به همین جهت گنجاندن این ترکیبات در رژیم غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
شناسایی 20 جنس نماتد انگل گیاهی از مزارع یونجه شهرستان سلسله استان لرستان
کورش عزیزی - سجاد کریمی نسب - عاطفه دریکوند
تأثیر سن، جنس، ناحیه بدن و وضعیت فیزیولوژیکی بر قطر الیاف گوسفندان کرمانی
فاطمه نسب پور - روح الله میرمحمودی - ارسلان برازنده - یدالله بدخشان
اولین گزارش ویروس ساقه آبلهای سیب (Apple stem pitting virus (Foveavirus mali) , ASPV) از باغات گلابی در استان کرمان
نجمه عظیمی - احمد حسینی - خلیل ملک زاده
Detection of the CryIA(c) Gene in 12 Rice Samples from Iranian Market
Hajar Soleimani - Samin Asadi - Mahdieh Hosseyni Moghaddam
سرخکردن هوای داغ: راهکاری موثر برای حفظ ایمنی و کیفیت تغذیهای غذاهای دریایی
بهاره معروف پور - امان محمد ضیائی فر - حسن صباغی
Efficient Bioethanol Production from Waste Bread Employing Zymomonas mobilis
Davood Mazaheri
تأثیر خشککردن نارنگی کفپوشیشده با CMC و MPC در آون بر رنگ و ویتامین ث پودر تولیدی
شیما امیدی - زهرا رنجبری نسب - سمیه سنجری
استفاده از کودهای زیستی و کاهش سموم شیمیایی در کشاورزی
زینب فیروزبخت - قباد جلالی - حمیدرضا علیزاده
تاثیر پلاسمای رادیو فرکانسی بر روی قارچ فوزاریوم بذرگندم
امیراحسان وثوقی - فاطمه بهارلونژاد - محمدعلی محمدی
تاثیر آب پلاسمایی شده در کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمهای میوه گواوا
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4