0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثر درجه حرارت آب بر زنده مانی، رشد، عوامل بیوشیمیایی خون و تحمل به استرس دستکاری حاد در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان
نویسندگان :
سعید زاهدی
1
نیکتا میرحسینی
2
1- دانشگاه فردوسی مشهد
2- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
بچه ماهی،درجه حرارت،رشد،قزل آلای رنگین کمان
چکیده :
طی سالهای اخیر، استفاده از پروتکل خنک نمودن آب به منظور انجام انکوباسیون در برخی از مراکز پرورش قزل آلای رنگین کمان و استفاده از آب خنک شده، تنها طی بازه شروع انکوباسیون تا ابتدای تغذیه فعال، در کشور رواج داشته است. اما کیفیت بچه ماهی حاصله، در مقایسه با بچه ماهیانی که بازه شروع انکوباسیون تا مرحله انگشت قدی را در دمای یکسان و پایین بوده اند، از موضوعات مورد ابهام است. به همین منظور، بچه ماهیان نورس به تغذیه افتاده قزل آلا در دو تیمار دمایی شامل تیمار دمایی 11 درجه سانتی گراد و تیمار دمایی 15 درجه سانتی گراد و هر کدام با سه تکرار به مدت 90 روز مورد پرورش قرار گرفتند. نتایج حاصله، اختلاف معنی داری را در مرگ و میر بچه ماهیان بین دو تیمار آزمایشی نشان نداد. در مقابل، افزایش معنی داری در درصد افزایش وزن، افزایش وزن روزانه و نرخ رشد ویژه در بچه ماهیان تیمار 15 در مقایسه با تیمار 11 مشاهده گردید. در مقابل، اختلاف معنی داری در ضریب تبدیل غذایی و نیز مقادیر گلوکز، پروتئین کل، تری گلیسرید، کلسترول و کورتیزول پلاسما بین دو تیمار آزمایشی در پایان آزمایش مشاهده نشد. در پایان، اعمال استرس دستکاری روی بچه ماهیان، اثر معنی داری بر مرگ و میر آنها نداشت. افزایش خوراک گیری در درجه حرارتهای بالاتر، به رشد بیشتر بچه ماهیان نورس کمک نموده و مهمتر، تحلیل بهتر اثر درجه حرارت نیازمند بازه های زمانی بزرگتر و بررسی فراسنجه های بیشتر است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
حذف علفکش گلایفوزیت توسط نانوذرات آهن از محیط آبی
اعظم نیک بخت - فاطمه غلامحسینی
Therapeutic Potential of Royal Jelly in Hepatitis B and Related Inflammatory Pathways
Ashraf Kariminik - Amin Reza Jamshidi
سنتز و بررسی اثر نانو ذرات اوره-هیدروکسی آپاتیت در بهبود رشد و تولید علوفه ارزن و سورگوم
سمیه چراغی - جلال قنبری - مهدیه رجایی - وحید صاحب - قاسم محمدی نژاد
بررسی و ارزیابی منابع تولید رادن و اثرات ناشی از آن بر محیط زیست و موجودات زنده
امیر قربانی - هاله قربانی - هادی قربانی
Effect of Postharvest Application of Salicylic Acid on Quality and Storage Life of Strawberry Fruit cv. Sabrina
Mohammad Salehi Sarbijan - Hossein Meighani - Mohammad Sadat Hosseini - Sediqeh Afsharipour
نقش اطلاعات رقومی خاک در مدیریت خاک
زهره الویار - معصومه مصطفائی
اثرات ریزجلبکها بر تولید و ترکیب شیر نشخوارکنندگان
زهرا جوکارریگآبادی - ارسلان برازنده - جمیل بهرامپور
پیش تغلیظ وجداسازی سرب در نمونههای آب و خاک با استفاده از میکرواستخراج مایع-مایع پخشی به کمک التراسونیک بر پایه مایع یونی کوپل شده با پلاسمای میکرو ویو-نشر اتمی
محبوبه شیرانی - فاطمه کدخدایی - محبوبه امیرانی پور
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
Investigating the Impact of Ascorbic Acid Foliar Application on Marigold Growth Parameters under Saline Conditions
Arian Lashkari - Vahidreza Saffari - Safoora Saadati
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4