0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر کاربرد و توسعه نانوزیم‌ها در کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلاینده‌ها
نگین کریمی - ثمین دهقانی - حسین آهنگری
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهره‌گیری از آن در بسته‌بندی مواد غذایی
ندا نریمانی - کوثر تقوی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
روش های نوین بهداشت، کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی
ثمین آدینه
مدیریت پسماندهای کشاورزی
تهمینه دهقانی - هدیه احمدپری
نقش قارچ‌های میکوریز آربوسکولار همزیست گیاهان در جذب عناصر ریزمغذی
مرضیه کلاه کج
اثر اسید هیومیک بر فراسیون سفید در تنش شوری
سپیده مجرب - علیرضا پیرزاد
نقش واکنش‌های بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
محمدرضا صادقی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی - محبوبه باقری
پروبیوتیک‌ها: پیوندی نوین در میکروبیوم روده و تعادل سلامت جسمی و روانی
شیما امیدی - سمیه سنجری - سحر سنجری - سارینا خواجه حیدری
Assessment of Monthly and Annual Discharge Trends of the Darreh Dozdan River Using Nonparametric Tests
Hedieh Ahmadpari - Vitaly Khaustov
تنش فلزات سنگین در گیاهان دارویی
زهرا سوری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2