0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی خصوصیات آنتیباکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
نویسندگان :
مریم الیاسی بختیاری
1
مجید مکبر اصفهانی
2
فاختک طلیعی
3
مرضیه اکبرزاده
4
1- دانشگاه گنبد کاووس
2- دانشگاه گنبد کاووس
3- دانشگاه گنبد کاووس
4- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
اسانس دارچین،ایزوله پروتئین سویا،فیلم خوراکی،کربوکسی متیل سلولز
چکیده :
فیلمها و پوششهای خوراکی با حفظ کیفیت محصولات غذایی، ماندگاری آنها را افزایش میدهند. همچنین از آنها در برابر زوال فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی محافظت میکنند. در این پژوهش، به منظور بهینهسازی ترکیب فیلمهای خوراکی حاوی ایزوله پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز، نسبت های مختلف این دو ترکیب بررسی شد. نتایج آزمایشهای فیزیکی و مکانیکی نشان داد که نسبت ۳:۲ ایزوله پروتئین سویا / کربوکسی متیل سلولز بهترین عملکرد را دارد. سپس ترکیب منتخب با اسانس دارچین در دو غلظت 5/0و 5/1 درصد، غنی سازی شد؛ و تأثیر آن بر ویژگیهای آنتیباکتریال مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در غلظت 5/0 درصد، اسانس دارچین قادر به مهار رشد باکتری ها نبود. اما با افزایش غلظت به 5/1 درصد، اثر آنتیباکتریایی آن بهطور چشمگیری افزایش یافت. در این غلظت، اسانس دارچین توانست رشد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی را مهار کند و به ترتیب هالههای عدم رشد با قطر 69/21 و 43/25 میلی متر ایجاد نماید. این مقادیر، در مقایسه با دیسک تتراسایکلین که هالههایی به قطر 04/17 و 41/22 میلیمتر ایجاد کرده بود، به طور معناداری بیشتر بودند. این یافتهها نشان دهنده پتانسیل بالای اسانس دارچین در غلظتهای بالا، بهعنوان یک آنتیباکتریال مؤثر برای بستهبندی مواد غذایی، است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Reduction of Evaporation in Quince (Cydonia oblonga Mill.) Orchard Under Shading net
Maryam Tatari Varnousfaderani
Life Cycle Assessment (LCA) – A Necessity for The Sustainable Food Systems
Mahta Samadi
Circular Economy in Agriculture: A Pathway to Sustainable Resource Management and Environmental Preservation
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
مروری بر بسته بندی فعال در محصولات نانوایی: کاربردها و روندهای آینده
پریا حسین زاده قلعه جوقی - شهرک واتگر - نادیا ترقی خواه
تاثیر محلولپاشی فنیلآلانین بر شاخصهای رشد فیزیولوژیک دانه برنج
پرستو دریادل - محمدرضا قلمبران - سیده بتول حسنی - مرتضی نصیری
تغییرات اقلیمی و امنیت غذایی
علی فضل الهی
کاربردهای فناوری فراصوت هوابرد در صنایع غذایی
شبیهسازی نیاز خالص آبیاری گیاه سیب زمینی در شرایط تغییر اقلیم با مدل کراپ وات
فاطمه بیاتانی - غلامعباس فلاح قالهری
کاربرد نانوساختارهای لیپیدی حاوی اسانس درمنه: بهرهگیری از آن در بستهبندی مواد غذایی
ندا نریمانی - کوثر تقوی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
مقایسه اثر نانو کلات سیلیکون و سیلیکون بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه گندم (رقم شیرودی) در شرایط تنش آلومینیوم
کورش دلاور - پگاه کاویانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2