0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر بسته بندی فعال در محصولات نانوایی: کاربردها و روندهای آینده
نویسندگان :
پریا حسین زاده قلعه جوقی
1
شهرک واتگر
2
نادیا ترقی خواه
3
1- شرکت آذرنان نظری
2- شرکت آذرنان نظری
3- شرکت اذرنان نظری
کلمات کلیدی :
بسته بندی فعال،فسادمیکروبی،محصولات نانوایی،ماندگاری
چکیده :
توسعه اجتماعی و اقتصادی باعث شده است که محصولات نانوایی به تدریج به بخش قابل توجهی از رژیم غذایی روزانه مردم در سراسر جهان تبدیل شوند. اما آلودگی میکروبی و اکسیداسیون لیپیدها و همچنین پروتئین های موجود در محصولات نانوایی، ممکن است باعث خسارات اقتصادی قابل توجهی شود و حتی سلامت انسان را تهدید کند. کیفیت و ویژگی های ایمنی محصولات نانوایی به شدت به مواد و فناوری های بسته بندی بستگی دارد. این مقاله به بررسی عوامل موثر بر ماندگاری محصولات نانوایی پرداخته و مواد بسته بندی فعال مختلف را با کاربردهای بی شمار در محصولات نانوایی، از جمله بسته بندی ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، انتشار دهنده اتانول و جاذب رطوبت برجسته می کند. همچنین، ترجیحات مصرف کننده نسبت به بسته بندی فعال و همچنین چالش ها و روندهای آتی در توسعه بسته بندی فعال در صنعت نانوایی نیز مورد بحث قرار می گیرد. برای اجرای موفقیت آمیز راه حل های بسته بندی فعال در صنعت نانوایی، باید برخی از مواد نوآورانه مانند مواد ضد میکروبی پاسخگو به محرک ها در نظر گرفته شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی کود زیستی ریزوبیوم و قارچ میکوریزا بر صفات زراعی ارقام نخود در شرایط دیم
صلاح فرجی - بابک پاساری - اسعد رخزادی
بررسی اثرات روی به دو فرم نانو و معمولی همراه با سرک نیتروژن بر عملکرد و محتوی روغن دانه کلزا
حسین موسی زاده - مهران محمودی - یوسف نیک نژاد
ارزیابی تناسب بخشی از اراضی شهرستان هوراند برای گندم با رویکرد فازی-نقطهایدهآل
حسین رضائی - سمیرا رسولی - مسلم ثروتی - علی اصغر جعفرزاده
ارزیابی شاخص خطر فلزات سنگین سرب و کادمیوم در برخی محصولات کشاورزی شهرستان¬های کرمان و جیرفت
مسلم بسیج - فریده گنجوی - ایمان شریفیان
تحولات پنج نسل کشاورزی؛ از کار دستی تا هوش مصنوعی و اتوماسیون
آرزو حسنوند
مکانیسم کنترل آفات مبتنی بر اشعه ماوراء بنفش، راهبرد نوین کشاورزی ارگانیک در دستیابی به امنیت غذایی
سمانه نیک اختر - شهرام آرمیده - عباس حسین زاده
بررسی امنیت غذایی در روستاهای منطقه غرب تالاب جازموریان
محسن عادلی ساردوئی - سمیه نقوی
اثربخشی ریزپوشانی ترکیبات زیستی تریکودرما در مهار زیستی نماتد مرکبات (Tylenchulus semipenetrans)
نیلوفر عرب سربیژن - حسین علایی شاه ولی انار - لاله ایلخان - علی اکبر محمدی میریک
نانوامولسیون عصاره گیاهی رازیانه روی صفات اسپرم قوچ در نگهداری درشرایط سرد
مریم محمدی - غلامعلی مقدم - بابک قاسمی پناهی - سید عباس رأفت
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2