0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش بخش کشاورزی در گرمایش جهانی از طریق انتشار گاز گلخانه ای co2
نویسندگان :
میلاد کریم اللهی
1
راضیه پوردربانی
2
سجاد سبزی
3
1- دانشگاه محقق اردبیلی
2- دانشگاه محقق اردبیلی
3- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
کلمات کلیدی :
کشاورزی،گرمایش جهانی،گاز گلخانه ای
چکیده :
برخي از پژوهشگران بر اين باورند که بهترين راه جلوگيری از گرمايش زمين روی آوردن به گياه خواری و بکارگيری سوختهای پاك است. کاهش مصرف گوشت روزانه و فناوری های مديريت با رويکرد فرآوری فرآورده های سبز و نگهداری محيط زيست با کاهش پخش شدن گازهای گلخانه ای از شدت روند افزايشي دما مي کاهند. امروزه ، روند صنعتي شدن در کشورهای صنعتي و در حال توسعه باعث شده است تا گرمايش زمين شتاب بيشتری داشته باشد. بايد توجه داشت که امروزه به دليل حفظ منابع طبيعي و هم چنين به دليل انتشار گازهای گلخانه ای در اتمسفر، استفاده از انرژی سوخت های فسيلي در کشاورزی از اهميت زيادی برخوردار است .علاوه بر اين توسعه سيستم های کشاورزی با انرژی ورودی حداقل همانند کشاورزی ارگانيک مي تواند به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در کشاورزی کمک شاياني نمايد. با توجه به مطالب ذکرشده بايد بيان نمود که بخش کشاورزی نيز يکي از منابع مهم در انتشار گازهای گلخانه ای و گرمايش جهاني و تغيير اقليم بوده و در عين حال خود اين بخش نيز به سبب تعاملات گسترده و مستقيم با محيط، بيشترين تأثير را از فرآيند تغيير اقليم مي پذيرد، اندك تغيير دما سبب دامن زدن به موضوع خشک سالي، تأثير در بوم نظام های طبيعي و کشاورزی خواهد شد. بنابراين ارايه راه کارهايي برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و در نتيجه جلوگيری از گرمايش زمين بايد سرلوحه برنامه های ملي قرار گرفته و تمام دست اندرکاران اين بخش به فکر يک چاره واقع بينانه باشند. اصلاح شيوه های رايج مصرف انرژی ميتواند راه حل بسياری از معضلات تغييرات اقليمي در عصر حاضر باشد. در اين ميان مهم ترين راهکار برای مقابله با تغييرات آب و هوايي، استفاده از انرژی های نو و قابل تجديد است.ضروری است طي مدتي کوتاه استفاده از سوخت های فسيلي را کنار بگذاريم. حال زمانه ای است که بايد از انرژی سلول های خورشيدی، انرژی باد و زمين گرمايي استفاده کرد. استفاده از فناوری نوين سوخت پاك راهکار مناسبي در اين راستا مي باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی تأثیر باکتریهای شور و قلیاپسند بر رشد رویشی دانهالهای پسته
مهرنوش اسکندری تربقان - عبدالحمید شرافتی
Emerging and Re-emerging Zoonotic Diseases: Transmission Dynamics, Public Health Impact, and Control Strategies
Hosein Yousefi
بررسي ویژگيهاي فيزيكوشيميايي نشاستهي حاصل از ارقام مختلف سيب زميني
آرش جعفرزاده شایان - اسمعیل نصیری - زهرا اسپرورینی
The Laelapidae Family and the Biological Control Potential of Gaeolaelaps aculeifer: Advancing Sustainable Pest Management in Agriculture
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
شیوع سرولوژیک توکسوپلاسموزیس در دام¬های استان مازندران
محمودرضا اثناعشری
بررسی عوامل موثر بر توسعه گل و گیاهان زینتی (مطالعه موردی: شهرستان محلات استان مرکزی)
مستانه غنجی - زهرا خوشنودی فر - غلامرضا گودرزی
بیوتروریسم کشاورزی
صدیقه سادات سیددعائیان - ابراهیم دورانی علیایی
تاثیر بیوچار کود دامی بر کاهش تنش میکرو پلاستیک PVC در گیاه گاوزبان
اسما نجارزاده - محمدحسین صیادی - سارا امامی - فاطمه نبوی - ریحانه ابراهیمی
کاربرد تخمین پارامترهای ارنشتاین اولنبک در فرایند بازاریابی محصولات کشاورزی
نرگس سریع القلم - محمدرضا نوروزی
Biosynthesis of Silver Nanoparticles by Extract of Alfalfa Plant
Amin Baghizadeh - Zohreh Iranmanesh parizi - Hassan Karimi maleh - Mohammadali Ebrahimi - Behsa Baghizadeh - Negar Sadeghi
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4