0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
روش¬های مختلف آبزی پروری در مناطق خشک جهت تولید پایدار
نویسندگان :
هاشم خندان بارانی
1
محدثه میری
2
1- پژوهشگاه زابل
2- پژوهشگاه زابل
کلمات کلیدی :
آبزی پروری بیابانی،امنیت غذایی،تغییرات اقلیمی،توسعه پایدار
چکیده :
امروزه اثر تغییرات اقلیمی و چالش های کم آبی در مناطق خشک در حال تشدید است و نیاز به تولید مواد غذایی پایدار در این مناطق را برانگیخته است. در این زمینه، آبزی پروری به عنوان یک بخش مهمی از تولید مواد غذایی در سراسر جهان، می تواند نقش اساسی در مبارزه با فقر و گرسنگی در مناطق خشک داشته باشد. این مطالعه به بررسی روش های مختلف آبزی پروری در این مناطق پرداخته است. استفاده از منابع آبی نامتعارف و توسعه روش های کشاورزی و آبزی پروری توام مانند تکنیک های آکواپونیک و بیوفلوک از جمله راهکارهای مورد استفاده برای آبزی پروری پایدار در این مناطق بودند. سیستم آبزی پروری چرخشی نیز به عنوان یک تکنیک جدید می تواند در تولید غذا و مدیریت صحیح آب در این مناطق موثر باشد. همچنین از انرژی زمین گرمایی برای به حداقل رساندن اثرات تغییرات شدید دما در این مناطق استفاده شده است تا امکان ادامه کشت در طول سال فراهم شود. برخی از گونه های ماهی (به ویژه تیلاپیا)، سخت پوستان (میگو و آرتمیا) و ریزجلبک ها با موفقیت در این مناطق کشت شده اند. بنابراین، آبزی پروری می تواند با موفقیت به ایجاد امنیت غذایی در مناطق خشک کمک کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پیش تغلیظ و اندازهگیری دیازینون از نمونههای آبی با میکرو استخراج مایع-مایع هموژن از طریق شناورسازی با استفاده از کروماتوگرافی گازی-طیف سنج جرمی
محبوبه شیرانی - محبوبه امیرانی پور
اثرات ریزجلبکها بر تولید و ترکیب شیر نشخوارکنندگان
زهرا جوکارریگآبادی - ارسلان برازنده - جمیل بهرامپور
شناسایی و کمیسازی آلکالوئیدهای هارمین و هارمالین در عصاره گیاه دارویی Peganum harmala L. با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع با کارایی بالا (HPLC)
ستار طهماسبی انفرادی - رضا یزد آبادی - داود محمدی پور
آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیر و فراوردههای لبنی: وضعیت فعلی، روشهای شناسایی و دیدگاههای آینده
امیر ساسان مظفری نژاد
فراتحلیل چالشها و موانع کارآفرینی کشاورزی در ایران
فاطمه نقی بیرانوند - جعفر یعقوبی - غلامرضا مجردی
بررسی کاربردهای اخیر فناوری مایکروویو به عنوان روش جدید خشک کردن مواد غذایی
محمدرضا بذرافشان - سید حسین حسینی قابوس
بررسی نقش محلول ارگانیک چای کمپوست بر بهبود و اصلاح تنش شوری با تاکید بر پاسخهای جوانه-زنی بذر ذرت (رقم بومی بهبهان) در راستای سیاستهای زیست فناوری کشاورزی
راهله احمدپور - حکیمه بخرد - سعیدرضا حسین زاده - فاطمه عابدیان - فاطمه شبان - زهرا مرامی - فاطمه بنایی
تحلیل رفتار کشاورزان شهرستان جیرفت در کاهش مصرف سموم کشاورزی بر مبنای نظریه رفتار برنامهریزیشده
امید شریفی
تأثیر تنوع زیستی قارچهای خاکزی بر عملکرد اکوسیستمهای خاکی و سلامت آنها
یاسمن مظفری گودرزی - زهرا میرسلیمانی - زینب بهمنی
استقرار صنایع تبدیلی مواد غذایی، راهکاری کارآمد در توسعه روستایی
بهمن خسرویپور - زینب نعامی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4