0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
امکانسنجی تولید امولسیون پیکرینگ و کاربرد آن در تولید بستهبندی مواد غذایی
نویسندگان :
کوثر تقوی
1
ندا نریمانی
2
حسین آهنگری
3
علیرضا ابراهیمی
4
علی احسانی
5
1- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
2- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
3- دانشکده علوم پزشکی مراغه
4- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
5- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
کلمات کلیدی :
بستهبندی موادغذایی،بستهبندی زیست تخریب پذیر،امولسیون پیکرینگ
چکیده :
افزایش تقاضا برای بستهبندی مواد غذایی پایدار و زیستتخریبپذیر منجر به کشف مواد نوآورانه شده است که امولسیونهای پیکرینگ به عنوان یکی از گزینههای امیدوارکننده در این زمینه ظاهر میشوند. این امولسیونها که بهجای سورفکتانتهای معمولی توسط ذرات جامد تثبیت میشوند، پایداری، زیست تخریبپذیری و تطبیقپذیری عملکردی بستهبندیهای موادغذایی را بهبود میبخشند. هدف این مقاله مروری، ارزیابی امکان سنجی استفاده از امولسیونهای پیکرینگ در توسعه بستهبندی مواد غذایی زیست تخریب پذیر است. علاوه بر این، پتانسیل ترکیب مواد فعال مانند عوامل ضد میکروبی و آنتی اکسیدانها در امولسیونهای پیکرینگ برای افزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی بستهبندی شده نیز مورد بحث بررسی قرار گرفته است. با وجود مزایای آنها، چالشهای مربوط به مقیاسپذیری روشهای تولید و پایداری امولسیونها در شرایط محیطی همچنان وجود دارد. تحقیقات آینده باید بر بهینه سازی فرمولاسیون امولسیون، بهبود تکنیکهای تولید و ارزیابی اثرات زیستمحیطی بلندمدت این مواد بسته بندی متمرکز شود. در نهایت، استفاده از امولسیونهای پیکرینگ در سیستمهای بستهبندی مواد غذایی، گامی امیدوارکننده به سوی راهحلهای پایدار و کاربردی در صنایع غذایی ارائه میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر کاربرد ترکیبی کود دامی همراه با کود مرغی بر رشد و عملکرد سیبزمینی رقم بامبا در شرایط مزرعهای
اصغر مارزی زاده - صاحبعلی بلندنظر
بررسی میزان حساسیت بیابان¬زایی زاهدان با استفاده از مدل MEDALUS
سعید شجاعی
بیوتروریسم کشاورزی
صدیقه سادات سیددعائیان - ابراهیم دورانی علیایی
تبیین سنایوهای فراروی تاثیر تغییر اقلیم بر امنیت غذایی در جنوب استان کرمان
زکیه آفتابی - مراد کاویانی راد
واکنش صفات مورفولوژیک و عملکرد ارقام کینوا (Chenopodium quinoa Willd) به سطوح افزایش یافته تراکم بوته و برگزدایی در شرایط اقلیمی اهواز (ملاثانی)
حسن شریفات - محمدرضا مرادی تلاوت - احمد کوچک زاده - علی مشتطی - هنا عبوده
پیامدهای تغییر اقلیم در کاهش تنوع زیستی در خاک و پوشش جنگل
فاطمه امیری - زهرا امیری
سازگاری سریع حشرات در جهان در حال تغییر
اعظم امیری
تاثیر کاربرد بیوچار و سیلیکون بر ویژگیهای بیوشیمیایی و عملکرد تریتیکاله در خاک آلوده به سرب
احسان بیژن زاده - حمید رضا بوستانی - مهدی نجفی قیری
پرینت سهبعدی غذا: چه غذاهایی قابل چاپ هستند؟
مینا سالاری شهری
Potential Application of Gas Sensors to Evaluate the Quality and Classification of Spices and Medicinal Plants
Mhadi Ghasemi-Varnamkhasti
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4