0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
روشهای نوین کنترل کیفیت در تولید پنیر پیتزا
نویسندگان :
سحر نیکوئی
1
رضا حاجی محمدی فریمانی
2
محمد بلوردی
3
سپیده خراسانی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
پنیر پیتزا،روش های نوین،کنترل کیفیت
چکیده :
پیشرفتها در روشهای کنترل کیفیت برای تولید پنیر پیتزا، تکنیکهای نوآورانهای را با هدف افزایش قوام، بهبود طعم و بافت و در عین حال تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی معرفی کرده است. این روشها فناوریهای نوین مانند سیستمهای نظارت خودکار، طیفسنجی و الگوریتمهای هوش مصنوعی را برای بهینهسازی فرآیند تولید ایجاد میکنند. به عنوان مثال، سنسورها اکنون میتوانند سطوح رطوبت، محتوای چربی و pH را در حین ساخت اندازهگیری کنند، که امکان کنترل سریع برای حفظ یکنواختی کیفیت محصول تولیدی را فراهم میکند. علاوه بر این، آزمایشهای میکروبیولوژیکی با استفاده از تکنیکهای سریع مبتنی بر DNA برای شناسایی آلایندهها دقیقتر شدهاند. تولیدکنندگان همچنین از فرآیندهای نوین برای دستیابی به ذوب پذیری و کشش ایدهآل مورد نیاز برای کاربردهای پیتزا استفاده میکنند. با ترکیب روشهای سنتی با فناوری پیشرفته، این رویکردهای جدید نه تنها کیفیت محصول را بهبود میبخشد، بلکه ضایعات را کاهش میدهد و کارایی تولید را افزایش میدهد و نیازهای رو به رشد مصرفکنندگان و صنایع غذایی را برآورده میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش هوش مصنوعی در تأمین امنیت غذایی با تکیه بر شناسایی و تشخیص آفات، بیماریهای گیاهی و باقیمانده سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی
سلمان امیری
Therapeutic Potential of Royal Jelly in Hepatitis B and Related Inflammatory Pathways
Ashraf Kariminik - Amin Reza Jamshidi
آشنایی با ساختار و قابلیتهای سامانههای پشتیبان تصمیم در هوشمندسازی سامانههای آبیاری تحت فشار
مهرزاد محصص مستشاری - مهدی یونسی
تاثیر پیوند و هیومیک اسید بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوۀ گوجهفرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum var. cerasiforme) تحت تنش خشکی
رضا اصغری بایقوت - شهاب محمودی تک آغاج - صدیقه اصغری بایقوت - هادی وصال نعمتی آذر
بهبود اثرات تنشخشکی بر رشد، زنده¬مانی و برخی صفات فیزیولوژیک نهال¬¬های بلندمازو با استفاده از کود اوره
الهام اکاتی - علیرضا علی عرب
A Review of Biologically Active Compounds and Therapeutic Properties Agaricus campestris L. (Button mushroom or Field mushroom)
Mohammad Reza Jalali - Mina Amani
اثرات منابع سلنیوم غیرآلی بر میزان بروز آسیت القا شده در جوجههای گوشتی آرین
محمدرضا شیرکوند - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - شکوفه غضنفری - محمد دیانی
کشاورزی پیشرفته با هوش مصنوعی: طرحی برای امنیت غذایی و آینده پایدار
خدیجه سلیمانی - بهمن خسروی پور
نقش هوش مصنوعی در مدیریت آفات: راهکارهای نوین و چالشهای اجرایی
محمد حسین تنورساز - محمد جواد ادیبیان
تاثیر فلزات سنگین بر گیاهان
سارا محبعلی - حسین مددی - حمید طالشی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4