0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
روشهای نوین کنترل کیفیت در تولید پنیر پیتزا
نویسندگان :
سحر نیکوئی
1
رضا حاجی محمدی فریمانی
2
محمد بلوردی
3
سپیده خراسانی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
پنیر پیتزا،روش های نوین،کنترل کیفیت
چکیده :
پیشرفتها در روشهای کنترل کیفیت برای تولید پنیر پیتزا، تکنیکهای نوآورانهای را با هدف افزایش قوام، بهبود طعم و بافت و در عین حال تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی معرفی کرده است. این روشها فناوریهای نوین مانند سیستمهای نظارت خودکار، طیفسنجی و الگوریتمهای هوش مصنوعی را برای بهینهسازی فرآیند تولید ایجاد میکنند. به عنوان مثال، سنسورها اکنون میتوانند سطوح رطوبت، محتوای چربی و pH را در حین ساخت اندازهگیری کنند، که امکان کنترل سریع برای حفظ یکنواختی کیفیت محصول تولیدی را فراهم میکند. علاوه بر این، آزمایشهای میکروبیولوژیکی با استفاده از تکنیکهای سریع مبتنی بر DNA برای شناسایی آلایندهها دقیقتر شدهاند. تولیدکنندگان همچنین از فرآیندهای نوین برای دستیابی به ذوب پذیری و کشش ایدهآل مورد نیاز برای کاربردهای پیتزا استفاده میکنند. با ترکیب روشهای سنتی با فناوری پیشرفته، این رویکردهای جدید نه تنها کیفیت محصول را بهبود میبخشد، بلکه ضایعات را کاهش میدهد و کارایی تولید را افزایش میدهد و نیازهای رو به رشد مصرفکنندگان و صنایع غذایی را برآورده میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی خصوصیات زایشی توت فرنگی رقم سابرینا تحت تیمارهای نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis در شرایط تنش قلیایی)
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
تأثیر تنش خشکی بر شاخصهای بیوشیمیایی Helianthus annuus
آمنه قاسمی مصرمی - فرشته عباسی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی - محمد جعفر هدایتی - محمود رمرودی - محمدحسین صیادی
مروری بر کاربرد حسگرهای گاز ریزترازوی کریستال کوارتز در ارزیابی و تشخیص کیفیت و تازگی میوهها
زینب میرزاپور
تاثیر بیوچار کود دامی بر کاهش تنش میکرو پلاستیک PVC در گیاه گاوزبان
اسما نجارزاده - محمدحسین صیادی - سارا امامی - فاطمه نبوی - ریحانه ابراهیمی
Synthesis of Binary CdS/g-C₃N₄ Composite and Investigation of its Photocatalytic Activity for the Reduction of Cr(VI) Toward Environmental Protection
Amirhossein Mirmohamadi - Shabnam Sohrabnezhad - Rozita Foulady-Dehaghi
مروری بر کاربرد و توسعه نانوزیمها در کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلایندهها
نگین کریمی - ثمین دهقانی - حسین آهنگری
بررسی تاثیر آمینو اسید، جلبک دریایی و زمان محلول پاشی بر عملکرد، اجزای عملکرد و ویژگیهای فیتو شیمیایی گیاه دارویی ریحان
رضا ابراهیمی - مهران محمودی - یوسف نیک نژاد
ارزیابی تنوع زیستی کرمهای خاکی در زمینهای کشاورزی زاگرس میانی
اتابک روحی امینجان - ربابه لطیف
ارزیابی پتانسیل علف وتیور برای بهبود باغچههای باران در شهرهای ایران
ایمان سعیدی
کاربرد تخمین پارامترهای ارنشتاین اولنبک در فرایند بازاریابی محصولات کشاورزی
نرگس سریع القلم - محمدرضا نوروزی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2