0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش بخش کشاورزی در گرمایش جهانی از طریق انتشار گاز گلخانه ای co2
نویسندگان :
میلاد کریم اللهی
1
راضیه پوردربانی
2
سجاد سبزی
3
1- دانشگاه محقق اردبیلی
2- دانشگاه محقق اردبیلی
3- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
کلمات کلیدی :
کشاورزی،گرمایش جهانی،گاز گلخانه ای
چکیده :
برخي از پژوهشگران بر اين باورند که بهترين راه جلوگيری از گرمايش زمين روی آوردن به گياه خواری و بکارگيری سوختهای پاك است. کاهش مصرف گوشت روزانه و فناوری های مديريت با رويکرد فرآوری فرآورده های سبز و نگهداری محيط زيست با کاهش پخش شدن گازهای گلخانه ای از شدت روند افزايشي دما مي کاهند. امروزه ، روند صنعتي شدن در کشورهای صنعتي و در حال توسعه باعث شده است تا گرمايش زمين شتاب بيشتری داشته باشد. بايد توجه داشت که امروزه به دليل حفظ منابع طبيعي و هم چنين به دليل انتشار گازهای گلخانه ای در اتمسفر، استفاده از انرژی سوخت های فسيلي در کشاورزی از اهميت زيادی برخوردار است .علاوه بر اين توسعه سيستم های کشاورزی با انرژی ورودی حداقل همانند کشاورزی ارگانيک مي تواند به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در کشاورزی کمک شاياني نمايد. با توجه به مطالب ذکرشده بايد بيان نمود که بخش کشاورزی نيز يکي از منابع مهم در انتشار گازهای گلخانه ای و گرمايش جهاني و تغيير اقليم بوده و در عين حال خود اين بخش نيز به سبب تعاملات گسترده و مستقيم با محيط، بيشترين تأثير را از فرآيند تغيير اقليم مي پذيرد، اندك تغيير دما سبب دامن زدن به موضوع خشک سالي، تأثير در بوم نظام های طبيعي و کشاورزی خواهد شد. بنابراين ارايه راه کارهايي برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و در نتيجه جلوگيری از گرمايش زمين بايد سرلوحه برنامه های ملي قرار گرفته و تمام دست اندرکاران اين بخش به فکر يک چاره واقع بينانه باشند. اصلاح شيوه های رايج مصرف انرژی ميتواند راه حل بسياری از معضلات تغييرات اقليمي در عصر حاضر باشد. در اين ميان مهم ترين راهکار برای مقابله با تغييرات آب و هوايي، استفاده از انرژی های نو و قابل تجديد است.ضروری است طي مدتي کوتاه استفاده از سوخت های فسيلي را کنار بگذاريم. حال زمانه ای است که بايد از انرژی سلول های خورشيدی، انرژی باد و زمين گرمايي استفاده کرد. استفاده از فناوری نوين سوخت پاك راهکار مناسبي در اين راستا مي باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
آسیب دشمنان طبیعی در معرض آفتکشهای شیمیایی، چالشی پیش روی حفاظت از محیط زیست و تنوع زیستی: مطالعه موردی بررسی اثرات ناخواسته حشرهکشها بر مگس شکارگر سیرفید در شرایط آزمایشگاه
ریحانه براتی
بررسی اثر تغییر اقلیم بر پراکنش و پویایی حشرات آفت
پریسا اسحاقی - وحید اعتماد - محمدابراهیم فرآشیانی - شهرام خلیقی سیگارودی - محمدحسین ارسلانلو
بررسی روشهای حفاظت خاک در کشاورزی مناطق خشک و بیابانی
محمدکیا کیانیان - مریم رحیمی - نگار عبدالرحیمی
اثر کشت کیوی بر برخی ویژگیهای فیزیکی خاک
ذکریا معنوی - نفیسه یغمائیان مهابادی - سپیده ابریشمکش
شناسایی ویژگی¬های فیزیکو¬شیمیایی مؤثر خاک بر فرسایش خندقی (مطالعه موردی: علی آباد، رودبار)
سمیه فرید - سپیده ابریشم کش - نفیسه یغمائیان - عطااله مصلحت جو
ارزیابی کیفیت و ایمنی گوشت: تکنیکهای پیشرفته طیفسنجی و نقش آنها در تشخیص فساد میکروبی
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
بررسی انگلهای خونی در ماهی کفال طلایی (Liza aurata)دریای خزر
سالار علیزاده - حسین جوان بخت - مهوش هادوی
مسائل اخلاقی، حقوقی و اجتماعی بهکارگیری هوش مصنوعی: با تأکید بر بخش کشاورزی
زیبا سلیمانی - خدیجه سلیمانی - زینب مرادی یگانه
نقش هوش مصنوعی در مدیریت آفات: راهکارهای نوین و چالشهای اجرایی
محمد حسین تنورساز - محمد جواد ادیبیان
تاثیر نوع تغذیه سیلیکونی بر محتوی عناصر غذائی در ریشهها و اندامهای هوائی گیاه گندم در شرایط تنش آلومینیوم
کورش دلاور - پگاه کاویانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2