0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر محلولپاشی اسید جاسمونیک و 24- اپی براسینولید بر رنگریزههای گیاهی، فعالیت آنزیمی و گلدهی سیکلامن (Cyclamen Persicum)
نویسندگان :
پیمان انگورج
1
الهام دانائی
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
کلمات کلیدی :
اسید جاسمونیک،سیکلامن،شاخصهای رشد،گلدهی،24- اپی براسینولید
چکیده :
در این تحقیق، اثر محلولپاشی اسید جاسمونیک و 24- اپی براسینولید بر محتوای رنگریزههای گیاهی، فعالیت آنزیمی و گلدهی سیکلامن (Cyclamen Persicum)، بهصورت آزمایشی در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی با 7 تیمار، 3 تکرار و هر تکرار حاوی 3 گلدان، در مجموع 63 گلدان گل سیکلامن در گلخانه تجاری در شهرستان کرج انجام شد. تیمارها شامل اسید جاسمونیک و 24- اپی براسینولید هر کدام با 3 سطح 5/2، 5 و 10 میکرومولار و تیمار شاهد بود. نمونهبرداری و ارزیابی صفات حدود چهار هفته پس از آخرین محلولپاشی صورت گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین محتوای کلروفیل کل برگ و میزان پروتئین در تیمار اسید جاسمونیک 5 میکرومولار بود. بیشترین محتوای آنتوسیانین گلبرگ و فعالیت آنزیمهای کاتالاز، سوپر اکسید دیسموتاز و پراکسیداز در تیمار 24-اپی براسینولید 10 میکرومولار بهدست آمد. همچنین بیشترین و کمترین ماندگاری گل سیکلامن روی بوته با 26/39 و 34/20 روز در تیمار 24-اپی براسینولید 10 میکرومولار و تیمار شاهد بود. بنابراین با توجه به نتایج تحقیق، محلولپاشی اسید جاسمونیک و 24- اپی براسینولید برای بهبود شاخصهای رشد و گلدهی سیکلامن پیشنهاد میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر میزان جذب فسفر در کینوا تحت تاثیر تنش شوری
منیره ابویی - ناصر برومند - معصومه صالحی
نقش حسابداری در توسعه کشاورزی دقیق
یونس اختیاری
شناسایی و معرفی تعدادی از قارچهای ماکروسکوپی استان خراسان رضوی و بررسی اثرات آنتاگونیستی آنها
سیما چوب تراش ابرده - مجتبی ممرآبادی - حمید رضا شرقی
گزارش مشاهده اولین مورد هموگلوبینوری در گاو پس از نوشیدن آب گرم
علی اصغر مظفری - حسین سلاجقه - ستایش سعیدی
روندهای فعلی تجزیه و تحلیل، ایمنی و بسته بندی مواد غذایی
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
میزان زیرالنون در روغن، برنج و نان و روشهای کاهش آن: یک مطالعهی مروری
محیا سلطانی - احسان صادقی - مارال نیستانی
کیفیت میکروبی محصولات کنجدی فرآوری شده در شهرستان اردکان
زهرا بیاتی - علی صحرایی - زینب عبیری - علی رضائی گلمیشه
مصرف دانه کتان مورفولوژی بیضه در فرزندان نسل اول موش سوری نر را بهبود بخشید
فهیمه پورجعفری
اثر ال-کارنیتین و متیونین بر خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی
فاطمه آباریان - مژگان مظهری - امیدعلی اسماعیلی پور - زهرا رنجبری نسب
تأثیر سن، جنس، ناحیه بدن و وضعیت فیزیولوژیکی بر قطر الیاف گوسفندان کرمانی
فاطمه نسب پور - روح الله میرمحمودی - ارسلان برازنده - یدالله بدخشان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2