0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بهبود ویژگیهای انگور رقم تامپسون با کاربرد تیمار هورمون براسینواسترویید (Vitis vinifera L.)
نویسندگان :
حمیده محمدی
1
زهرا پاک کیش
2
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
وزن خوشه،عملکرد،رشد
چکیده :
از آنجایی که میوه انگور بسیار بازار پسند و افزایش ویژگی های کمی و کیفی آن مورد توجه مصرف کنندگان می باشد، هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر هورمون براسینواستروئید روی بهبود ویژگی های کمی میوه انگور تامپسون بوده است.محلول پاشی روی درختان در مرحله نوک سبزی حبه به صورت یک آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 4 تکرار انجام شد. محلول پاشی روی انگور رقم تامپسون با هورمون براسینواسترویید با غلظت(0، 5/0 ، 75/0و 5/1 میلی گرم بر لیتر) صورت گرفت. سپس برخی ویژگی ها مانند وزن میوه و خوشه تعداد حبه در خوشه اندازه گیری شدند.طبق نتایج بدست آمده از تحقیق حاضر، کاربرد هورمون براسینواسترویید سبب افزایش وزن خوشه در مقایسه با تیمار شاهد شدند و غلظت 5/1 میلیگرم بر لیتر براسینواسترویید بیشترین وزن خوشه را در مقایسه با سایر تیمار ها نشان داد. تیمار با هورمون براسینواسترویید، سبب افزایش تعداد حبه در خوشه، گردید. غلظت 5/1 میلیگرم بر لیتر براسینواسترویید، بیشترین تعداد حبه در خوشه را در مقایسه با سایر تیمار ها نشان داد. محلول پاشی با براسینواسترویید در انگور رقم تامپسون در مرحله نوک سبزی سبب افزایش وزن حبه ها در تمامی غلظت های بکاربرده شده در مقایسه با شاهد شدند. بطوریکه، غلظت 5/1 میلیگرم بر لیتر براسینواسترویید بیشترین وزن حبه در خوشه را در مقایسه با سایر تیمار ها نشان داد. طبق نتایج بدست آمده از آزمایش حاضر، هورمون براسینواستروئید سبب افزایش وزن میوه و خوشه در مقایسه با شاهد شد. بطوریکه، غلظت 5/1 میلی گرم بر لیتر براسینواستروئید بهترین اثر را روی تشکیل میوه داشت.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی خصوصیات چهار گونه جلبک قرمز با روش الکتروشیمیایی
اسماعیل تماری - هاجر صداقت
بررسی خصوصیات حسی و عملکردی پنیر صبحانه فرآوری شده با زیتون
اهدا نوری زاده - علیرضا مهرگان نیکو
بررسی میزان آلودگی سبزیجات و محصولات کشاورزی آبیاریشده با پسابهای حاوی سالمونلا (Salmonella)
امیر حسین رضازاده شیرازی - فاطمه متفکر - سارا مهبودی
پیشرفتهای اخیر در فناوری اکستروژن در صنعت غذا
حنان لشکری
امکان سنجی تولید شیر خشک جایگزین گوساله (شیر خشک دامی) غنی شده و پروبیوتیک
سید حسام حمیدی - مهدی قدرت - علی قاجار
القای مکانیسمهای دفاعی در برابر سفیدک پودری خیار با عصارۀ فلاونوئیدی اسفناج
هاجر سلیمانی - رضا مستوفیزاده قلمفرسا
تحلیل شدت و مدت خشکسالی هواشناسی در دشت مغان، استان اردبیل
پویا اللهویردی پور
کنترل کیفیت میوهها پس از برداشت با استفاده از فناوری طیف سنجی مادون قرمز
دنیا حسینی - حسن صباغی
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ترکیبات اسانسی گیاهان دارویی: مطالعه مروری
محدثه احمدی - اکبر عرب حسینی - هادی صمیمی اخیجهانی
توسعه پایدار توسعه روستایی بر تاکید در دانش بومی
بهمن خسرویپور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4