0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
امنیت غذایی، امنیت بذر و سیستمهای تامین بذر
نویسندگان :
فاطمه شریعتینیا
1
هرمزد نقوی
2
جلال قنبری
3
مهدی غضنفری
4
1- تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال
2- موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال
3- موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال
4- موسسه ثبت و گواهی نهال و بذر
کلمات کلیدی :
امنیت بذر،امنیت غذایی،سیستم بذر رسمی،سیستم بذر غیررسمی
چکیده :
امنیت غذایی وضعیتی است که زمانی وجود دارد که همه مردم، در همهحال، دسترسی فیزیکی، اجتماعی و اقتصادی به غذای کافی، ایمن و مغذی داشته باشند که نیازهای غذایی و اولویت های غذایی برای یک زندگی فعال و سالم برای آنها را برآورده کند. امنیت غذایی و امنیت بذر ارتباط نزدیکی با هم دارند و ناامنی در یک حوزه میتواند منجر به ناامنی در حوزه دیگر شود، امنیت بذر به عنوان شاخصی از امنیت غذایی در میان کشاورزان خرده مالک استدلال میشود. امنیت بذر زمانی بدست میآید که کشاورزان «در همه زمانها اعم از فصلهای زراعی خوب و بد، دسترسی کافی به بذر و به طور کلی مواد لازم برای کاشت با کیفیت خوب داشته باشند». امنیت بذر به انواع سیستمهای تامین بذری که کشاورزان استفاده میکنند و نحوه عملکرد آنها بستگی دارد. سیستمهای تامین بذر میتوانند مزایای متعددی مانند افزایش امنیت غذایی و درآمد، تغذیه بهتر و انعطافپذیری بیشتر در برابر تنشهای محیطی را برای کشاورزان به ارمغان آورند. سیستم بذر میتواند رسمی یا غیر رسمی باشد.یک سیستم رسمی بذر دارای مجموعهای سازمانیافته از فعالیتهایی است که از اصلاحنژاد تا تحویل بذر گواهی شده ارقام شناختهشده و ثبتشده به کشاورزان را شامل میشود و یک سیستم بذر غیررسمی شامل یک سیستم بذر سنتی یا محلی با بذرهای ذخیرهشده توسط کشاورز است که از طریق کانالهای مختلف مانند همسایگان، بازارهای محلی، بانکهای بذر محلی و تعاونیهای محلی، اغلب بدون کنترل دولت، مبادله میشوند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Effect of Postharvest Application of Salicylic Acid on Quality and Storage Life of Strawberry Fruit cv. Sabrina
Mohammad Salehi Sarbijan - Hossein Meighani - Mohammad Sadat Hosseini - Sediqeh Afsharipour
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
تغييرات فيزيولوژیکی و مورفولوژیکی خيار رقم سوپردومينوس در برابر آلودگی به ویروس موزائيک هندوانه
فاطمه سلیمانی - اسرا سالاری - مریم مظاهری-تیرانی - سیده عاطفه حسینی
اولین گزارش بیماری لکهبرگی مرکبات ناشی از Stachybotrys chartarum
فاطمه منگلی - فرناز سیستانی - سونیا عقیقی - مهدی آزادوار - زهره لری
بررسی انواع پلیمرها جهت استفاده در درون پوشانی مواد زیست فعال
اعظم دلاوری کاریزی - مجتبی کیخاصابر
ارزیابی دقت محصولات تبخیر-تعرق مرجع مبتنی بر سنجش از دور در استان فارس
زهرا محمدی - شهره دیداری
تأثیر روشهای نوین کشاورزی بر کاهش ردپای آب و بهینهسازی مصرف منابع آب در راستای مدیریت پایدار
امید بهمنی - مانا فروتن
لگجی (Capparis spinosa L.) گیاه دارویی مناسب جهت بهبود معیشت بهره¬برداران و احیای مراتع خشک و نیمه¬خشک
وحید کریمیان - محسن فرزین
بررسی امنیت غذایی در روستاهای منطقه غرب تالاب جازموریان
محسن عادلی ساردوئی - سمیه نقوی
استخراج آنزیم از ضایعات غذایی
ستایش کرمعلی - محمدیار حسینی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4