0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش بخش کشاورزی در گرمایش جهانی از طریق انتشار گاز گلخانه ای co2
نویسندگان :
میلاد کریم اللهی
1
راضیه پوردربانی
2
سجاد سبزی
3
1- دانشگاه محقق اردبیلی
2- دانشگاه محقق اردبیلی
3- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
کلمات کلیدی :
کشاورزی،گرمایش جهانی،گاز گلخانه ای
چکیده :
برخي از پژوهشگران بر اين باورند که بهترين راه جلوگيری از گرمايش زمين روی آوردن به گياه خواری و بکارگيری سوختهای پاك است. کاهش مصرف گوشت روزانه و فناوری های مديريت با رويکرد فرآوری فرآورده های سبز و نگهداری محيط زيست با کاهش پخش شدن گازهای گلخانه ای از شدت روند افزايشي دما مي کاهند. امروزه ، روند صنعتي شدن در کشورهای صنعتي و در حال توسعه باعث شده است تا گرمايش زمين شتاب بيشتری داشته باشد. بايد توجه داشت که امروزه به دليل حفظ منابع طبيعي و هم چنين به دليل انتشار گازهای گلخانه ای در اتمسفر، استفاده از انرژی سوخت های فسيلي در کشاورزی از اهميت زيادی برخوردار است .علاوه بر اين توسعه سيستم های کشاورزی با انرژی ورودی حداقل همانند کشاورزی ارگانيک مي تواند به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در کشاورزی کمک شاياني نمايد. با توجه به مطالب ذکرشده بايد بيان نمود که بخش کشاورزی نيز يکي از منابع مهم در انتشار گازهای گلخانه ای و گرمايش جهاني و تغيير اقليم بوده و در عين حال خود اين بخش نيز به سبب تعاملات گسترده و مستقيم با محيط، بيشترين تأثير را از فرآيند تغيير اقليم مي پذيرد، اندك تغيير دما سبب دامن زدن به موضوع خشک سالي، تأثير در بوم نظام های طبيعي و کشاورزی خواهد شد. بنابراين ارايه راه کارهايي برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و در نتيجه جلوگيری از گرمايش زمين بايد سرلوحه برنامه های ملي قرار گرفته و تمام دست اندرکاران اين بخش به فکر يک چاره واقع بينانه باشند. اصلاح شيوه های رايج مصرف انرژی ميتواند راه حل بسياری از معضلات تغييرات اقليمي در عصر حاضر باشد. در اين ميان مهم ترين راهکار برای مقابله با تغييرات آب و هوايي، استفاده از انرژی های نو و قابل تجديد است.ضروری است طي مدتي کوتاه استفاده از سوخت های فسيلي را کنار بگذاريم. حال زمانه ای است که بايد از انرژی سلول های خورشيدی، انرژی باد و زمين گرمايي استفاده کرد. استفاده از فناوری نوين سوخت پاك راهکار مناسبي در اين راستا مي باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
عوامل مؤثر بر پذیرش کشاورزی هوشمند در بین کشاورزان مطالعه موردی:کشاورزان تولیدکننده پسته
ژاله کورکی نژاد
ارزیابی عوامل موثر اقتصادی- زیست محیطی و تمایل به پرداخت شهرستانهای همجوار تالاب جهت احیاء: مطالعه موردی تالاب هامون
زهرا غفاری مقدم - علی سردارشهرکی
اثر کشت کیوی بر برخی ویژگیهای فیزیکی خاک
ذکریا معنوی - نفیسه یغمائیان مهابادی - سپیده ابریشمکش
اینترنت اشیاء؛ رویکردی برای مدیریت کیفیت آب در مزرعه پرورش ماهی
زینب کاظمی - مریم عبدالرحمانی
نقش صنعت بذر نوآور در افزایش بهرهوری کشاورزی و امنیت غذایی
علیرضا کرباسی - سارا بزرگ چنانی
مدیریت تنش آب با TDS بالا در جوجههای گوشتی: تعامل سلنیوم آلی و سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون (RAAS)
محمد دیانی - شیرین هنربخش - سیدداود شریفی - علی کلانتری حصاری
مکانیابی بهینه مناطق مستعد برای جمعآوری آب باران با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) و روش (AHP)مطالعه موردی: استان سیستان و بلوچستان
سعید شجاعی
بررسی بیان ژن HSPA5 براساس پروفایل ریزآرایه هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
مدیریت منابع آب درحوزه آبخیز تالاب جازموزیان با توسعه سدهای زیر زمینی
پرویز گرشاسبی - علی شریفی شلمانی - عطالله ابراهیمی - باقر قرمز چشمه
واکاوی شاخصههای تمدن نوین اسلامی در اندیشه شهیدان مقاومت
رشید رکابیان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2