0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر اسید هیومیک بر فراسیون سفید در تنش شوری
سپیده مجرب - علیرضا پیرزاد
کاربرد ترکیبات آلی فرّار گیاهی در مدیریت بیماری‌های گیاهی: مروری بر چالش‌ها و پتانسیل‌ها
زهرا امجدی - فریده فرح‌بخش
شناسایی و کمی‌سازی آلکالوئیدهای هارمین و هارمالین در عصاره گیاه دارویی Peganum harmala L. با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع با کارایی بالا (HPLC)
ستار طهماسبی انفرادی - رضا یزد آبادی - داود محمدی پور
بررسی تغییرات اقلیم و تاثیرات آن بر گیاهان از طریق اعمال تنش‌های مختلف و راهکارهای مقابله با آن‌ها
سرور محمدی
بررسی عوامل موثر بر توسعه گل و گیاهان زینتی (مطالعه موردی: شهرستان محلات استان مرکزی)
مستانه غنجی - زهرا خوشنودی فر - غلامرضا گودرزی
اثر غلظت‌های مختلف جیبرلین بر رشد درون شیشه‌ای گیاهچه سیب زمینی حاصل از ریزنمونه میکروتیوبر
ناصر عسکری - امیرمحمد شاهرخی
هوش مصنوعی: راهکار نوین برای مقابله با تغییرات اقلیمی و بهینه‌سازی منابع
اعظم نیک بخت - محمد حسین صیادی - عادله راه نشین - معصومه اسدی پور
تاثیر روغن زیتون بر خواص مکانیکی فیلم‌های خوراکی ژلاتین برای استفاده در بسته‌بندی‌های خوراکی
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
نقش سامانه‌های تصفیه طبیعی به عنوان راه‌حلی مؤثر جهت مدیریت پایدار و کاهش چالش‌های آلودگی آب
سحر حسینی - محمد سوری روداوری - امید بهمنی
بررسی خصوصیات چهار گونه جلبک قرمز با روش الکتروشیمیایی
اسماعیل تماری - هاجر صداقت
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2