0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر خشک‌کردن نارنگی کف‌پوشی‌شده با CMC و MPC در آون بر رنگ و ویتامین ث پودر تولیدی
شیما امیدی - زهرا رنجبری نسب - سمیه سنجری
بررسی خصوصیات حسی و عملکردی پنیر صبحانه فرآوری شده با زیتون
اهدا نوری زاده - علیرضا مهرگان نیکو
بررسی خواص ضدسرطانی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گیاه پنیرک توسط آنزیم پپسین و فلاورزایم
رویا شهریاری سرحدی - علی نیازی - علی اکبر غلامی - محمدصادق تقی زاده
تحلیل چالش‌ها و فرصت‌های اقتصاد چرخه‌ای در کشاورزی و تاثیر آن در توسعه پایدار روستایی
ساره پاکاریان - وحید ریاحی
تحلیل سرنوشت و پراکنش آفت‌کش‌ها در مه: چالش‌ها، تهدیدات و پیامدهای زیست‌محیطی
کیمیا کوهستانی
کاربرد نانوکیتوزان و اسانس‌های گیاهی در توسعه فیلم‌های خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
اصول اساسی و دامنه کاربرد استاندارد 90-1995 کدکس پیرامون ماهی گیزشده
رضا رضانژاد
بیوتروریسم کشاورزی
صدیقه سادات سیددعائیان - ابراهیم دورانی علیایی
بررسی حذف زیستی فلزات سنگین از محیط‌های آبی توسط جنس باسیلوس
شکوفه السادات اعتمادزاده - نرگس بالاور
اثر اسید هیومیک بر فراسیون سفید در تنش شوری
سپیده مجرب - علیرضا پیرزاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2