0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کشاورزی ارگانیک، امنیت غذایی و پایداری زیستمحیطی: نقش تولید پایدار در تأمین غذای سالم و حفظ منابع طبیعی
نویسندگان :
سمیرا حسینی
1
مهرانگیز ابراهیمی
2
سیدرفیع عارف حسینی
3
حسام الدین حسینی
4
میدیا جرایی
5
1- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
2- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
3- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
4- دانشگاه علم و صنعت ایران
5- دانشگاه علوم تحقیقات تهران
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،پایداری زیستمحیطی،تولید پایدار،دسترسی به غذا،کشاورزی ارگانیک
چکیده :
کشاورزی ارگانیک معمولاً بهعنوان روشی پایدارتر نسبت به کشاورزی متداول شناخته میشود. این مطالعه تأثیرات آن را از دیدگاه جهانی بررسی میکند. از منظر زیستمحیطی، کشاورزی ارگانیک آلودگی کمتری ایجاد میکند، اما در مقایسه با کشاورزی متداول، بهرهوری پایینتری دارد. در حال حاضر، تنها ۱٪ از زمینهای کشاورزی جهان تحت کشت ارگانیک قرار دارد و به دلیل وابستگی بیشتر این روش به دانش و مدیریت تخصصی، ممکن است شکاف بهرهوری آن با کشاورزی متداول افزایش یابد. گسترش گسترده کشاورزی ارگانیک میتواند به کاهش زیستگاههای طبیعی و افزایش قیمت مواد غذایی منجر شود که ممکن است دسترسی اقشار کمدرآمد به غذای سالم را محدود کند؛ بنابراین، کشاورزی ارگانیک بهتنهایی راهحلی جامع برای پایداری و امنیت غذایی محسوب نمیشود. در مقابل، ترکیب هوشمندانه روشهای ارگانیک و متداول میتواند ضمن افزایش پایدار بهرهوری، اثرات منفی زیستمحیطی را کاهش دهد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر حسابداری در کشاورزی با تاکید بر تغییرات اقلیمی
حسین محمدی
اولین گزارش از همراهی باکتری Klebsiella pneumoniae با بیماری لکه برگی پسته
فاطمه منگلی - فرناز سیستانی - مهدی آزادوار - اکبر حسینی پور - زهره لری
Therapeutic Potential of Royal Jelly in Hepatitis B and Related Inflammatory Pathways
Ashraf Kariminik - Amin Reza Jamshidi
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاحشده در صنایع غذایی
یاسر شهبازی - نسیم شاویسی
ارزیابی اثرات زیست محیطی توسعه سامانههای نوین آبیاری از دیدگاه بهرهبرداران(نمونه موردی: دشت جیرفت)*
شاپور کوهستانی بهرآسمان - علی شهدادی
بررسی تأثیر بستهبندی هوشمند مجهز به نشانگر pH بر عمر مفید گوشت
کیمیا حسینی - محمد محسن زاده
برآورد کیفیت آبخوانهای دشت البرز برای مصارف کشاورزی و آب شرب
مهدی هدایت پور - حمیدرضا ربیعی فر - حسین حسن پور درویشی - رضا شیرین آبادی - سعید فرخی زاده
پیامدهای تغییرات اقلیمی بر پرورش میگو و راهکارهایی برای کاهش پیامدها
میلاد جعفری - شهلا چوبچیان
کنترل کیفیت میوهها پس از برداشت با استفاده از فناوری طیف سنجی مادون قرمز
دنیا حسینی - حسن صباغی
مدل سازی ارزشگذاری مشروط با دادههای دوگانه دو بعدی
صمد عرفانی فر - محمد بخشوده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4