0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثر عصارۀ فلاونوئیدی کرفس در برابر سفیدک پودری خیار و ارزیابی سازوکارهای دفاعی القا شده با آن
نویسندگان :
هاجر سلیمانی
1
رضا مستوفیزاده قلمفرسا
2
1- Shiraz University, Shiraz,Iran
2- Shiraz University, Shiraz,Iran
کلمات کلیدی :
پاسخهای دفاعی،سفیدک پودری،Apium graveolens
چکیده :
هدف: این مطالعه به منظور بررسی اثربخشی عصارۀ فلاونوئیدی کرفس برای مهار عامل بیماری سفیدک پودری خیار (Podosphaera fusca) انجام شد. همچنین، پاسخهای دفاعی متابولیتی و ژنتیکی گیاه در گیاهچه های خیار تیمارشده با عصاره مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روشها: این تحقیق بر شناسایی ترکیبات موجود در عصارۀ فلاونوئیدی کرفس از طریق کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا متمرکز بود. همچنین در این مطالعه غلظت کلروفیل، محتوای ترکیبات فلاونوئیدی و فنولی، فعالیت آنزیمهای مختلف از جمله بتا-1، 3-گلوکاناز، کیتیناز، پراکسیداز، فنیلآلانین آمونیالیاز و پلیفنل اکسیداز و بیان ژنهای بتا-1، 3-گلوکاناز، کیتیناز و فنیلآلانین آمونیالیاز را در برگهای آلوده به بیماری سفیدک پودری خیار و تیمارشده با عصاره ارزیابی گردید. یافتههای پژوهش: کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، آپیژنین را به عنوان فلاونوئید اصلی موجود در عصاره کرفس شناسایی کرد. نتایج نشان داد که عصارۀ فلاونوئیدی کرفس میتواند شدت بیماری P. fusca را نزدیک به 97 درصد کاهش دهد. علاوه بر این، تیمار با عصاره فعالیت آنزیمهای بتا-1، 3-گلوکاناز، کیتیناز، پراکسیداز، فنیلآلانین آمونیالیاز و پلیفنل اکسیداز و بیان ژنهای بتا-1، 3-گلوکاناز، کیتیناز و فنیلآلانین آمونیالیاز را در برگهای خیار آلوده افزایش داد. همچنین، این عصاره باعث افزایش ترکیبات فلاونوئیدی، فنولی و تحریک سنتز کلروفیل شد. نتیجهگیری: نتایج نشان میدهد که عصارۀ فلاونوئیدی کرفس ممکن است یک جایگزین مناسب برای قارچکشهای شیمیایی برای مهار بیماری سفیدک پودری خیار باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر کاربرد الگوریتمهای یادگیری ماشین در ایمنی مواد غذایی
فاطمه زریسفی کرمانی
مدیریت تلفیقی آفات با استفاده از دشمنان طبیعی و اشعه ماوراء بنفش با رویکرد کاهش استفاده از سموم شیمیایی
سمانه نیک اختر - شهرام آرمیده - عباس حسین زاده
Bio-Based Packaging in the Food Industry: Challenges, Market Trends, Future Prospects
Zeinab Khosravi Ghareche - Mohammadreza Rezaeigolestani
شناسایی miRNAهای کنترل کننده عفونت ویروسی آنفولانزا در طیور
آزاده ترابی - زهرا رودباری
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
Assessment of Monthly and Annual Discharge Trends of the Darreh Dozdan River Using Nonparametric Tests
Hedieh Ahmadpari - Vitaly Khaustov
The Effect of Nutrition on Breast Cancer Caused by Mutations in BRCA1 and BRCA2 Genes
Abazar Abouzarkhani Fard - Zohreh Zahraei
واکنش فتوسنتزی و تعداد میوه دو توده بادمجان بومی ایران به محلولپاشی مخمر
رحیمه پورمحمدی زاده - محمدجواد آروین - نجمه زینلی پور
کودهای زیستی: راهکاری پایدار برای افزایش حاصلخیزی خاک و تولید محصول
معصومه مصطفائی - زهره الویار
واکاوی مفهوم معادله مدل بلک- شولز در فرایند قیمت گذاری اختیار معامله محصولات کشاورزی
نرگس سریع القلم - محمدرضا نوروزی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4