0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد هوش مصنوعی در بستهبندیهای نوین صنعت غذا
نویسندگان :
امیرحسین ابراهیمی
1
علیرضا بیعوض
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
کلمات کلیدی :
بسته بندی هوشمند،صنایع غذایی،هوش مصنوعی
چکیده :
هوش مصنوعی (AI) شاخهای از علوم کامپیوتر است که با شبیهسازی فرآیندهای هوشمند انسانی در ماشینها و سیستمهای دیجیتال شناخته میشود. این فناوری در بسیاری از صنایع نظیر بهداشت، حمل و نقل و بهویژه صنعت غذا تحولات چشمگیری به وجود آورده است. در صنعت غذا، بستهبندی به عنوان یکی از مراحل کلیدی در زنجیره تأمین مواد غذایی مطرح است که بهکارگیری AI میتواند تأثیرات مثبتی نظیر بهبود کیفیت، ایمنی و پایداری ایجاد کند. این مقاله به بررسی ابعاد مختلف کاربرد هوش مصنوعی در بستهبندی نوین مواد غذایی پرداخته و چالشها و فرصتهای آن را بررسی میکنند، روش های مختلفی نظیر بسته بندی تحت خلاء ، استفاده از بسته بندی زیست تخریب پذیر و بسته بندی های خوراکی که مانع از انتشار گاز های گلخانه ای استفاده شده که با استفاده از الگوریتم یادگیری ماشین و شبکه عصبی مصنوعی صورت می پذیرد. تکنولوژی های مورد استفاده در صنعت غذا شامل یادگیری عمیق (Deep Learning) و شبکههای عصبی کانولوشنی (CNN) ، بهینهسازی و یادگیری تقویتی (Reinforcement Learning) ، تحلیل دادههای کلان (Big Data Analytics) ، ینایی کامپیوتری (Computer Vision) و الگوریتمهای تصمیمگیری بلادرنگ می باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی خصوصیات چهار گونه جلبک قرمز با روش الکتروشیمیایی
اسماعیل تماری - هاجر صداقت
اثر تنش خشکی، کاربرد بیوچار و تلقیح با میکوریزا بر رشد زرینگیاه
مرضیه بشارتی فر - غلامرضا خواجویی نژاد - عنایت الله توحیدی نژاد - جلال قنبری
کنترل واکنشهای قهوهای شدن آنزیمی در محصولات کشاورزی با استفاده از روش فراصوت
محمدرضا بذرافشان - ابوالفضل فدوی
نقش هوش مصنوعی در مدیریت آفات: راهکارهای نوین و چالشهای اجرایی
محمد حسین تنورساز - محمد جواد ادیبیان
ارزیابی سه روش مختلف تجربی (هارگریوز - تورگ - فائوپنمن مانتیث) و تخمین تبخیر و تعرق پتانسیل در ایستگاه سی سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد
غلامرضا علی پور مداب - ریحانه اسدی
تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر خصوصیات مروفولوژیک کینوا تحت تاثیر تنش شوری
منیره ابویی - ناصر برومند - معصومه صالحی
تحلیل نقش مزایای ادراکشده محصول در تعدیل اثر قیمت بر ارزش ادراکشده: مطالعه موردی بازار محصولات کشاورزی ارگانیک درهمدان
امیررضا اسراری
ارزیابی کیفیت و ایمنی گوشت: تکنیکهای پیشرفته طیفسنجی و نقش آنها در تشخیص فساد میکروبی
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
تاثیر کاربرد بقایای گیاهی و زغال زیستی آنها بر صفات بیوشیمیایی و عملکرد تریتیکاله در شرایط تنش شوری
احسان بیژن زاده - زهرا ارکیان - حمید رضا بوستانی
Prevalence of Peste des Petits ruminants Virus in West African Dwarf Goats from Osun State Nigeria.
Olayiwola Danso - Ismaila Muritala
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4