0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر بسته بندی فعال در محصولات نانوایی: کاربردها و روندهای آینده
نویسندگان :
پریا حسین زاده قلعه جوقی
1
شهرک واتگر
2
نادیا ترقی خواه
3
1- شرکت آذرنان نظری
2- شرکت آذرنان نظری
3- شرکت اذرنان نظری
کلمات کلیدی :
بسته بندی فعال،فسادمیکروبی،محصولات نانوایی،ماندگاری
چکیده :
توسعه اجتماعی و اقتصادی باعث شده است که محصولات نانوایی به تدریج به بخش قابل توجهی از رژیم غذایی روزانه مردم در سراسر جهان تبدیل شوند. اما آلودگی میکروبی و اکسیداسیون لیپیدها و همچنین پروتئین های موجود در محصولات نانوایی، ممکن است باعث خسارات اقتصادی قابل توجهی شود و حتی سلامت انسان را تهدید کند. کیفیت و ویژگی های ایمنی محصولات نانوایی به شدت به مواد و فناوری های بسته بندی بستگی دارد. این مقاله به بررسی عوامل موثر بر ماندگاری محصولات نانوایی پرداخته و مواد بسته بندی فعال مختلف را با کاربردهای بی شمار در محصولات نانوایی، از جمله بسته بندی ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، انتشار دهنده اتانول و جاذب رطوبت برجسته می کند. همچنین، ترجیحات مصرف کننده نسبت به بسته بندی فعال و همچنین چالش ها و روندهای آتی در توسعه بسته بندی فعال در صنعت نانوایی نیز مورد بحث قرار می گیرد. برای اجرای موفقیت آمیز راه حل های بسته بندی فعال در صنعت نانوایی، باید برخی از مواد نوآورانه مانند مواد ضد میکروبی پاسخگو به محرک ها در نظر گرفته شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پیامدهای تغییر اقلیم در کاهش تنوع زیستی در خاک و پوشش جنگل
فاطمه امیری - زهرا امیری
ارزیابی روشهای تولید و بهبود عملکرد پریبیوتیکها بر پایه ترکیبات گیاهی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و خصوصیات کیفی تعدادی از ژنوتیپهای برنج
نادعلی باقری
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاحشده در صنایع غذایی
یاسر شهبازی - نسیم شاویسی
بررسی خصوصیات حسی و عملکردی پنیر صبحانه فرآوری شده با زیتون
اهدا نوری زاده - علیرضا مهرگان نیکو
بررسی اثر جایگزینی کنجاله سویا با خوراک فضولات طیورغنی شده با لارو مگس در جیره برعملکردهای پرواری در بره های پرواری قره گل
مجید یعقوب زاده - سارا رجب زاده - محسن شیرمحمدی - فریبا فریور
Renewable Energy and Green Technologies: Shaping the Future of Sustainable Agriculture and Environment
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
اثر ال-کارنیتین و متیونین بر خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی
فاطمه آباریان - مژگان مظهری - امیدعلی اسماعیلی پور - زهرا رنجبری نسب
نقش اقتصاد چرخهای در انتشار دی اکسید کربن
هاجر اثنی عشری
اثرات منابع سلنیوم غیرآلی بر میزان بروز آسیت القا شده در جوجههای گوشتی آرین
محمدرضا شیرکوند - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - شکوفه غضنفری - محمد دیانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2