0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی اثر رقم و سرعت بارگذاری بر انرژی گسیختگی پسته دهان بسته
نویسندگان :
سید رسول راضی
1
منصور راسخ
2
سینا فیض اله زاده
3
1- دانشگاه محقق اردبیلی
2- دانشگاه محقق اردبیلی
3- دانشگاه محقق اردبیلی
کلمات کلیدی :
خواص مکانیکی،پسته،انرژی گسیختگی
چکیده :
در این تحقیق انرژی گسیختگی سه رقم پسته ( اکبری، قندوقی و احمداقایی) در آزمایش فاکتوریل در طرح پایه کاملا تصادفی با دو عامل، شامل 4 سرعت بارگذاری(10، 30، 50 و 70 میلی متر بر دقیقه) و سه رقم پسته ( اکبری، قندوقی و احمداقایی) در 7 تکرار بررسی شد. نتایج نشان داد اثر اصلی رقم در سطح احتمال 5% معنی دار شده است. همچنین اثر اصلی سرعت بارگذاری و اثر متقابل دو تایی سرعت بارگذاری و رقم معنی دار نشده است. بیشترین انرژی گسیختگی با مقدار 231 میلی ژول مربوط به رقم احمدآقایی و کمترین انرژی گسیختگی با مقدار 8/152 میلی ژول مربوط به رقم اکبری است. همچنین انرژی گسیختگی رقم های فندوقی و اکبری با هم و انرژی گسیختگی رقم های احمدآقایی و فندوقی با هم اختلاف معنی دار ندارد و انرژی گسیختگی رقم های احمد آقایی و اکبری با هم اختلاف معنی دار دارد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
استقرار صنایع تبدیلی مواد غذایی، راهکاری کارآمد در توسعه روستایی
بهمن خسرویپور - زینب نعامی
درون پوشانی پروبیوتیکها به روش الکتروریسی کواکسیال
فاطمه قهرمانی - محمود توکلی - محمدامین میری - صدیقه سلیمانی فرد - سمیه نیک نیا
بررسی روشهای حفاظت خاک در کشاورزی مناطق خشک و بیابانی
محمدکیا کیانیان - مریم رحیمی - نگار عبدالرحیمی
تاثیر اسید هیومیک بر کارایی فسفر بیولوژیکی و جایگزینی کود شیمیایی در کم آبیاری گیاه لوبیا چیتی
ندا حسین زاده - علیرضا پیرزاد
مزایا استفاده از ضایعات ماهی در خوراک دام و و خطرات احتمالی آن بر سلامت دام و بهداشت عمومی
مسعود احمدنژاد - مهرداد نمکچی
تحلیل دقیق اثرات ترکیبی ملاتونین و سلنیوم بر رشد بوته گندم (Triticum aestivum) در شرایط تنش خشکی
حکیمه علومی - محمود ملکی - حسین مظفری - محمد رضانژاد
نقش هوش مصنوعی در تحول و بهبود فرآیندهای کشاورزی
امید شریفی - سمیرا بهروزه
امنیت غذایی، امنیت بذر و سیستمهای تامین بذر
فاطمه شریعتینیا - هرمزد نقوی - جلال قنبری - مهدی غضنفری
بررسی اثر کود سولوپتاس بر عملکرد و اجزا عملکرد دو رقم اصلاحشده باقلا و یک توده بومی (Vicia faba L.) در شهرستان خاش
مسعود میرکازهی - مهدیه امیرینژاد - خالد میری
کاربرد فناوری CRISPR/Cas9 در مهندسی ژنتیک میکروارگانیسمهای غذایی برای ارتقای کیفیت و ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4