0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
امکانسنجی تولید امولسیون پیکرینگ و کاربرد آن در تولید بستهبندی مواد غذایی
نویسندگان :
کوثر تقوی
1
ندا نریمانی
2
حسین آهنگری
3
علیرضا ابراهیمی
4
علی احسانی
5
1- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
2- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
3- دانشکده علوم پزشکی مراغه
4- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
5- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
کلمات کلیدی :
بستهبندی موادغذایی،بستهبندی زیست تخریب پذیر،امولسیون پیکرینگ
چکیده :
افزایش تقاضا برای بستهبندی مواد غذایی پایدار و زیستتخریبپذیر منجر به کشف مواد نوآورانه شده است که امولسیونهای پیکرینگ به عنوان یکی از گزینههای امیدوارکننده در این زمینه ظاهر میشوند. این امولسیونها که بهجای سورفکتانتهای معمولی توسط ذرات جامد تثبیت میشوند، پایداری، زیست تخریبپذیری و تطبیقپذیری عملکردی بستهبندیهای موادغذایی را بهبود میبخشند. هدف این مقاله مروری، ارزیابی امکان سنجی استفاده از امولسیونهای پیکرینگ در توسعه بستهبندی مواد غذایی زیست تخریب پذیر است. علاوه بر این، پتانسیل ترکیب مواد فعال مانند عوامل ضد میکروبی و آنتی اکسیدانها در امولسیونهای پیکرینگ برای افزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی بستهبندی شده نیز مورد بحث بررسی قرار گرفته است. با وجود مزایای آنها، چالشهای مربوط به مقیاسپذیری روشهای تولید و پایداری امولسیونها در شرایط محیطی همچنان وجود دارد. تحقیقات آینده باید بر بهینه سازی فرمولاسیون امولسیون، بهبود تکنیکهای تولید و ارزیابی اثرات زیستمحیطی بلندمدت این مواد بسته بندی متمرکز شود. در نهایت، استفاده از امولسیونهای پیکرینگ در سیستمهای بستهبندی مواد غذایی، گامی امیدوارکننده به سوی راهحلهای پایدار و کاربردی در صنایع غذایی ارائه میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر نوع تغذیه سیلیکونی بر محتوی عناصر غذائی در ریشهها و اندامهای هوائی گیاه گندم در شرایط تنش آلومینیوم
کورش دلاور - پگاه کاویانی
مروری بر مکانیزم و تاثیر آلودگی ترکیبات شبه استروئیدی بر تغییرات متابولوم ماهی
سعید حاجی رضائی
اثر سلنیم بر کاهش پوکی در پسته (Pistacia vera L.) رقم اوحدی
صادق یافرهادیان - زهرا پاک کیش - سهیلا محمدرضاخانی
شناسایی و بررسي عوامل مؤثر بر معیشت پایدار روستایی مبتنی بر نقش بوم گردشگری
لیلا معصومی - مصطفی کرباسیون - قاسم لیانی - سونیا سوری
نقش پرندگان مهاجر در انتشار سویههای Salmonella زئونوز و تهدیدات آن برای سلامت عمومی
فاطمه متفکر - امیر حسین رضازاده شیرازی
بررسی خواص ضدسرطانی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گیاه پنیرک توسط آنزیم پپسین و فلاورزایم
رویا شهریاری سرحدی - علی نیازی - علی اکبر غلامی - محمدصادق تقی زاده
پیامدهای خسارتبار کاهش آب ورودی به تالاب گاوخونی اصفهان
حسنا ابراهیمی حسین آبادی - مصطفی کرباسیون - مریم صدیقی هفشجانی
ارزیابی روشهای تولید و بهبود عملکرد پریبیوتیکها بر پایه ترکیبات گیاهی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
مدیریت کنترل سفیده بزرگ کلم، Pieris brassicae L.
آزاده خرم دل - عباس حسین زاده - اکبر قاسمی کهریزه - شهرام آرمیده
بررسی غلظت آفلاتوکسین در نمونههاي شیرینی سنتی (باقلوا) شهر ایرانشهر
ساناز کامرانی - معصومه مرحمتی - امیر ساسان مظفری نژاد - مهدیه رفیعی جم - حسین فرجی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2