0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی خصوصیات آنتیباکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
نویسندگان :
مریم الیاسی بختیاری
1
مجید مکبر اصفهانی
2
فاختک طلیعی
3
مرضیه اکبرزاده
4
1- دانشگاه گنبد کاووس
2- دانشگاه گنبد کاووس
3- دانشگاه گنبد کاووس
4- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
اسانس دارچین،ایزوله پروتئین سویا،فیلم خوراکی،کربوکسی متیل سلولز
چکیده :
فیلمها و پوششهای خوراکی با حفظ کیفیت محصولات غذایی، ماندگاری آنها را افزایش میدهند. همچنین از آنها در برابر زوال فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی محافظت میکنند. در این پژوهش، به منظور بهینهسازی ترکیب فیلمهای خوراکی حاوی ایزوله پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز، نسبت های مختلف این دو ترکیب بررسی شد. نتایج آزمایشهای فیزیکی و مکانیکی نشان داد که نسبت ۳:۲ ایزوله پروتئین سویا / کربوکسی متیل سلولز بهترین عملکرد را دارد. سپس ترکیب منتخب با اسانس دارچین در دو غلظت 5/0و 5/1 درصد، غنی سازی شد؛ و تأثیر آن بر ویژگیهای آنتیباکتریال مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در غلظت 5/0 درصد، اسانس دارچین قادر به مهار رشد باکتری ها نبود. اما با افزایش غلظت به 5/1 درصد، اثر آنتیباکتریایی آن بهطور چشمگیری افزایش یافت. در این غلظت، اسانس دارچین توانست رشد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی را مهار کند و به ترتیب هالههای عدم رشد با قطر 69/21 و 43/25 میلی متر ایجاد نماید. این مقادیر، در مقایسه با دیسک تتراسایکلین که هالههایی به قطر 04/17 و 41/22 میلیمتر ایجاد کرده بود، به طور معناداری بیشتر بودند. این یافتهها نشان دهنده پتانسیل بالای اسانس دارچین در غلظتهای بالا، بهعنوان یک آنتیباکتریال مؤثر برای بستهبندی مواد غذایی، است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
درونپوشانی، فنآوری نوین در فرآوری مواد غذایی
حنان لشکری
Utilizing Peanut Shell-Derived Materials in Active Packaging Systems: A Sustainable Approach to Combat Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
اثر افزودن شان و ورق موم آجدار بر میزان تخمگذاری ملکه زنبور عسل (Apis mellifera)
محمدرضا بحرینی بهزادی - اسماعیل کشاورزنیا
تاثیر محلولپاشی اسید جاسمونیک و 24- اپی براسینولید بر رنگریزههای گیاهی، فعالیت آنزیمی و گلدهی سیکلامن (Cyclamen Persicum)
پیمان انگورج - الهام دانائی
امکانسنجی تولید امولسیون پیکرینگ و کاربرد آن در تولید بستهبندی مواد غذایی
کوثر تقوی - ندا نریمانی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
اولین گزارش ویروس ساقه آبلهای سیب (Apple stem pitting virus (Foveavirus mali) , ASPV) از باغات گلابی در استان کرمان
نجمه عظیمی - احمد حسینی - خلیل ملک زاده
کاربرد توابع مفصل در تحلیل ریسک عملکرد گندم دیم (مطالعه موردی: دشت اهر)
پویا اللهویردی پور - احمد فاخری فرد
مقایسه عملکرد شاخص بارش موثر و تحلیل خوشهبندی در تعیین اقلیم مناطق مختلف
لاله پرویز - شهلا ارچینی - سحر محمدیان
تأثیر مقررات زیست محیطی بر توسعه سبز کشاورزی
هاجر اثنی عشری
بهبود ویژگیهای انگور رقم تامپسون با کاربرد تیمار هورمون براسینواسترویید (Vitis vinifera L.)
حمیده محمدی - زهرا پاک کیش
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4