0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعه اسیدهای چرب روغن هسته خرمای ارقام مضافتی و کلوته جیرفت، راهکاری برای استفاده از ضایعات و دستیابی به امنیت غذایی
نجمه سلیمانی - بهمن پناهی - فاطمه دریجانی
ارزیابی خلاء عملکرد دانه برنج در شرق استان گلستان
عباس بیابانی - علی راحمی کاریزکی - حدیثه فرامرزی کوهسار - آیهان آق ارکاکلی - مهین پودینه
کاربرد نانوکیتوزان و اسانس‌های گیاهی در توسعه فیلم‌های خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
متاآنالیز در گیاهان روغنی کلزا و ذرت و برای شناسایی ژن‌های فعال در بیوسنتز اسیدهای چرب و پاسخ به تنش خشکی
فاطمه محمودی خالدآبادی - علی مقدم - مرضیه مهری
کشت و کار هوشمندانه: چگونه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا به کشاورزان کمک می‌کنند؟
محمد جواد ادیبیان
بررسی رابطه بین ارزش‌افزوده بخش کشاورزی و مصرف انرژی (مدل‌سازی با روش خودرگرسیون برداری در ایران)
علیرضا کرباسی - سارا بزرگ چنانی
نقش کشاورزی ارگانیک در دستیابی به کشاورزی پایدار :اثرات زیست‌ محیطی و اجتماعی- اقتصادی
محمد سعید وقار
مروری بر پاسخ گیاهان به تنش آلودگي نفتي
محمد جعفر هدایتی - آمنه قاسمی مصرمی - عنایت الله نیای اسفیانی - سوسن قاسمی مصرمی - راضیه گزنی
تغییر اقلیم و اثرات آن بر تولید بذر
فاطمه شریعتی‌نیا - هرمزد نقوی - جلال قنبری - مهدی غضنفری
Impact of Combined Vitamin C/Selenium Supplementation in Vegetable Oil-Based Diets on Broiler Performance, Blood Lipids, and Breast Meat Oxidative Stability
Dariush Khademi Shurmasti - Farid Shariatmadari
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4