0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد هوش مصنوعی در بستهبندیهای نوین صنعت غذا
نویسندگان :
امیرحسین ابراهیمی
1
علیرضا بیعوض
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
کلمات کلیدی :
بسته بندی هوشمند،صنایع غذایی،هوش مصنوعی
چکیده :
هوش مصنوعی (AI) شاخهای از علوم کامپیوتر است که با شبیهسازی فرآیندهای هوشمند انسانی در ماشینها و سیستمهای دیجیتال شناخته میشود. این فناوری در بسیاری از صنایع نظیر بهداشت، حمل و نقل و بهویژه صنعت غذا تحولات چشمگیری به وجود آورده است. در صنعت غذا، بستهبندی به عنوان یکی از مراحل کلیدی در زنجیره تأمین مواد غذایی مطرح است که بهکارگیری AI میتواند تأثیرات مثبتی نظیر بهبود کیفیت، ایمنی و پایداری ایجاد کند. این مقاله به بررسی ابعاد مختلف کاربرد هوش مصنوعی در بستهبندی نوین مواد غذایی پرداخته و چالشها و فرصتهای آن را بررسی میکنند، روش های مختلفی نظیر بسته بندی تحت خلاء ، استفاده از بسته بندی زیست تخریب پذیر و بسته بندی های خوراکی که مانع از انتشار گاز های گلخانه ای استفاده شده که با استفاده از الگوریتم یادگیری ماشین و شبکه عصبی مصنوعی صورت می پذیرد. تکنولوژی های مورد استفاده در صنعت غذا شامل یادگیری عمیق (Deep Learning) و شبکههای عصبی کانولوشنی (CNN) ، بهینهسازی و یادگیری تقویتی (Reinforcement Learning) ، تحلیل دادههای کلان (Big Data Analytics) ، ینایی کامپیوتری (Computer Vision) و الگوریتمهای تصمیمگیری بلادرنگ می باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی اثر ترکیب هیدروژل و کود NPK بر رشد نهال خیار
علی برنوسی - محمدرضا زمانی - قاسم رضا نژاد - علیرضا منصوریان
شیوع سرولوژیک توکسوپلاسموزیس در دام¬های استان مازندران
محمودرضا اثناعشری
ریز جلبک اسپرولینا (Spirulina)؛ طلای سبز
سید مبین قنبری - سجاد صفری
مروری بر بازیابی پایدار فسفر از پساب صنایع لبنی با استفاده از تبلور استروویت: رویکردی نوین در تولید کود زیستی
حسین کیانی - بهاره ابراهیمی تمندگانی - ملیکا امینی زاده
آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیر و فراوردههای لبنی: وضعیت فعلی، روشهای شناسایی و دیدگاههای آینده
امیر ساسان مظفری نژاد
کاربرد هوش مصنوعی در کشاورزی هوشمند برای کاهش نیتراتها در محصولات کشاورزی
زهرا سیمایی - محمدحسین صیادی - سارا امامی
پیشرفتهای اخیر در کاربرد فرآیند خشککردن پاششی در صنایع غذایی
فخرالدین صالحی
بررسی کارایی بیوکاتالیزورها در طراحی و سنتز نانوکودها
حمیرا مسعودی پور
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاحشده در صنایع غذایی
یاسر شهبازی - نسیم شاویسی
برآورد احتیاجات پروتئینی جوجههای شترمرغ ۱۰ تا ۴۰ روزه با استفاده از مدلسازی خط شکسته
غلامرضا زابلی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2