0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بستهبندی هوشمند: محافظت از غذا و تضمین سلامت
نویسندگان :
مهناز خسروی
1
1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
کلمات کلیدی :
ایمنی،بسته بندي هوشمند،کنترل کيفيت،ماندگاري
چکیده :
امروزه بستهبندی مواد غذایی گذشته از حفظ فیزیکی مواد غذایی در برابر آلودگیها و راحتی توزیع، میتواند در راستای ردیابی ماده غذایی از کارخانه تا زمانی که به دست مصرفکننده میرسد مورد استفاده قرار گیرد. استفاده از فناوريهاي نوین در بستهبنديهاي مواد غذایی در حال افزایش است.که میتوان از بستهبندی هوشمند در این زمینه نام برد بستهبندی هوشمند یکی از انواع بستهبندیهای نوین است که با جمع آوری و ارائه اطلاعات از محیط داخل و بیرون ماده غذایی ، نسبت به کیفیت و قابلیت مصرف محصول بستهبندی شده هشدار میدهد، در واقع یک دستگاه یا برچسب هوشمند است که میتواند کیفیت محصول را در طول حمل و نقل و انبارداری کنترل نماید و سلامت و یا فساد آن را به مصرف کننده اطلاع دهد و به عنوان روش جایگزین با تاریخ انقضاء سنتی، مورد توجه قرار گرفته است. به همین دلیل اهمیت ویژه ای در مواد غذایی دارد. بنابراین هدف از بسته بندي هوشمند ارائه محصولات ایمن و با کيفيتتر میباشد. این مقاله با مطالعه کتابخانهای و اینترنتی به بررسی سيستمهاي مختلف بستهبندي هوشمند میپردازد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی چرخه عمر (LCA) و نقش آن در بهبود پایداری محیط زیست
اعظم تبیانیان - محمد طلائیان عراقی - مریم شاه بابای آشتیانی - حسین طوری
استخراج آنزیم از ضایعات غذایی
ستایش کرمعلی - محمدیار حسینی
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
Study of Tecomella undulata Vegetative Parameters and Human Destructive Factors in Jiroft County, Kerman Province, Iran
Somayeh Zangiabadi - Hannah Owens - Ahmad Pourmirzaie - Mohammad Sadra Mijani
نقش سرمایه اجتماعی در حفاظت از محیط¬زیست
سمانه طالعی اردکانی - فروغ اسمعیلی صدرآبادی
اولین گزارش از شناسایی ویروس موزائیک زرد لوبیا (Potyvirus phaseoluteum) از گیاه فریزیا از ایران
سید عبداله معراجی نیا - احمد حسینی - علی پور خالویی
مطالعه هموپارازیتها در خوتکای اوراسیایی (Anas crecca)
آلا غلامرضازاده یوسفی - حسین جوان بخت
اثربخشی ریزپوشانی ترکیبات زیستی تریکودرما در مهار زیستی نماتد مرکبات (Tylenchulus semipenetrans)
نیلوفر عرب سربیژن - حسین علایی شاه ولی انار - لاله ایلخان - علی اکبر محمدی میریک
تکنیکهای بعد از فراوری مواد غذایی با پرینترهای سهبعدی (3DP)
مینا سالاری شهری
مروری بر کاربردهای ترکیبات پریبیوتیک در صنایع غذایی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2