0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نانو فناوری و کاربرد آن به عنوان نانوکودها
نویسندگان :
فائزه بلوچی
1
غلامرضا شریفی
2
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
اقتصاد،کشاورزی مدرن،گیاه،نانوکودها،نانو مواد
چکیده :
شکی نیست که افزایش عظیم تولید غذا در جهان نتیجه مستقیم استفاده بیشتر از کودهای معدنی است . با این حال، تحقیقات نشان میدهند که افزایش استفاده از کودهای معمولی منجر به خطرات زیست محیطی عمده، از جمله آلودگی خاک و آب شدهاست. نانوتکنولوژی فناوری رو به رشد دهه جاری است که نتایج امیدوارکنندهای را در کنترل نهادههای کشاورزی و حفظ تعادل زیستمحیطی نشان دادهاست. ویژگیهای ظرفیت رهاسازی کنترلشده و تحویل هدفمند، نانو کودها را در مقایسه با کودهای معمولی دارای پتانسیل مثبت کردهاست . نانوکودها و نانوذرات پلیمری پتانسیل بالایی را در عوامل مختلف رشد گیاه نشان دادهاند . مطالعات متعدد پیشرفتهای قابل توجهی را در معیارهای رشد، عملکرد دانه و بنیه کلی گیاه پس از کاربرد نانو کود نشان میدهد. علاوه بر این، گیاهان تیمار شده با نانو کودها انعطاف پذیری بالایی را در برابر عوامل استرس زای بیولوژیکی و محیطی نشان میدهند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تلقیح مصنوعی در طیور: یک رویکرد کارآمد در بهبود تولیدمثل
فاطمه متفکر
پتانسیل جلبکها در تولید بیودیزل و فوکوییدان: راهکارهای نوین برای انرژی پایدار و سلامت
مریم نظری - گیلان عطاران فریمان
ارزیابی اثرات ضدمیکروبی و ضداکسایشی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اسانسها در مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
امکان سنجی تولید شیر خشک جایگزین گوساله (شیر خشک دامی) غنی شده و پروبیوتیک
سید حسام حمیدی - مهدی قدرت - قاجار علی
برآورد عملکرد یونجه بر اساس نهادههای انرژی با استفاده از تابع تولید کاب داگلاس و الگوریتم کرم شبتاب
علیرضا خوشرو
پرورش میگوی هوشمند: راهکاری برای کاهش آلودگی و ارتقاء بهداشت محیط
میلاد جعفری - شهلا چوبچیان
Neoscytalidium dimidiatum (Botryosphaeriaceae, Ascomycota) همراه با شاخه، جوانه، میوه و بذر درختان انبه (Mangifera indica L.) در ایران
آتیه رئیسی - حمید محمدی
اثر دما، خشکی و شوری بر صفات فیزیولوژیکی گیاهان دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.)، شنبلیه (Borago officinalis L.)، گل گاو زبان (Borago officinalis L.) و گل راعی (Hypericum perforatum L.)
رضا میرزائیان دهکردی
کودهای زیستی: مروری بر نقش آنها در بهبود خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک
معصومه مصطفائی - زهره الویار
مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در افزایش ماندگاری میوه خرما
یاسمن رنجبر - حمیدرضا اخوان - رضا حاجی محمدی فریمانی - سپیده خراسانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4