0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
روشهای تولید و کاربرد نانوذرات مس در بستهبندی مواد غذایی
نویسندگان :
صابر حیدرنژاد ماکویی
1
فرید عمیدی فضلی
2
ندا عمیدی فضلی
3
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد صوفیان
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
کلمات کلیدی :
بستهبندی،بیوپلیمرها،نانوذرات مس،نانوفناوری
چکیده :
این مقاله به بررسی نقش فناوری نانو در بستهبندی فعال مواد غذایی با تمرکز بر نانوذرات مس میپردازد. بستهبندیهای فعال مبتنی بر نانوذرات فلزی مانند مس بهعنوان یک فناوری نوین برای افزایش ماندگاری و کیفیت مواد غذایی مطرح شدهاند. نانوذرات مس به دلیل خواص ضد میکروبی، زیستسازگاری و توانایی ترکیب با پلیمرها، بهبود عملکرد بیوپلیمرهای بستهبندی را ممکن کردهاند. این بستهبندیها به کاهش ضایعات مواد غذایی و ارتقاء استانداردهای محیط زیستی کمک میکنند. به علاوه، روشهای مختلف تولید نانوذرات مس مانند کاهش شیمیایی و الکتروشیمیایی با قابلیت کنترل خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی ذرات تولیدی مورد بررسی قرار گرفتهاند. این روشها امکان دستیابی به نانوذراتی با خلوص بالا و سازگاری بهتر با مواد بستهبندی را فراهم میکنند. با ترکیب نانوذرات مس و بیوپلیمرها، خواص مکانیکی و مقاومت به بخار آب بستهبندیها بهطور قابلتوجهی بهبود یافته است. استفاده از این نانوذرات در صنایع بستهبندی فعال میتواند منجر به ایجاد محصولات نوآورانهای شود که نه تنها کیفیت مواد غذایی را حفظ میکنند بلکه از نظر اقتصادی و زیستمحیطی نیز بسیار کارآمد هستند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کشت و کار هوشمندانه: چگونه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا به کشاورزان کمک میکنند؟
محمد جواد ادیبیان
اقتصاد چرخشی در بخش کشاورزی ایران:فرصتها، چالشها و راهکارها
معصومه والی
بررسی اثرات ضدمیکروبی و ضد سرطانی نانوالیاف سنتز شده از عصاره گیاهی به روش الکتروریسی
طاهره حیدری - عباس رهدار
کنترل کیفیت میوهها پس از برداشت با استفاده از فناوری طیف سنجی مادون قرمز
دنیا حسینی - حسن صباغی
جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفندان و بزان در شهرستان الشتر با استفاده از روش Nested-PCR
امین جایدری - مهدی حسنوند - شیوا آزادی چگنی
تأثیر عصاره جلبک دریایی بر رشد و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه آویشن دنایی در شرایط تنش شوری
عارفه حسنوند
پیشرفتهای اخیر در کاربرد فرآیند خشککردن پاششی در صنایع غذایی
فخرالدین صالحی
نقش هوش مصنوعی در تحول و بهبود فرآیندهای کشاورزی
امید شریفی - سمیرا بهروزه
ارزیابی مدل تابش خورشیدی آنگستروم- پرسكات در منطقه سیستان
عمران اسماعیلی نژاد
تحلیل سرنوشت و پراکنش آفتکشها در مه: چالشها، تهدیدات و پیامدهای زیستمحیطی
کیمیا کوهستانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2