0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثر عصارۀ فلاونوئیدی کرفس در برابر سفیدک پودری خیار و ارزیابی سازوکارهای دفاعی القا شده با آن
نویسندگان :
هاجر سلیمانی
1
رضا مستوفیزاده قلمفرسا
2
1- Shiraz University, Shiraz,Iran
2- Shiraz University, Shiraz,Iran
کلمات کلیدی :
پاسخهای دفاعی،سفیدک پودری،Apium graveolens
چکیده :
هدف: این مطالعه به منظور بررسی اثربخشی عصارۀ فلاونوئیدی کرفس برای مهار عامل بیماری سفیدک پودری خیار (Podosphaera fusca) انجام شد. همچنین، پاسخهای دفاعی متابولیتی و ژنتیکی گیاه در گیاهچه های خیار تیمارشده با عصاره مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روشها: این تحقیق بر شناسایی ترکیبات موجود در عصارۀ فلاونوئیدی کرفس از طریق کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا متمرکز بود. همچنین در این مطالعه غلظت کلروفیل، محتوای ترکیبات فلاونوئیدی و فنولی، فعالیت آنزیمهای مختلف از جمله بتا-1، 3-گلوکاناز، کیتیناز، پراکسیداز، فنیلآلانین آمونیالیاز و پلیفنل اکسیداز و بیان ژنهای بتا-1، 3-گلوکاناز، کیتیناز و فنیلآلانین آمونیالیاز را در برگهای آلوده به بیماری سفیدک پودری خیار و تیمارشده با عصاره ارزیابی گردید. یافتههای پژوهش: کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، آپیژنین را به عنوان فلاونوئید اصلی موجود در عصاره کرفس شناسایی کرد. نتایج نشان داد که عصارۀ فلاونوئیدی کرفس میتواند شدت بیماری P. fusca را نزدیک به 97 درصد کاهش دهد. علاوه بر این، تیمار با عصاره فعالیت آنزیمهای بتا-1، 3-گلوکاناز، کیتیناز، پراکسیداز، فنیلآلانین آمونیالیاز و پلیفنل اکسیداز و بیان ژنهای بتا-1، 3-گلوکاناز، کیتیناز و فنیلآلانین آمونیالیاز را در برگهای خیار آلوده افزایش داد. همچنین، این عصاره باعث افزایش ترکیبات فلاونوئیدی، فنولی و تحریک سنتز کلروفیل شد. نتیجهگیری: نتایج نشان میدهد که عصارۀ فلاونوئیدی کرفس ممکن است یک جایگزین مناسب برای قارچکشهای شیمیایی برای مهار بیماری سفیدک پودری خیار باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پتانسیل جلبکها در تولید بیودیزل و فوکوییدان: راهکارهای نوین برای انرژی پایدار و سلامت
مریم نظری - گیلان عطاران فریمان
بررسی ریشهزایی قلمه گونههای گلابی شمالغرب کشور
مشهید هناره
کاربرد کوانتوم داتهای کربن مبتنی بر منبع پایدار و تجدید پذیر برای بستهبندی مواد غذایی
علی ظفرمند - ایرج کریمی ثانی
متابولومیکس مقایسه¬ای ارقام مقاوم و حساس گندم آلوده به ویروس موزائیک رگه¬ای گندم در شرایط دمایی بهینه
فریده فرح بخش - زهرا امجدی - حبیب الله حمزه زرقانی - امیر مساح - محسن یاسایی - ویکتور مانوئل رودریگز گرانا
کودهای زیستی: مروری بر نقش آنها در بهبود خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک
معصومه مصطفائی - زهره الویار
بررسی تاثیر پلاسمای سرد به همراه اسانس میخک هندی بر افزایش مدت ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
Effectiveness of Sodium Alginate Edible Coating in Preserving the Quality of Citrus Fruit (Citrus clementina) during Storage
Golrokh Heidari krush - Somayeh Rastegar - Asghar Ramezanian - Hadi Hashemi gahruie
Evaluation of Sewage Containing Selenium and Caffeic Acid as a Herbicide
Azam Chahardoli - Ali Mostafaei
مروری اصلاح خاکهای سدیمی به روش نانو
آمنه قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی - راضیه گزنی - سوسن قاسمی مصرمی - علی توکلی مهر - عنایت الله نیازی اسفیانی - محمد حسین جمال آبادی
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2