0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
تاثیر تغییرات دمایی بر خصوصیات جوانه‌زنی بذر گیاه نخود در شرایط تنش شوری
مرضیه جامعی - طاهره فسحت - فریده صادقی - امین الله مظفری - سعیدرضا حسین زاده
اثرات منابع مختلف سلنیوم آلی میکرو و نانو بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی آرین
محمد دیانی - شیرین هنربخش - سیدداود شریفی - علی کلانتری حصاری
مفهوم خدمات اکوسیستمی و اهمیت آن در پایداری محیط زیست
مینا بهنود - زهرا سلطانی - ثریا محمدحسینی
مروری بر کاربردهای ترکیبات پری‌بیوتیک در صنایع غذایی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
تاثیر نوع تغذیه سیلیکونی بر محتوی عناصر غذائی در ریشه‌ها و اندام‌های هوائی گیاه گندم در شرایط تنش آلومینیوم
کورش دلاور - پگاه کاویانی
بررسی خطرات بهداشتی و ایمنی در فرایند تولید و ذخیره‌سازی زیست‌توده جنگلی برای مقاصد انرژی
احسان باقری - هیمن خودکام
وضعیت تاکسونومیکی جنس Cladosporium در ایران
آسیه بهاری میمندی - کژال زائری - امیررضا امیرمیجانی
درون‌پوشانی گیاهان دارویی به روش الکتروریسی
تکتم میری - هما ملائی - نفیسه مهدی نژاد - حسین بارانی - محمود سلوکی
پروتئین‌های تک‌سلولی: جایگزین پایدار برای منابع پروتئینی سنتی در آبزی پروری
محمدحسین خانجانی - سعید حاجی رضائی - احمد رفیعی پور - علیرضا قائدی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4