0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
روندهای فعلی تجزیه و تحلیل، ایمنی و بسته بندی مواد غذایی
نویسندگان :
نادیا ترقی خواه
1
شهرک واتگر
2
پریا حسین زاده
3
1- مسئول تحقیق و توسعه شرکت آذرنان نظری
2- مدیر کنترل کیفیت شرکت آذرنان نظری
3- مسئول تحقیق و توسعه شرکت آذرنان نظری
کلمات کلیدی :
ایمنی،موادغذایی،بسته بندی،تجزیه و تحلیل،تقلبی
چکیده :
غذا یک نیاز اساسی برای زندگی، رشد، بقا و حفظ عملکرد مناسب بدن است. افزایش تقاضای مواد غذایی هم تولیدکنندگان و هم مصرف کنندگان را به جستجوی منابع غذایی جایگزین با ارزش غذایی بالا سوق می دهد. با این حال، محصولات غذایی ممکن است هرگز کاملاً ایمن نباشند. غذاهای تقلبی زیادی وجود دارد که خطرات نامطلوبی را برای وضعیت انسان به نمایش می گذارد. برای حفظ ایمنی مواد غذایی از مواد بسته بندی برای حفظ کیفیت محصولات غذایی استفاده می شود. ایمنی مواد غذایی به دلیل بسیاری از عوامل بیماری زا با مصرف مواد غذایی تقلبی به خطر می افتد که منجر به بیماری های متعدد منتقله از غذا می شود. اگرچه ابزارهای تحلیلی مختلفی در تجزیه و تحلیل محصولات غذایی استفاده میشود، اما غذای تقلبی عواقبی برای جامعه دارد و یک موضوع رو به رشد است که به سلامت و رفاه انسان آسیب میزند. بنابراین، شناسایی سریع عوامل بیماریزا برای ایمنی غذایی برای جلوگیری از بیماریهای ناشی از غذا حیاتی است. این بررسی بر تکنیکهای تحلیلی برای ارزیابی کیفیت و ساختار مواد غذایی و واکنشهای شیمیایی در فرآوری غذا تمرکز دارد. همچنین تأثیرات مصرف مواد غذایی تقلبی بر سلامت و اهمیت بستهبندی زیستتخریبپذیر برای ایمنی مواد غذایی را مورد بحث قرار داده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر بیوچار هسته خرما و کود شیمیایی بر صفات رشدی گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
ریحانه حسنی پور - محدثه شمس الدین سعید
استقرار صنایع تبدیلی مواد غذایی، راهکاری کارآمد در توسعه روستایی
بهمن خسرویپور - زینب نعامی
نقش بیوانفورماتیک در تجزیه و تحلیل دادههای ژنومی برای ارتقای مقاومت به بیماری در گیاهان به منظور بهبود ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
مقایسه عملکرد شاخص بارش موثر و تحلیل خوشهبندی در تعیین اقلیم مناطق مختلف
لاله پرویز - شهلا ارچینی - سحر محمدیان
شناسایی و بررسی گیاهان مورد استفاده زنبور عسل در مراتع شرق بیرجند
وحیده عبداللهی - حسین ارزانی
واکاوی مفهوم معادله مدل بلک- شولز در فرایند قیمت گذاری اختیار معامله محصولات کشاورزی
نرگس سریع القلم - محمدرضا نوروزی
ارزیابی تنوع زیستی کرمهای خاکی در زمینهای کشاورزی زاگرس میانی
اتابک روحی امینجان - ربابه لطیف
روشهای تولید و کاربرد نانوذرات مس در بستهبندی مواد غذایی
صابر حیدرنژاد ماکویی - فرید عمیدی فضلی - ندا عمیدی فضلی
ارزیابی روشهای تولید و بهبود عملکرد پریبیوتیکها بر پایه ترکیبات گیاهی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
طب حفاظت، راهبردهای بهداشتی و حفاظتی مقابله با بیماریهای حیاتوحش در ایران
حجت قلی پور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2