0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مدیریت پایدار منابع آب و انرژی در راستای دستیابی به امنیت غذایی در استان چهارمحالوبختیاری
نویسندگان :
مریم صدیقی هفشجانی
1
مصطفی کرباسیون
2
حسنا ابراهیمی حسین آبادی
3
1- دانشگاه شهرکرد
2- دانشگاه شهرکرد
3- دانشگاه شهرکرد
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،آب غذا و انرژی،چهارمحالوبختیاری،مدیریت پایدار
چکیده :
این پژوهش به ارزیابی تعاملات و در هم تنیدگیهای متقابل منابع آب، انرژی و غذا (WEF Nexus) در استان چهارمحالوبختیاری پرداخته است. این مطالعه به تجزیهوتحلیل متون مرتبط با امنیت غذایی و سیاستهای آن پرداخته و با استفاده از روشهای کمی و کیفی، الگوها و کاستیها را شناسایی کرده است. در نهایت، با نگرشی تلفیقی و تطبیقی، چارچوبی جدید برای بهبود مدیریت منابع و ارتقای امنیت غذایی پیشنهاد شده است. چالشهایی نظیر شهرنشینی، رشد جمعیت و تغییرات آبوهوایی بهعنوان تهدیدهای جدی برای امنیت غذایی مطرح شدهاند. همچنین، 90 درصد منابع آبی کشور در بخش کشاورزی مصرف میشود، در حالی که بهرهوری این بخش کمتر از 35 درصد است. این وضعیت منجر به کاهش منابع آب زیرزمینی و آسیب جدی به فرایند تولید محصولات اساسی شده است. پژوهش حاضر تأکید دارد که مدیریت پایدار منابع آب، غذا و انرژی برای تأمین امنیت غذایی و توسعه پایدار ضروری است و ادغام سیاستها و همکاری بین بخشها برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار لازم است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
The Effect of Nano Emulsions to Extend the Life of Rose Cuttings Flowers
Fatemeh Amini
نقش بیوانفورماتیک در تجزیه و تحلیل دادههای ژنومی برای ارتقای مقاومت به بیماری در گیاهان به منظور بهبود ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
مروری بر تأثیر میکروپلاستیکها بر سلامت انسان و اکوسیستمهای دریایی: چالشها و راهکارهای نوین
ملیکا غلامی - ملینا غلامی
ارزیابی تنوع زیستی گونه Aporrectodea rosea در زاگرس میانی
ربابه لطیف - اتابک روحی امینجان
پیش تغلیظ وجداسازی سرب در نمونههای آب و خاک با استفاده از میکرواستخراج مایع-مایع پخشی به کمک التراسونیک بر پایه مایع یونی کوپل شده با پلاسمای میکرو ویو-نشر اتمی
محبوبه شیرانی - فاطمه کدخدایی - محبوبه امیرانی پور
تاثیر کاربرد بیوچار و سیلیکون بر ویژگیهای بیوشیمیایی و عملکرد تریتیکاله در خاک آلوده به سرب
احسان بیژن زاده - حمید رضا بوستانی - مهدی نجفی قیری
بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و خصوصیات کیفی تعدادی از ژنوتیپهای برنج
نادعلی باقری
تولید ارگانیک بادام زمینی در مناطق بیابانی خشک و نیمه خشک: روشها، چالشها و چشم اندازهای آینده
امان الله سلیمانی - زهرا امیری قنات سامان
مدیریت پایدار منابع در مناطق خشک: راهکارهای همبست آب، انرژی و غذا برای تأمین امنیت غذایی
ایمان حاجی راد - پریا پورمحمد
باکتری های همزیست درون قارچی و نقش آن ها در برهمکنش با قارچ و گیاه
زهرا بنیادی - مریم میرطالبی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2