0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کشاورزی ارگانیک، امنیت غذایی و پایداری زیستمحیطی: نقش تولید پایدار در تأمین غذای سالم و حفظ منابع طبیعی
نویسندگان :
سمیرا حسینی
1
مهرانگیز ابراهیمی
2
سیدرفیع عارف حسینی
3
حسام الدین حسینی
4
میدیا جرایی
5
1- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
2- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
3- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
4- دانشگاه علم و صنعت ایران
5- دانشگاه علوم تحقیقات تهران
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،پایداری زیستمحیطی،تولید پایدار،دسترسی به غذا،کشاورزی ارگانیک
چکیده :
کشاورزی ارگانیک معمولاً بهعنوان روشی پایدارتر نسبت به کشاورزی متداول شناخته میشود. این مطالعه تأثیرات آن را از دیدگاه جهانی بررسی میکند. از منظر زیستمحیطی، کشاورزی ارگانیک آلودگی کمتری ایجاد میکند، اما در مقایسه با کشاورزی متداول، بهرهوری پایینتری دارد. در حال حاضر، تنها ۱٪ از زمینهای کشاورزی جهان تحت کشت ارگانیک قرار دارد و به دلیل وابستگی بیشتر این روش به دانش و مدیریت تخصصی، ممکن است شکاف بهرهوری آن با کشاورزی متداول افزایش یابد. گسترش گسترده کشاورزی ارگانیک میتواند به کاهش زیستگاههای طبیعی و افزایش قیمت مواد غذایی منجر شود که ممکن است دسترسی اقشار کمدرآمد به غذای سالم را محدود کند؛ بنابراین، کشاورزی ارگانیک بهتنهایی راهحلی جامع برای پایداری و امنیت غذایی محسوب نمیشود. در مقابل، ترکیب هوشمندانه روشهای ارگانیک و متداول میتواند ضمن افزایش پایدار بهرهوری، اثرات منفی زیستمحیطی را کاهش دهد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر مدیریت سرخرطومی حنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus
مصطفی خنامانی
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
لگجی (Capparis spinosa L.) گیاه دارویی مناسب جهت بهبود معیشت بهره¬برداران و احیای مراتع خشک و نیمه¬خشک
وحید کریمیان - محسن فرزین
جداسازی و شناسایی باکتریوفاژ اختصاصی استافیلوکوکوس اورئوس از فاضلاب
فاطمه شریفی - سعید حسین زاده
درونپوشانی ترکیبات زیستفعال به روش الکتروریسی و کاربرد آن در صنعت
تکتم میری - هما ملائی - نفیسه مهدینژاد - حسین بارانی - محمود سلوکی
بررسی صفات رویشی ارقام جديد و ژنوتیپ¬های امیدبخش به روی دو پایه بذری به و زالزالک
مشهید هناره - حسن اکبری - حمید عبدالهی
اثر تنش شوری بر ویژگیهای مورفولوژیک و بیوشیمایی ژنوتیپهای کاملینا (Camelina sativa)
زهرا دهقانی - علی دادخدائی
Nano-Biosensors: Revolutionizing Smart Food Packaging for Enhanced Safety and Quality Monitoring
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
نقش کودهای زیستی در کاهش تنشهای غیرزیستی و بهبود عملکرد گیاهان زراعی
معصومه مصطفائی - زهره الویار
اثر کاربرد ترکیبی کود دامی همراه با کود مرغی بر رشد و عملکرد سیبزمینی رقم بامبا در شرایط مزرعهای
اصغر مارزی زاده - صاحبعلی بلندنظر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2