0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
از مزرعه تا سفره: نقش روغن دارچین در کاهش آفات و افزایش تولید مواد غذایی سالم
نویسندگان :
محمد حسین تنورساز
1
محمد جواد ادیبیان
2
1- مرکز آموزش عالی ثامنالحجج مشهد
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
کلمات کلیدی :
کنترل آفات،کشاورزی،دارچین
چکیده :
افزایش روزافزون نگرانیها دربارهی پیامدهای زیستمحیطی و بهداشتی ناشی از آفتکشهای شیمیایی، ضرورت یافتن جایگزینهای پایدار و اثربخش را بیش از پیش نمایان ساخته است. در این میان، روغن دارچین که از پوست درختان متعلق به گونهی Cinnamomum استخراج میشود، به دلیل دارا بودن ویژگیهای قوی در زمینه کنترل بیولوژیکی آفات، به عنوان گزینهای امیدوارکننده مطرح شده است. این مطالعه مروری، با هدف بررسی ابعاد گوناگون نقش روغن دارچین در مدیریت آفات کشاورزی، به ارزیابی پتانسیل بالای این روغن در راستای کمک به تضمین امنیت غذایی جهانی میپردازد. در این راستا، ابتدا به معرفی و بررسی ترکیبات زیستفعال موجود در روغن دارچین خواهیم پرداخت. سپس، سازوکارهای عمل این ترکیبات در مقابله با انواع مختلف آفات کشاورزی را تشریح کرده و اثربخشی فرمولاسیونهای مختلف روغن دارچین را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد. همچنین، چالشهای مرتبط با یکنواختی کیفیت و کارایی روغن دارچین، مسائل قانونی و مقررات مرتبط با استفاده از آن، و ملاحظات اقتصادی مرتبط با تولید و کاربرد گستردهی آن را نیز مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد. با تلفیق و تحلیل یافتههای به دست آمده از مطالعات اخیر، این مطالعه مروری بر این باور است که روغن دارچین میتواند به عنوان یکی از ارکان اصلی در توسعهی شیوههای کشاورزی پایدار در آینده ایفای نقش نماید. هدف نهایی، کاهش وابستگی به آفتکشهای شیمیایی و در نتیجه، ارتقای سطح امنیت غذایی در مقیاس جهانی است. این مطالعه به دنبال ارائه تصویری روشن از پتانسیلهای روغن دارچین به عنوان یک راهکار مؤثر و پایدار در جهت دستیابی به کشاورزی نوین و تضمین دسترسی همگان به غذای کافی و سالم است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد نانوکیتوزان و اسانسهای گیاهی در توسعه فیلمهای خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
بررسی سطح مختلف تنش خشکی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ماش (Vigna radiata L.) در شرایط آزمایشگاه
محمد جواد جداوی منوجان - ام البنین افتخاری - فاطمه میرشکاری - بهاره پارسامطلق
مطالعه و مروری بر تولید کیکهای رژیمی برای افراد دیابتی
سعیده امان الهی - سپیده خراسانی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
بررسی سطح مختلف تنش شوری بر محتوای کاروفیل و وزن خشک گیاهچه ماش (Vigna radiata L.)
رقیه عبدلی نژاد - فاطمه فتاحیان - آزیتا ببراک - بهاره پارسامطلق
Synthesis of Binary CdS/g-C₃N₄ Composite and Investigation of its Photocatalytic Activity for the Reduction of Cr(VI) Toward Environmental Protection
Amirhossein Mirmohamadi - Shabnam Sohrabnezhad - Rozita Foulady-Dehaghi
اثر افزودن شان و ورق موم آجدار بر میزان تخمگذاری ملکه زنبور عسل (Apis mellifera)
محمدرضا بحرینی بهزادی - اسماعیل کشاورزنیا
واکاوی آثار تغییر اقلیم بر دمای بیشینه¬ با تأکید بر پیامدهای آن بر کشاورزی و امنیت غذایی (مطالعه¬ی موردی: شهر سمنان)
رقیه ملکی مرشت - برومند صلاحی
کاربرد کربن داتها در بستهبندی مواد غذایی
مهتاب پشتکار
نقش سامانههای تصفیه طبیعی به عنوان راهحلی مؤثر جهت مدیریت پایدار و کاهش چالشهای آلودگی آب
سحر حسینی - محمد سوری روداوری - امید بهمنی
عوامل مؤثر بر پذیرش کشاورزی هوشمند در بین کشاورزان مطالعه موردی:کشاورزان تولیدکننده پسته
ژاله کورکی نژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2