0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر بسته بندی فعال در محصولات نانوایی: کاربردها و روندهای آینده
نویسندگان :
پریا حسین زاده قلعه جوقی
1
شهرک واتگر
2
نادیا ترقی خواه
3
1- شرکت آذرنان نظری
2- شرکت آذرنان نظری
3- شرکت اذرنان نظری
کلمات کلیدی :
بسته بندی فعال،فسادمیکروبی،محصولات نانوایی،ماندگاری
چکیده :
توسعه اجتماعی و اقتصادی باعث شده است که محصولات نانوایی به تدریج به بخش قابل توجهی از رژیم غذایی روزانه مردم در سراسر جهان تبدیل شوند. اما آلودگی میکروبی و اکسیداسیون لیپیدها و همچنین پروتئین های موجود در محصولات نانوایی، ممکن است باعث خسارات اقتصادی قابل توجهی شود و حتی سلامت انسان را تهدید کند. کیفیت و ویژگی های ایمنی محصولات نانوایی به شدت به مواد و فناوری های بسته بندی بستگی دارد. این مقاله به بررسی عوامل موثر بر ماندگاری محصولات نانوایی پرداخته و مواد بسته بندی فعال مختلف را با کاربردهای بی شمار در محصولات نانوایی، از جمله بسته بندی ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، انتشار دهنده اتانول و جاذب رطوبت برجسته می کند. همچنین، ترجیحات مصرف کننده نسبت به بسته بندی فعال و همچنین چالش ها و روندهای آتی در توسعه بسته بندی فعال در صنعت نانوایی نیز مورد بحث قرار می گیرد. برای اجرای موفقیت آمیز راه حل های بسته بندی فعال در صنعت نانوایی، باید برخی از مواد نوآورانه مانند مواد ضد میکروبی پاسخگو به محرک ها در نظر گرفته شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی تأثیر بستهبندی هوشمند مجهز به نشانگر pH بر عمر مفید گوشت
کیمیا حسینی - محمد محسن زاده
مدیریت کنترل سفیده بزرگ کلم، Pieris brassicae L.
آزاده خرم دل - عباس حسین زاده - اکبر قاسمی کهریزه - شهرام آرمیده
ارزیابی کارایی سیلیکات پتاسیم و نانو ذرات سیلیکون در تحمل به خشکی بادام
هدیه صادقی زریسفی - سهیل کریمی - وحید توللی
کوتاه بر استفاده از رزماری در تغذیه نشخوارکنندگان
مرضیه رفیعی - جمیل بهرام پور
بهبود ویژگیهای انگور رقم تامپسون با کاربرد تیمار هورمون براسینواسترویید (Vitis vinifera L.)
حمیده محمدی - زهرا پاک کیش
مزایا استفاده از ضایعات ماهی در خوراک دام و و خطرات احتمالی آن بر سلامت دام و بهداشت عمومی
مسعود احمدنژاد - مهرداد نمکچی
مدیریت پایدار منابع در مناطق خشک: راهکارهای همبست آب، انرژی و غذا برای تأمین امنیت غذایی
ایمان حاجی راد - پریا پورمحمد
شناسایی عوامل مؤثر بر پایداری نهادهای مشارکتی مستقر در پروژه¬های منابع طبیعی (مطالعه موردی: پروژه ترسیب کربن شهرستان اسفراین)
مهسا امانی - ابوالفضل طهماسبی - امین محمدی استادکلایه - یاسر قاسمی آریان
تأثیر خشککردن نارنگی کفپوشیشده با CMC و MPC در آون بر رنگ و ویتامین ث پودر تولیدی
شیما امیدی - زهرا رنجبری نسب - سمیه سنجری
بررسی امنیت غذایی در روستاهای منطقه غرب تالاب جازموریان
محسن عادلی ساردوئی - سمیه نقوی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4