0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
از مزرعه تا سفره: نقش روغن دارچین در کاهش آفات و افزایش تولید مواد غذایی سالم
نویسندگان :
محمد حسین تنورساز
1
محمد جواد ادیبیان
2
1- مرکز آموزش عالی ثامنالحجج مشهد
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
کلمات کلیدی :
کنترل آفات،کشاورزی،دارچین
چکیده :
افزایش روزافزون نگرانیها دربارهی پیامدهای زیستمحیطی و بهداشتی ناشی از آفتکشهای شیمیایی، ضرورت یافتن جایگزینهای پایدار و اثربخش را بیش از پیش نمایان ساخته است. در این میان، روغن دارچین که از پوست درختان متعلق به گونهی Cinnamomum استخراج میشود، به دلیل دارا بودن ویژگیهای قوی در زمینه کنترل بیولوژیکی آفات، به عنوان گزینهای امیدوارکننده مطرح شده است. این مطالعه مروری، با هدف بررسی ابعاد گوناگون نقش روغن دارچین در مدیریت آفات کشاورزی، به ارزیابی پتانسیل بالای این روغن در راستای کمک به تضمین امنیت غذایی جهانی میپردازد. در این راستا، ابتدا به معرفی و بررسی ترکیبات زیستفعال موجود در روغن دارچین خواهیم پرداخت. سپس، سازوکارهای عمل این ترکیبات در مقابله با انواع مختلف آفات کشاورزی را تشریح کرده و اثربخشی فرمولاسیونهای مختلف روغن دارچین را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد. همچنین، چالشهای مرتبط با یکنواختی کیفیت و کارایی روغن دارچین، مسائل قانونی و مقررات مرتبط با استفاده از آن، و ملاحظات اقتصادی مرتبط با تولید و کاربرد گستردهی آن را نیز مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد. با تلفیق و تحلیل یافتههای به دست آمده از مطالعات اخیر، این مطالعه مروری بر این باور است که روغن دارچین میتواند به عنوان یکی از ارکان اصلی در توسعهی شیوههای کشاورزی پایدار در آینده ایفای نقش نماید. هدف نهایی، کاهش وابستگی به آفتکشهای شیمیایی و در نتیجه، ارتقای سطح امنیت غذایی در مقیاس جهانی است. این مطالعه به دنبال ارائه تصویری روشن از پتانسیلهای روغن دارچین به عنوان یک راهکار مؤثر و پایدار در جهت دستیابی به کشاورزی نوین و تضمین دسترسی همگان به غذای کافی و سالم است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
شیوع و شدت انگلهای خونی آپی کمپلکسایی در جمعیتی از گاوهای شمال ایران
زهرا دربندی املشی - حسین جوان بخت
اجرای اقتصاد چرخهای در زنجیره تأمین کشاورزی
سمیه Naghavi
بررسی نقش محلول ارگانیک چای کمپوست بر بهبود و اصلاح تنش شوری با تاکید بر پاسخهای جوانه-زنی بذر ذرت (رقم بومی بهبهان) در راستای سیاستهای زیست فناوری کشاورزی
راهله احمدپور - حکیمه بخرد - سعیدرضا حسین زاده - فاطمه عابدیان - فاطمه شبان - زهرا مرامی - فاطمه بنایی
نقش استارتاپهای کشاورزی دقیق و هوشمند در توسعه اقتصادی
شراره قاسمی - امین محمودی نیا - محمد شجاع الدینی
نانوامولسیون عصاره گیاهی رازیانه روی صفات اسپرم قوچ در نگهداری درشرایط سرد
مریم محمدی - غلامعلی مقدم - بابک قاسمی پناهی - سید عباس رأفت
ارزیابی کیفیت و ایمنی گوشت: تکنیکهای پیشرفته طیفسنجی و نقش آنها در تشخیص فساد میکروبی
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
تأثیر محلولپاشی اسیدهای آمينه بر شاخصهای رشد و فعالیت آنزيمي گياه گشنيز (sativum L. Coriandrum)
محمدعلی شریف زاده - الهام دانائی
تهیه تقویم زنبورداری حوزه آبخیز درمیان در مراتع شرق بیرجند
وحیده عبداللهی - حسین ارزانی
درونپوشانی ترکیبات زیستفعال به روش الکتروریسی و کاربرد آن در صنعت
تکتم میری - هما ملائی - نفیسه مهدینژاد - حسین بارانی - محمود سلوکی
مقایسه روشهای مختلف پیشبینی روند مصرف انرژیهای تجدیدناپذیر در ایران
فاطمه وزیری نسب
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2