0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
روشهای تولید و کاربرد نانوذرات مس در بستهبندی مواد غذایی
نویسندگان :
صابر حیدرنژاد ماکویی
1
فرید عمیدی فضلی
2
ندا عمیدی فضلی
3
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
کلمات کلیدی :
بستهبندی،بیوپلیمرها،نانوذرات مس،نانوفناوری
چکیده :
این مقاله به بررسی نقش فناوری نانو در بستهبندی فعال مواد غذایی با تمرکز بر نانوذرات مس میپردازد. بستهبندیهای فعال مبتنی بر نانوذرات فلزی مانند مس بهعنوان یک فناوری نوین برای افزایش ماندگاری و کیفیت مواد غذایی مطرح شدهاند. نانوذرات مس به دلیل خواص ضد میکروبی، زیستسازگاری و توانایی ترکیب با پلیمرها، بهبود عملکرد بیوپلیمرهای بستهبندی را ممکن کردهاند. این بستهبندیها به کاهش ضایعات مواد غذایی و ارتقاء استانداردهای محیط زیستی کمک میکنند. به علاوه، روشهای مختلف تولید نانوذرات مس مانند کاهش شیمیایی و الکتروشیمیایی با قابلیت کنترل خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی ذرات تولیدی مورد بررسی قرار گرفتهاند. این روشها امکان دستیابی به نانوذراتی با خلوص بالا و سازگاری بهتر با مواد بستهبندی را فراهم میکنند. با ترکیب نانوذرات مس و بیوپلیمرها، خواص مکانیکی و مقاومت به بخار آب بستهبندیها بهطور قابلتوجهی بهبود یافته است. استفاده از این نانوذرات در صنایع بستهبندی فعال میتواند منجر به ایجاد محصولات نوآورانهای شود که نه تنها کیفیت مواد غذایی را حفظ میکنند بلکه از نظر اقتصادی و زیستمحیطی نیز بسیار کارآمد هستند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعه و مروری بر تولید کیکهای رژیمی برای افراد دیابتی
سعیده امان الهی - سپیده خراسانی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
اثر محلولپاشی گیاهان با اوره فسفات بر پارامترهای رشدی دو توده بادمجان در مزرعه
رحیمه پورمحمدی زاده - محمدجواد آروین - نجمه زینلی پور
پیش تغلیظ و اندازهگیری دیازینون از نمونههای آبی با میکرو استخراج مایع-مایع هموژن از طریق شناورسازی با استفاده از کروماتوگرافی گازی-طیف سنج جرمی
محبوبه شیرانی - محبوبه امیرانی پور
مطالعه فرمول دندانی شتر یککوهانه (Camelus dromedrus) و مقایسه تطبیقی با سایر نشخوارکنندگان و تکسمیان
سید محسن سجادیان - سید علیرضا اشرف منصوری - مسعود عابدی
An Overview on some Studies on Roasting Process in Food Industry
Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
بررسی بیان ژن HSPA5 براساس پروفایل ریزآرایه هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
تنوع زیستی نماتدهاي انگل گياهي درختان سیب باغهاي شهرستان دماوند
فرناز فکرت - رضا قادری - ابراهیم پورجم - اکبر کارگربیده - مجید پدرام - ذبیح الله اعظمی ساردویی
کشاورزی پیشرفته با هوش مصنوعی: طرحی برای امنیت غذایی و آینده پایدار
خدیجه سلیمانی - بهمن خسروی پور
Bio-Based Packaging in the Food Industry: Challenges, Market Trends, Future Prospects
Zeinab Khosravi Ghareche - Mohammadreza Rezaeigolestani
Circular Economy in Agriculture: A Pathway to Sustainable Resource Management and Environmental Preservation
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2