0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
A Review: Application Of Soilless Culture Technologies In The Ornamental plants
Omid Rasouli
تحلیل تأثیر ترکیبات امولسیونی بر ضریب فنریت فیلم بیوپلیمری سدیم کربوکسی متیل سلولز
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی
نسیم شاویسی - یاسر شهبازی
بررسی اثر حس تعلق مکانی بر تمایل به پرداخت جهت احیا تالاب جازموریان: مطالعه موردی دانشجویان دانشگاه جیرفت
محسن عادلی ساردوئی
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
تاثیر نوع تغذیه سیلیکونی بر محتوی عناصر غذائی در ریشه‌ها و اندام‌های هوائی گیاه گندم در شرایط تنش آلومینیوم
کورش دلاور - پگاه کاویانی
کوتاه بر استفاده از رزماری در تغذیه نشخوارکنندگان
مرضیه رفیعی - جمیل بهرام پور
سنجش کارایی مدل¬های تعیین دمای نقطه شبنم
لاله پرویز - فائزه عبدی کر - سارا عبادی نژاد مرودیزج
نقش سرمایه اجتماعی در حفاظت از محیط¬زیست
سمانه طالعی اردکانی - فروغ اسمعیلی صدرآبادی
مدیریت و حفاظت از آب و خاک با کشاورزی صنعتی (هیدروپونیک)
سیده ندا موسوی - سعیده موسوی - سیده فاطمه موسوی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4