0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کپسوله کردن پروبیوتیکها با نانومواد
نویسندگان :
فاطمه قهرمانی
1
محمود توکلی
2
محمدامین میری
3
صدیقه سلیمانی فرد
4
سمیه نیک نیا
5
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه زابل
3- دانشگاه زابل
4- دانشگاه زابل
5- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
پروبیوتیک،ریزپوشانی،نانومواد،نانوذرات،نانوالیاف
چکیده :
باکتریهای پروبیوتیک در فعالیت های فیزیولوژیکی مختلف شرکت کرده و فواید سلامت بخشی را در سیستم گوارش ایفا میکنند. با این حال، زنده ماندن و کارایی زیستی آنها تحت تأثیر شرایط سخت دستگاه گوارش مانند اسید معده، آنزیم های مختلف و نمک های صفراوی قرار میگیرد. کپسوله سازی بر اساس نانومواد مختلف، پتانسیل فوق العادهای برای محافظت از پروبیوتیکها نشان میدهد. در این بررسی، ما یک تحقیق گسترده با استفاده از پایگاه های اطلاعاتی سیویلیکا، انجام جستجو های google scholar ، Elsevier connect درباره این موضوع انجام دادیم و برخی از فناوری های کپسوله سازی جدید شامل نانومواد، نانوالیاف و نانوفیلم و اعمال اثربخشی پروبیوتیک های کپسوله شده بررسی گردید. نتیجه گیری: فناوری کپسوله کردن پروبیوتیکها با نانومواد راندمان زنده مانی باکتری را افزایش داده و باعث مقاومت باکتری در برابر شرایط سخت گوارشی میشود. این بررسی برای صنایع غذایی در تهیه و استفاده از پروبیوتیکهای کپسوله شده چند منظوره در صنعت غذا و دارو حائز اهمیت است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) بر فراسنجه¬های جدول زندگی سوسک چهار نقطهای حبوبات، Callosobruchus maculatus (F.) (Coleoptera: Chrysomelidae)
حانیه سادات عزیزی کاشی - بهرام ناصری - هوشنگ رفیعی دستجردی - جبرائیل رزمجو - عسگر عباداللهی
القای مکانیسمهای دفاعی در برابر سفیدک پودری خیار با عصارۀ فلاونوئیدی اسفناج
هاجر سلیمانی - رضا مستوفیزاده قلمفرسا
روشهای نوین کنترل کیفیت در تولید پنیر پیتزا
سحر نیکوئی - رضا حاجی محمدی فریمانی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی
ارزیابی راندمان انتقال و توزیع آب در شبکه آبیاری سبیلی دز
سعید طاهری قناد
عصارههای دارویی کلزا، فرصتها و چالشها
فرزانه بوشاسب - زینب عباسی
فناوری جدید و مدرن برای تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی و مدیریت ایمنی مواد غذایی
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
تنوع زیستی نماتدهاي انگل گياهي درختان سیب باغهاي شهرستان دماوند
فرناز فکرت - رضا قادری - ابراهیم پورجم - اکبر کارگربیده - مجید پدرام - ذبیح الله اعظمی ساردویی
نقش هوش مصنوعی در تحول و بهبود فرآیندهای کشاورزی
امید شریفی - سمیرا بهروزه
توسعه کاربردهای بستهبندی پایدار موادغذایی از فیلمهای ترکیبی کیتوزان/پلیوینیلالکل
حدیثه صادق زاده بجندی - ثمین صمدزاد - طرلان کرامتی - محمدحسین عبدلی حسین آبادی
مروری بر استفاده از مخمرها در تغذیه نشخوارکنندگان
زهرا جوکارریگآبادی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2