0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کشاورزی ارگانیک، امنیت غذایی و پایداری زیستمحیطی: نقش تولید پایدار در تأمین غذای سالم و حفظ منابع طبیعی
نویسندگان :
سمیرا حسینی
1
مهرانگیز ابراهیمی
2
سیدرفیع عارف حسینی
3
حسام الدین حسینی
4
میدیا جرایی
5
1- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
2- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
3- دانشگاه علوم پزشکی تبریز
4- دانشگاه علم و صنعت ایران
5- دانشگاه علوم تحقیقات تهران
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،پایداری زیستمحیطی،تولید پایدار،دسترسی به غذا،کشاورزی ارگانیک
چکیده :
کشاورزی ارگانیک معمولاً بهعنوان روشی پایدارتر نسبت به کشاورزی متداول شناخته میشود. این مطالعه تأثیرات آن را از دیدگاه جهانی بررسی میکند. از منظر زیستمحیطی، کشاورزی ارگانیک آلودگی کمتری ایجاد میکند، اما در مقایسه با کشاورزی متداول، بهرهوری پایینتری دارد. در حال حاضر، تنها ۱٪ از زمینهای کشاورزی جهان تحت کشت ارگانیک قرار دارد و به دلیل وابستگی بیشتر این روش به دانش و مدیریت تخصصی، ممکن است شکاف بهرهوری آن با کشاورزی متداول افزایش یابد. گسترش گسترده کشاورزی ارگانیک میتواند به کاهش زیستگاههای طبیعی و افزایش قیمت مواد غذایی منجر شود که ممکن است دسترسی اقشار کمدرآمد به غذای سالم را محدود کند؛ بنابراین، کشاورزی ارگانیک بهتنهایی راهحلی جامع برای پایداری و امنیت غذایی محسوب نمیشود. در مقابل، ترکیب هوشمندانه روشهای ارگانیک و متداول میتواند ضمن افزایش پایدار بهرهوری، اثرات منفی زیستمحیطی را کاهش دهد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد فناوریهای پیشرفته و تحلیل ردپای آب در مواجهه با چالشهای کمبود منابع آبی در ایران
تهمینه رئیسی نژاد - رضوان رئیسی نژاد
تولید پروتئین از ضایعات کشتارگاهی با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی: فرایندها، چالشها و کاربرد¬ها
ثنا محمدی - صابر امیری - مهسا ضروری - فرزاد میراب توپچی
Assessment of Phenolic Compound Accumulation in Fagopyrum esculentum Seeds under Salinity Stress
Nasrin Farhadi - Mojgan Abdeshahian - Samaneh Mottaghi
تهیه تقویم زنبورداری حوزه آبخیز درمیان در مراتع شرق بیرجند
وحیده عبداللهی - حسین ارزانی
تغییرات اقلیمی و امنیت غذایی
علی فضل الهی
کاربردهای اینترنت اشیاء در کنترل هوشمند آبزیپروری
زینب کاظمی - مریم عبدالرحمانی
افزایش انعطافپذیری گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری و قلیاییت با استفاده از طیفهای نوری تکمیلی: ارزیابی دستگاه فتوسنتزی
محمدرضا ملک زاده - حمیدرضا روستا
نقش هوش مصنوعی در تأمین امنیت غذایی با تکیه بر شناسایی و تشخیص آفات، بیماریهای گیاهی و باقیمانده سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی
سلمان امیری
A Review: Application Of Soilless Culture Technologies In The Ornamental plants
Omid Rasouli
جزایر بیماریزایی سالمونلا
فرزانه جلدی - سید مصطفی پیغمبری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2