0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش فناوری هوشمندسازی آبیاری در کنترل هدر رفت آبهای زیرزمینی
نویسندگان :
مرضیه پهلوانی دهگودال
1
معصومه فروزانی
2
1- دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
2- دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
کلمات کلیدی :
کشاورزی هوشمند،کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا،آب های زیرزمینی،آبیاری هوشمند
چکیده :
چکیده کمبود آب یکی از بزرگترین مشکلات جهانی، بخصوص کشورهایی که در مناطق گرم و خشک هستند می باشد. از آنجا که حجم اعظم آب در بخش کشاورزی مصرف می گردد. لذا کنترل میزان و زمان آبیاری اهمیت زیادی پیدا میکند. بنابراین استفاده از آبیاری هوشمند با بهره گیری از اینترنت اشیا میتواند یک راهکار مفید جهت استفاده بهینه از آبهای زیرزمینی را فراهم گرداند. در سیستم آبیاری هوشمند با استفاده از پردازش اطلاعات دریافتی از حسگرهای دما و رطوبت تعبیه شده در گیاه، خاک و هوا، و رطوبت خاک را جمع آوری میکند. سپس کشاورز از طریق برنامههای اینترنتی یا تلفن همراه از زمان و نحوه آبیاری مطلع می شود. کشــاورزان با اســتفاده از ایــن ابزارها می توانند بــرای اختصاص آب به بخش های مختلف مزرعه، هوشمندانه تصمیم گیری کنند. این پزوهش با استفاده از مطالعه کتابخانه ای و بهره گیری از تحقیقات انجام شده قبلی به انجام رسیده، ابتدا مفاهیم آبیاری هوشمند مورد بررسی قرار گرفته، و در پایان راهکارهایی برای اجرایی شدن این نوآوری ارائه گردیده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
فراواکاوی دادههای ترانسکریپتوم به منظور شناسایی ژنهای درگیر در پاسخ به تنش خشکی در کلزا (Brassica napus)
شهلا اتابکی - علی مقدم - هومن راضی - مرضیه مُهری
تاثیر آب پلاسمایی شده در کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمهای میوه گواوا
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
اثر کاربرد ترکیبی کود دامی همراه با کود مرغی بر رشد و عملکرد سیبزمینی رقم بامبا در شرایط مزرعهای
اصغر مارزی زاده - صاحبعلی بلندنظر
مروری بر تأثیر میکروپلاستیکها بر سلامت انسان و اکوسیستمهای دریایی: چالشها و راهکارهای نوین
ملیکا غلامی - ملینا غلامی
ترسیب کربن در مراتع
فاطمه امیری - زهرا امیری
تاثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی انبه برداشت شده طی زمان ماندگاري
ملیکا براهوئی کنگوری - عارفه حسنوند
بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و خصوصیات کیفی تعدادی از ژنوتیپهای برنج
نادعلی باقری
اثر سن درخت و عمق خاک بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در باغهای کیوی
ذکریا معنوی - نفیسه یغمائیان - سپیده ابریشمکش
تکنیکهای بعد از فراوری مواد غذایی با پرینترهای سهبعدی (3DP)
مینا سالاری شهری
بررسی خواص ضدسرطانی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گیاه پنیرک توسط آنزیم پپسین و فلاورزایم
رویا شهریاری سرحدی - علی نیازی - علی اکبر غلامی - محمدصادق تقی زاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2