0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
روندهای فعلی تجزیه و تحلیل، ایمنی و بسته بندی مواد غذایی
نویسندگان :
نادیا ترقی خواه
1
شهرک واتگر
2
پریا حسین زاده
3
1- مسئول تحقیق و توسعه شرکت آذرنان نظری
2- مدیر کنترل کیفیت شرکت آذرنان نظری
3- مسئول تحقیق و توسعه شرکت آذرنان نظری
کلمات کلیدی :
ایمنی،موادغذایی،بسته بندی،تجزیه و تحلیل،تقلبی
چکیده :
غذا یک نیاز اساسی برای زندگی، رشد، بقا و حفظ عملکرد مناسب بدن است. افزایش تقاضای مواد غذایی هم تولیدکنندگان و هم مصرف کنندگان را به جستجوی منابع غذایی جایگزین با ارزش غذایی بالا سوق می دهد. با این حال، محصولات غذایی ممکن است هرگز کاملاً ایمن نباشند. غذاهای تقلبی زیادی وجود دارد که خطرات نامطلوبی را برای وضعیت انسان به نمایش می گذارد. برای حفظ ایمنی مواد غذایی از مواد بسته بندی برای حفظ کیفیت محصولات غذایی استفاده می شود. ایمنی مواد غذایی به دلیل بسیاری از عوامل بیماری زا با مصرف مواد غذایی تقلبی به خطر می افتد که منجر به بیماری های متعدد منتقله از غذا می شود. اگرچه ابزارهای تحلیلی مختلفی در تجزیه و تحلیل محصولات غذایی استفاده میشود، اما غذای تقلبی عواقبی برای جامعه دارد و یک موضوع رو به رشد است که به سلامت و رفاه انسان آسیب میزند. بنابراین، شناسایی سریع عوامل بیماریزا برای ایمنی غذایی برای جلوگیری از بیماریهای ناشی از غذا حیاتی است. این بررسی بر تکنیکهای تحلیلی برای ارزیابی کیفیت و ساختار مواد غذایی و واکنشهای شیمیایی در فرآوری غذا تمرکز دارد. همچنین تأثیرات مصرف مواد غذایی تقلبی بر سلامت و اهمیت بستهبندی زیستتخریبپذیر برای ایمنی مواد غذایی را مورد بحث قرار داده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
از مزرعه تا سفره: نقش روغن دارچین در کاهش آفات و افزایش تولید مواد غذایی سالم
محمد حسین تنورساز - محمد جواد ادیبیان
مطالعه مرجانهای سخت در آبهای اطراف جزیره قشم، استان هرمزگان، ایران
مجید عسکری حصنی - مهدی بلوکی کورنده - سمیه زنگی آبادی - محمد شریف رنجبر
نقش استارتآپها در توسعه اقتصادی کشاورزی و جوامع روستایی ایران
معصومه والی
نقش صنعت بذر نوآور در افزایش بهرهوری کشاورزی و امنیت غذایی
علیرضا کرباسی - سارا بزرگ چنانی
فراتحلیل عوامل مؤثر بر کارآفرینی کشاورزی در ایران
فاطمه نقی بیرانوند - جعفر یعقوبی - غلامرضا مجردی
Evaluating the Safety Profiles of Probiotic Bacteria in Aquaculture: A Comprehensive Review
Mohamad Fakhrian - Golbahar Zeitounli - Ali Ghanadi - Tahmineh Soltani
تاثیر تغییرات دمایی بر خصوصیات جوانهزنی بذر گیاه نخود در شرایط تنش شوری
مرضیه جامعی - طاهره فسحت - فریده صادقی - امین الله مظفری - سعیدرضا حسین زاده
برنامهریزی آبیاری ذرت علوفهای با استفاده از مدل CROPWAT 8.0 و دادههای اقلیمی: رویکردی نوین در مدیریت منابع آبی
ایمان حاجی راد
مروری بر استفاده از مخمرها در تغذیه نشخوارکنندگان
زهرا جوکارریگآبادی
سنتز سبز نانو کامپوزیت روی-سولفور (nZn-S) و بررسی اثر آن بر رشد گیاه کلزا در شرایط تنش آرسنیک
فاطمه رنجبری - زهرا سوری - لیلا نوروزی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4