0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مفهوم خدمات اکوسیستمی و اهمیت آن در پایداری محیط زیست
نویسندگان :
مینا بهنود
1
زهرا سلطانی
2
ثریا محمدحسینی
3
1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
ارزش کذاری اقتصاد خدمات اکوسیستم،عرضه و تقاضای خدمات اکوسیستم،مفهوم خدمات اکوسیستم
چکیده :
گسترش فعالیت های انسانی خارج از ظرفیت برد اکوسیستم ها به تدریج ساختار و چشم انداز ها و فرآیند های طبیعی را تغییر داده و خدمات اکوسیستمی را تحت تاثیر قرار می دهد. کاهش خدمات اکوسیستمی خود باعث رقابت جدی برای بهره برداری از منابع می-شود که گاهی نزاع و درگیری را به دنبال دارد. برای جلوگیری از تلفات و تخریب مستمر اکوسیستم ها و خدمات حیاتی آن ها ارزیابی و بررسی تفکیکی خدمات اکوسیستمی توسط گروه های ذینفع و انواع ارزش ها، مبنای بهبود یافته ای برای تحقیق و حکمرانی خدمات اکوسیستم در ارتباط با پایداری محیط زیست ایجاد می کند. بنابراین انسان برای بهره برداری صحیح و درخور از اکوسیستم ها بایستی به تعامل با ساختار ها و کارکرد های اکولوژیکی و ارزش گذاری اقتصادی محیط زیست توجه کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مفهوم خدمات اکوسیستمی و اهمیت آن در پایداری محیط زیست
مینا بهنود - زهرا سلطانی - ثریا محمدحسینی
پیشرو در کشاورزی پایدار از آپومیکسی طبیعی تا آپومیکسی مصنوعی
میثم یعقوبی دشتاب ئی - مجید گل شیخی
ویروس موزائیک رگه¬ای گندم: تاریخچه، خسارت و راهکارهای مقاومتی صورت گرفته در ایران
فریده فرح بخش - زهرا امجدی - محمود معصومی
مروری بر تأثیر فناوری بینی الکترونیکی در ارزیابی تازگی و کیفیت گوشت
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
شیوع و شدت انگلهای خونی آپی کمپلکسایی در جمعیتی از گاوهای شمال ایران
زهرا دربندی املشی - حسین جوان بخت
ارزیابی بیان ژن مؤثر در متابولیسم اسید اولئیک در دو ژنوتیپ منتخب گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)
فاطمه السادات مهدوی نسب - قاسم محمدی نژاد - سمیه ساردویی نسب - اعظم نیک بخت دهکردی
بررسی انگلهای خونی در ماهی کفال طلایی (Liza aurata)دریای خزر
سالار علیزاده - حسین جوان بخت - مهوش هادوی
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
بررسی خصوصیات کیفی آب آبیاری تحت تاثیر دستگاه القاءکننده میدان مغناطیسی
عارف فاتحی - بابک پاساری - اسعد رخزادی
غنیسازی مواد غذایی با استفاده از پودر غلات و حبوبات جوانهزده
فخرالدین صالحی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2