0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهرهگیری از آن در بستهبندی مواد غذایی
نویسندگان :
ندا نریمانی
1
کوثر تقوی
2
حسین آهنگری
3
علیرضا ابراهیمی
4
علی احسانی
5
1- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
2- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
3- دانشکده علوم پزشکی مراغه
4- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
5- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
کلمات کلیدی :
اسانس درمنه،بستهبندی مواد غذایی،نانوساختارهای لیپیدی
چکیده :
بستهبندی مواد غذایی یکی از ارکان اصلی صنعت بستهبندی به شمار میآید و نوآوری در این حوزه بهطور عمده بر اساس نیازها و سلیقههای مصرفکنندگان و همچنین تحولات جهانی شکل میگیرد. بستهبندی مواد غذایی در حفظ تازگی و کیفیت محصولات نقش مهمی دارد. همچنین آسیب های فیزیکی و بدتر شدن ویژگی های حسی و ارزش غذایی را کاهش می دهد. در سالهای اخیر، افزایش تقاضا برای مواد غذایی سالم و طبیعی، نگرانیها درباره استفاده از مواد شیمیایی در بستهبندیها، موجب توجه بیشتر به استفاده از ترکیبات زیستفعال طبیعی شده است. مواد زیست فعال مشتق شده از گیاهان، به دلیل فعالیت ضد میکروبی مناسب در برابر باکتری های مسئول فساد و عوامل بیماری زا، به عنوان جایگزینی برای نگهدارنده های شیمیایی در بستهبندی مواد غذایی،مورد توجه قرار گرفته است. اما مشابه اکثر اسانس ها، استفاده از اسانس درمنه در صنایع غذایی به ویژه سیستم های بسته بندی به دلیل حساسیت به گرما و نور خورشید، دشوار است. یکی از روشهای مؤثر برای رفع این محدودیتها، بارگذاری اسانس گیاهی درمنه در حاملهای لیپیدی نانوساختار است. حامل های لیپیدی نانوساختارنوعی نانوذرات لیپیدی هستند که جهت افزایش پایداری و کپسوله کردن و کنترل رهایش اسانسها مورد استفاده قرار گرفتهاند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
امنیت غذایی در توسعه کشاورزی پایدار
بیژن کهراریان
بررسی اثر ترکیب کائولین و روغن معدنی بر مهار پروانه برگخوار مرکبات Papilio demoleus (Lep., Papilionidae)
عاطفه اسدنیا چوب بستی - محمدرضا دماوندیان - بهنام امیری بشلی
Visual Monitoring of Poultry Farming Based on Deep Learning
Mohammad Mahdi Mortazavi - Alireza Akoushideh - Majid Mottaghitalab
توسعه پایدار توسعه روستایی بر تاکید در دانش بومی
بهمن خسرویپور
سازوکار هورمونِ گیاهیِ سیتوکینین در قارچها
مهسا ساکی - یاسمن مظفری گودرزی - زهرا میرسلیمانی
تأثیر روشهای نوین کشاورزی بر کاهش ردپای آب و بهینهسازی مصرف منابع آب در راستای مدیریت پایدار
امید بهمنی - مانا فروتن
تمدن نوین اسلامی و امپریالیسم
مینا نکوئیان
مروری بر نقش گونههای درختی در گیاهپالایی آلودگی زیست محیطی
شیدا جباری - زهرا میرآزادی - نگار اسماعیلوند
سنتز و بررسی اثر نانو ذرات اوره-هیدروکسی آپاتیت در بهبود رشد و تولید علوفه ارزن و سورگوم
سمیه چراغی - جلال قنبری - مهدیه رجایی - وحید صاحب - قاسم محمدی نژاد
بررسی توانایی مخمرهای اپیفیت توتفرنگی در مهار Botrytis cinerea در مرحله پس از برداشت
رضا معصومی - مسعود ابرین بنا - لاچین مختارنژاد - سیامک حنیفه
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2