0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهرهگیری از آن در بستهبندی مواد غذایی
نویسندگان :
ندا نریمانی
1
کوثر تقوی
2
حسین آهنگری
3
علیرضا ابراهیمی
4
علی احسانی
5
1- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
2- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
3- دانشکده علوم پزشکی مراغه
4- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
5- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
کلمات کلیدی :
اسانس درمنه،بستهبندی مواد غذایی،نانوساختارهای لیپیدی
چکیده :
بستهبندی مواد غذایی یکی از ارکان اصلی صنعت بستهبندی به شمار میآید و نوآوری در این حوزه بهطور عمده بر اساس نیازها و سلیقههای مصرفکنندگان و همچنین تحولات جهانی شکل میگیرد. بستهبندی مواد غذایی در حفظ تازگی و کیفیت محصولات نقش مهمی دارد. همچنین آسیب های فیزیکی و بدتر شدن ویژگی های حسی و ارزش غذایی را کاهش می دهد. در سالهای اخیر، افزایش تقاضا برای مواد غذایی سالم و طبیعی، نگرانیها درباره استفاده از مواد شیمیایی در بستهبندیها، موجب توجه بیشتر به استفاده از ترکیبات زیستفعال طبیعی شده است. مواد زیست فعال مشتق شده از گیاهان، به دلیل فعالیت ضد میکروبی مناسب در برابر باکتری های مسئول فساد و عوامل بیماری زا، به عنوان جایگزینی برای نگهدارنده های شیمیایی در بستهبندی مواد غذایی،مورد توجه قرار گرفته است. اما مشابه اکثر اسانس ها، استفاده از اسانس درمنه در صنایع غذایی به ویژه سیستم های بسته بندی به دلیل حساسیت به گرما و نور خورشید، دشوار است. یکی از روشهای مؤثر برای رفع این محدودیتها، بارگذاری اسانس گیاهی درمنه در حاملهای لیپیدی نانوساختار است. حامل های لیپیدی نانوساختارنوعی نانوذرات لیپیدی هستند که جهت افزایش پایداری و کپسوله کردن و کنترل رهایش اسانسها مورد استفاده قرار گرفتهاند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Nano-Magnetic Iron Nanoparticles: A Cutting-Edge Approach to Mitigating Biotic Stresses in Plants
Leili Salahshour - Nader Bahramifar
ارزیابی مقاومت و شناسایی لاین¬های گرده افشان جدید چغندرقند مقاوم به پوسیدگی ریزوکتونیایی
حامد منصوری - حمزه حمزه - مهدی حسنی - اکبر علی وردی
بررسی تأثیر بستهبندی هوشمند مجهز به نشانگر pH بر عمر مفید گوشت
کیمیا حسینی - محمد محسن زاده
غنیسازی مواد غذایی با استفاده از پودر غلات و حبوبات جوانهزده
فخرالدین صالحی
مقایسه مصرف سوخت، انرژی و انتشار گازهای گلخانه¬ای در تولید برنج نشایی و خشکهکاری در شهرستان گرگان
علی راحمی کاریزکی - سید قاسم حسینی حیدرآبادی - مسعود تاجی
مروری بر کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (به ویژه آبزی پروری)
مهین ریگی
فراتحلیل چالشها و موانع کارآفرینی کشاورزی در ایران
فاطمه نقی بیرانوند - جعفر یعقوبی - غلامرضا مجردی
فناوریهای نوین افزایش دهنده کیفیت شیمیایی و ميکروبي مواد غذایی
زهرا نظیری - شهرزاد یونسیان
پپتیدهای کارکردی و نقش آنها در مدیریت بیماریهای گیاهی
مهنوش صالحی - مریم میرطالبی
توسعه پایدار توسعه روستایی بر تاکید در دانش بومی
بهمن خسرویپور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2