0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی لاکتاز مهندسی شده در صنایع غذایی
محمد کرد
سيستم تجزيه و تحليل خطر و نقاط کنترل بحراني در ایمنی فرآیند سرخ‌کردن
حسن صباغی
Life Cycle Assessment (LCA) – A Necessity for The Sustainable Food Systems
Mahta Samadi
نقش استارت‌آپ‌ها در توسعه اقتصادی کشاورزی و جوامع روستایی ایران
معصومه والی
تاثیر آب پلاسمایی شده در کاهش شمارش کلی میکروارگانیسم‌های میوه گواوا
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
بررسی خصوصیات آنتی‌باکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلم‌های خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
مریم الیاسی بختیاری - مجید مکبر اصفهانی - فاختک طلیعی - مرضیه اکبرزاده
برآورد عملکرد یونجه بر اساس نهاده‌های انرژی با استفاده از تابع تولید کاب داگلاس و الگوریتم کرم شب‌تاب
علیرضا خوشرو
ارزیابی انواع باکتری های افراطی پسند بر عملکرد ذرت و عناصر ریزمغذی تحت تنش شوری و قلیائیت خاک
مهرنوش اسکندری تربقان - غلامحسین خلیلی طربقه
بررسی اثر ترکیب کائولین و روغن معدنی بر مهار پروانه برگ‌خوار مرکبات Papilio demoleus (Lep., Papilionidae)
عاطفه اسدنیا چوب بستی - محمدرضا دماوندیان - بهنام امیری بشلی
پروتئین‌های تک‌سلولی: جایگزین پایدار برای منابع پروتئینی سنتی در آبزی پروری
محمدحسین خانجانی - سعید حاجی رضائی - احمد رفیعی پور - علیرضا قائدی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2