0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهرهگیری از آن در بستهبندی مواد غذایی
نویسندگان :
ندا نریمانی
1
کوثر تقوی
2
حسین آهنگری
3
علیرضا ابراهیمی
4
علی احسانی
5
1- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
2- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
3- دانشکده علوم پزشکی مراغه
4- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
5- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
کلمات کلیدی :
اسانس درمنه،بستهبندی مواد غذایی،نانوساختارهای لیپیدی
چکیده :
بستهبندی مواد غذایی یکی از ارکان اصلی صنعت بستهبندی به شمار میآید و نوآوری در این حوزه بهطور عمده بر اساس نیازها و سلیقههای مصرفکنندگان و همچنین تحولات جهانی شکل میگیرد. بستهبندی مواد غذایی در حفظ تازگی و کیفیت محصولات نقش مهمی دارد. همچنین آسیب های فیزیکی و بدتر شدن ویژگی های حسی و ارزش غذایی را کاهش می دهد. در سالهای اخیر، افزایش تقاضا برای مواد غذایی سالم و طبیعی، نگرانیها درباره استفاده از مواد شیمیایی در بستهبندیها، موجب توجه بیشتر به استفاده از ترکیبات زیستفعال طبیعی شده است. مواد زیست فعال مشتق شده از گیاهان، به دلیل فعالیت ضد میکروبی مناسب در برابر باکتری های مسئول فساد و عوامل بیماری زا، به عنوان جایگزینی برای نگهدارنده های شیمیایی در بستهبندی مواد غذایی،مورد توجه قرار گرفته است. اما مشابه اکثر اسانس ها، استفاده از اسانس درمنه در صنایع غذایی به ویژه سیستم های بسته بندی به دلیل حساسیت به گرما و نور خورشید، دشوار است. یکی از روشهای مؤثر برای رفع این محدودیتها، بارگذاری اسانس گیاهی درمنه در حاملهای لیپیدی نانوساختار است. حامل های لیپیدی نانوساختارنوعی نانوذرات لیپیدی هستند که جهت افزایش پایداری و کپسوله کردن و کنترل رهایش اسانسها مورد استفاده قرار گرفتهاند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در افزایش ماندگاری میوه خرما
یاسمن رنجبر - حمیدرضا اخوان - رضا حاجی محمدی فریمانی - سپیده خراسانی
مطالعه تنوع ژنتیکی اجزاء عملکرد در گندم وحشیAegilops tauschii تحت شرایط تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی
پاسخهای عملکرد و اجزای عملکرد دانه گندم به کاربرد عناصر روی و گوگرد
مصطفی احمدی - صدیقه احمدی
اثرات تغییر اقلیم و تنشهای محیطی بر روند تولید محصولات کشاورزی و محیط زیست (مطالعه موردی: شهرستان اردکان)
مریم مروتی - فاطمه قطب زاده اردکانی
Effect of TiO2 Nano Particles on Seed Germination and Seed Vigor in Festuca ovina under Drought Stress
Fatemeh Amini
درون پوشانی پروبیوتیکها به روش الکتروریسی کواکسیال
فاطمه قهرمانی - محمود توکلی - محمدامین میری - صدیقه سلیمانی فرد - سمیه نیک نیا
تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو
سما حبیبی آذر - فاطمه قاسم نجف آباد - مبینا نیک فر
ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات فنولوژیکی اکوتیپهای گندم دیپلوئید (Aegilops tauschii) تحت تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی - محمد رضا عبداللهی
مروری بر نقش گونههای درختی در گیاهپالایی آلودگی زیست محیطی
شیدا جباری - زهرا میرآزادی - نگار اسماعیلوند
تولید ارگانیک بادام زمینی در مناطق بیابانی خشک و نیمه خشک: روشها، چالشها و چشم اندازهای آینده
امان الله سلیمانی - زهرا امیری قنات سامان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4