0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی خصوصیات آنتیباکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
نویسندگان :
مریم الیاسی بختیاری
1
مجید مکبر اصفهانی
2
فاختک طلیعی
3
مرضیه اکبرزاده
4
1- دانشگاه گنبد کاووس
2- دانشگاه گنبد کاووس
3- دانشگاه گنبد کاووس
4- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
اسانس دارچین،ایزوله پروتئین سویا،فیلم خوراکی،کربوکسی متیل سلولز
چکیده :
فیلمها و پوششهای خوراکی با حفظ کیفیت محصولات غذایی، ماندگاری آنها را افزایش میدهند. همچنین از آنها در برابر زوال فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی محافظت میکنند. در این پژوهش، به منظور بهینهسازی ترکیب فیلمهای خوراکی حاوی ایزوله پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز، نسبت های مختلف این دو ترکیب بررسی شد. نتایج آزمایشهای فیزیکی و مکانیکی نشان داد که نسبت ۳:۲ ایزوله پروتئین سویا / کربوکسی متیل سلولز بهترین عملکرد را دارد. سپس ترکیب منتخب با اسانس دارچین در دو غلظت 5/0و 5/1 درصد، غنی سازی شد؛ و تأثیر آن بر ویژگیهای آنتیباکتریال مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در غلظت 5/0 درصد، اسانس دارچین قادر به مهار رشد باکتری ها نبود. اما با افزایش غلظت به 5/1 درصد، اثر آنتیباکتریایی آن بهطور چشمگیری افزایش یافت. در این غلظت، اسانس دارچین توانست رشد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی را مهار کند و به ترتیب هالههای عدم رشد با قطر 69/21 و 43/25 میلی متر ایجاد نماید. این مقادیر، در مقایسه با دیسک تتراسایکلین که هالههایی به قطر 04/17 و 41/22 میلیمتر ایجاد کرده بود، به طور معناداری بیشتر بودند. این یافتهها نشان دهنده پتانسیل بالای اسانس دارچین در غلظتهای بالا، بهعنوان یک آنتیباکتریال مؤثر برای بستهبندی مواد غذایی، است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر کودهاي زیستی بر قطر ساقه ریحان بنفش
شاهین مکری - حسن حیدری - فاطمه شیرزادی
روشهای فیزیکوشیمیایی تلخیزدایی از بادام وحشی
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
ارزیابی چرخه عمر (LCA) و نقش آن در بهبود پایداری محیط زیست
اعظم تبیانیان - محمد طلائیان عراقی - مریم شاه بابای آشتیانی - حسین طوری
تاثیر بیوچار کود دامی بر کاهش تنش میکرو پلاستیک PVC در گیاه گاوزبان
اسما نجارزاده - محمدحسین صیادی - سارا امامی - فاطمه نبوی - ریحانه ابراهیمی
تحلیل سرنوشت و پراکنش آفتکشها در مه: چالشها، تهدیدات و پیامدهای زیستمحیطی
کیمیا کوهستانی
ارزیابی فنوتیپی و ملکولی مقاومت به زنگ زرد در مجموعه متنوعی از ژنوتیپ¬های ایرانی Aegilops tauschii
حمیدرضا غلامی - علی دادخدایی
بررسی خطرات بهداشتی و ایمنی در فرایند تولید و ذخیرهسازی زیستتوده جنگلی برای مقاصد انرژی
احسان باقری - هیمن خودکام
بررسی فلزات سنگین سرب و جیوه در عضله میگو وانامی در شهر شیراز
امیرحسین رضازاده شیرازی
مروری بر کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (به ویژه آبزی پروری)
مهین ریگی
استفاده از پودر حشرات در خوراک آبزیان
محمدحسین خانجانی - مصطفی خنامانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2