0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
ارزشگذاری سیبزمینی ارگانیک با نشان سیب سلامت در شهر شیراز
نویسندگان :
صمد عرفانی فر
1
1- دانشگاه شیراز
کلمات کلیدی :
ارزشگذاری مشروط،تمایل به پرداخت،سیب زمینی ارگانیک،شیراز،نشان سیب سلامت
چکیده :
این مطالعه با هدف ارزشگذاری و بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت مازاد مصرفکنندگان سیب زمینی ارگانیک با نشان سیب سلامت با تأکید بر شاخصهای سبک زندگی و نگرانی زیست محیطی مصرفکنندگان انجام شد. با توجه به فرضی بودن بازار این محصول، از دادههای ارزشگذاری مشروط دوگانه یکطرفه استفاده شد. دادههای مورد نیاز با تکمیل 384 پرسشنامه در شهر شیراز جمعآوری گردید. یافتههای پژوهش نشان داد که شاخصهای سبک زندگی و نگرانی زیستمحیطی و همچنین متغیرهای درآمد، سن و سطح تحصیلات سرپرست خانوار از جمله عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت مازاد مصرفکنندگان برای سیبزمینی با نشان سیب سلامت هستند. افراد با تحصیلات دانشگاهی که از خطرات سلامتی و زیست محیطی شیوه کشت رایج سیب زمینی آگاهی بیشتری دارند از سیاست کشاورزی ارگانیک با نشان دادن تمایل به پرداخت بیشتر حمایت میکنند. لذا پیگیری سیاستهای آگاهیبخش در سطح جامعه نسبت به منافع کشاورزی ارگانیک و مصرف محصولات با نشان سیب سلامت میتواند تقاضای جامعه را برای چنین محصولات سالمی که ضامن حفظ محیط زیست و ارتقای سلامت جامعه است، را تحریک نماید.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مدلسازی و تهیه نقشه رقومی غلظت عناصر موجود در طوفان گردوغبار
الهه اکبری - مهرداد جیهونی
آشنایی با ساختار و قابلیتهای سامانههای پشتیبان تصمیم در هوشمندسازی سامانههای آبیاری تحت فشار
مهرزاد محصص مستشاری - مهدی یونسی
Electrochemical Sensors for Detecting Sodium Benzoate in Food Industry
Zahra Izadi
روشهای فیزیکوشیمیایی تلخیزدایی از بادام وحشی
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
بررسی تغییرات جمعیت آفت جوانه خوار بلوط با استفاده از تصاویر ماهوارهای سنتینل - 2 در جنگلهای بلوط شهرستان پیرانشهر
بهزاد غزنوی - محمدرضا زرگران - سیدرستم موسوی میرکلا - هادی بیگی حیدرلو
تاثیر تنش شوری نمکهای کلرید سدیم و پتاسیم بر رشد و میزان عناصر دانه رستهای گیاه کلزا تیمار شده با نمکهای کلریدی
علی غلامعلی تبار - طاهره السادات آقاجانزاده
بررسی تاثیر پلاسمای سرد به همراه اسانس میخک هندی بر افزایش مدت ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
مروری بر تأثیر فناوری بینی الکترونیکی در ارزیابی تازگی و کیفیت گوشت
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
اثر جنگلکاری بر بهبود کیفیت هوا و کاهش آلودگی
شیدا جباری - زهرا میرازادی* - سیدوحید سیدنا
بررسی شدت بیابانزایی با تأکید بر معیار آب زیرزمینی با استفاده از مدل IMDPA
حامد اسکندری دامنه - غلامرضا زهتابیان - حسن خسروی - حسین آذرنیوند - علی اکبر براتی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2